maandag 29 november 2010
  2 Replies
  2.3K Visits
  Subscribe
Hoi!

IN 2008 en 2009 zijn wij met zn 2-en op wereld reis geweest en nu willen we een reis met onze dochter gaan proberen.
Wij gaan in januari 4 weken naar Bali met onze dochter van 4/5 maand. Ze kan nog niet zitten en ze zit qua leeftijd net tussen een buggy en kinderwagen in. We willen eigenlijk geen grote zware reiswieg mee sleuren maar voor een buggy is ze echt te klein. Ik heb wat geinformeerd bij de Prenatal en veel gesurfd op het net. We nemen zowiezo de babybjorn mee en willen nog een kinderwagen of buggy meenemen. Wie weet welke daar uitermate geschikt voor is. Dus een lichtgewicht en met ligstand. Voor een MacLaren Quest en een Koelstra Simba is ze eigenlijk nog net te klein, of maakt dat niet zoveel uit? En de vering van zo'n buggy, is dat echt heel belangrijk of kan dat voor 4 weekjes niet echt kwaad? De buggaboo bee lijkt mij erg geschikt alleen is die erg duur (ook op marktplaats)
Wie o wie weet raad?

Groetjes sabrina
Waardeer dit bericht:
13 jaar geleden
·
#8261
Hoi Sabrina,

De Chicco Liteway is geschikt voor baby's vanaf de geboorte. De rugleuning kan helemaal plat, de buggy is makkelijk in te klappen en is heel erg licht. Misschien een ideetje voor jullie vakantie?

Groetjes, Diana
13 jaar geleden
·
#8262
Hoi Sabrina,
Ben je er inmiddels al uit wat je voor vervoermiddel voor de kleine meeneemt?
Ik ben benieuwd want wij willen in januari ook op reis met onze baby van dan 3 maanden, dus zitten met hetzelfde dilemma.
We hebben een Prenatal merk light buggy die helemaal plat kan, dus ik dacht misschien is dat een optie met daarin het matrasje van de reiswieg, alleen dan moet de baby natuurlijk nog goed vastgelegd worden op de een of andere manier. Maar weet ook eigenlijk niet of dat verantwoord is voor langere stukken voor zo'n jonge baby.
Hoop dat jij al een goede oplossing hebt gevonden en die wilt delen.
Groetjes, Kiki
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!