maandag 09 januari 2017
  31 Replies
  7.7K Visits
  Subscribe
Hallo!

Wij gaan binnenkort (half februari als het mee zit, anders eind maart/ begin april) met onze twee kindjes van 1,5 en bijna 4 voor een kleine 4 weken naar Thailand, joepie!

We hebben een globaal plan, maar zouden erg graag tips willen voor hotels en vervoer. We willen niet te snel reizen (4-5 dagen per locatie).

Dit is ons reisplan zoals het er nu grofweg uitziet:
1 aankomst bangkok, transfer naar pattaya of andere mooie strand bestemming bij bangkok
2,3,4 verblijf pattaya
5 transfer (liefst met privé vervoer) naar station bangkok, dan nachttrein naar chiang mai
6 aankomst chiang mai
7, 8, 9,10 verblijf chiang mai en fietstour van 2-3 dagen
11 vertrek chiang mai binnenlandse vlucht naar Phuket/ Krabi en strandverblijf 1
12, 13, 14, 15 strandverblijf 1
15 transfer (ferry?) naar strandverblijf 2
16,17,18, 19 strandverblijf 2
20 vertrek van eiland/ strand naar??? surat thani?
21, 22 verblijf surat thani ??
23 nachttrein naar bangkok
24 aankomst bangkok
25 verblijf bangkok
26 vertrek bangkok

We twijfelen vooral over het laatste gedeelte van de reis. We willen/ kunnen niet terug vliegen vanaf de eilanden/ strand ivm een probleem dat mijn man heeft aan zijn oren, waardoor hij niet te veel en vooral niet te snel achter elkaar kan vliegen.

-Wat vinden jullie van dit reisschema?
-heeft iemand nog tips voor het laatste gedeelte? wat zou een goede manier zijn om terug te reizen naar bangkok? Wat is een leuke plek om een stop-over te doen, waar het ook nog wel leuk is? We willen namelijk niet 2 dagen achter elkaar reizen als het niet per see hoeft.
Met de (nachttrein) reizen lijkt ons wel leuk en te doen (klopt dit? iemand ervaringen?), maar de bus lijkt ons dan weer wat te veel gevraagd voor langere tijd. Klopt dit? iemand hier ervaringen mee? We denken dus praktisch gezien aan surat thani (ivm trein), maar is het daar überhaupt leuk?

-kan iemand een goede chauffeur/ travel agent adviseren voor de private transfers? We zouden graag van de reisdagen een soort flexibele excursies maken. Dus met een auto en dan kunnen stoppen waar en wanneer we willen, om de kindjes wat ruimte te geven etc.
Het liefst een service die ook in (1 of 2, kleinste kan evt nog in maxicosi) kinderzitjes kan voorzien. We hebben al wel wat op internet gevonden, maar horen graag tips en ervaringen.
We hebben naast de kindjes zws ook aardig wat bagage (2 backpacks, doerian tentje, 2 buggy's), dus vandaar dat we denken aan private transfer (naast de flexibiliteit).

in Chiang Mai zouden we graag een fietstour doen. We hebben er een gezien bij click and travel van 3 dagen, onbegeleid of 2 dagen begeleid. Heeft iemand hier ervaring mee? We hebben niet super goede conditie (ook niet super slecht hoor). Op zich vind ik 2 dagen fietsen genoeg, maar die 2-daagse toer is er alleen begeleid en dan gaat het boven ons budget uit waarschijnlijk. Onze twijfel daarbij is verder nog of we ons dan zorgen moeten maken over Malaria, als we de wat meer achteraf gebieden in gaan. Weet iemand hier meer over?

Voor het strand/ eiland gedeelte denken we nu aan koh lanta en evt koh phi phi. We hebben ook gelezen over oa nang. Wat zouden jullie adviseren? We willen wel in elk geval west kust. Oost kust zijn we (lang geleden, zonder kids) al geweest.

En tenslotte hotels:
-welke kindvriendelijke, niet te dure hotels kunnen jullie adviseren? We willen liefst wel zwembad...
-welke buurt in chiang mai zouden we moeten kiezen? In het ommuurde gedeelte? of juist bij de night market? of daar buiten? en ook hier horen we heel graag hotel tips!
Gezien de leeftijd van de kinderen, willen we wel met zijn allen in 1 kamer slapen. We denken/ hopen zelf bv 2 persoons kamer met voor ons bijna 4 jarige zoontje een babybedje (campingbedje) en dan ons dochtertje van 1,5 in de Deryan. Maar overal staat dat er max 1 kind/ extra bed op een kamer mag... heeft iemand ervaring of ze dit toestaan? En of je dan veel extra betaald?

Kortom, we hebben nog heeeeel veel te regelen... wie o wie wil ons een beetje helpen?

Alvast enorm bedankt!
Waardeer dit bericht:
7 jaar geleden
·
#23092
Ik kan je voor nu alvast 2 adviezen geven.
-ga NIET naar Pattaya
-ga wat reisverslagen lezen hier op het forum zodat je de route iets meer eigen kan maken.
7 jaar geleden
·
#23093
Je kan onze site bekijken, staan uitgebreide verslagen op en geeft een goed beeld van reizen met relatief jonge kinderen.

(wel even het ziekenhuisverhaal vergeten hoor, is puur pech. Zou ik me niet door laten leiden).

Daarna heb je vast een duidelijker idee en kan je gerichter vragen.

http://famglorieopthailandavontuur.waarbenjij.nu/

Groeten,
Joyce
7 jaar geleden
·
#23094
Ik kan je voor nu alvast 2 adviezen geven.
-ga NIET naar Pattaya
-ga wat reisverslagen lezen hier op het forum zodat je de route iets meer eigen kan maken.


bedankt voor de reactie. Wat zou u adviseren in plaats van Pattaya? De reden dat we aan Pattaya denken is omdat we daar mogelijk goedkoop in een mooi hotel kunnen omdat mijn man voor de keten werkt. Het is niet echt in Pattaya zelf, maar in Jomtien Beach. Dat had ik er misschien meteen even moeten bij vermelden. Maakt dat verschil?

We hebben inmiddels aardig wat reisverslagen gelezen, wat bedoelt u met " de route eigen maken"?

Alvast bedankt weer!
7 jaar geleden
·
#23095
Je kan onze site bekijken, staan uitgebreide verslagen op en geeft een goed beeld van reizen met relatief jonge kinderen.

(wel even het ziekenhuisverhaal vergeten hoor, is puur pech. Zou ik me niet door laten leiden).

Daarna heb je vast een duidelijker idee en kan je gerichter vragen.

http://famglorieopthailandavontuur.waarbenjij.nu/

Groeten,
Joyce


Bedankt ook voor de reactie! Ik ga direct op de site kijken. Wat is er niet gericht genoeg aan de gestelde vragen? Of gaat het er om dat het erg veel vragen tegelijk zijn?

We zijn nu vooral op zoek naar mensen met ervaring die antwoord kunnen geven op de gestelde vragen, maar die vooral ook even naar ons schema zouden kunnen kijken en daar misschien problemen of juist mogelijkheden zien, die wij niet zien...
7 jaar geleden
·
#23096
leuk jullie site! En jullie reis ook :)
Ik denk wel dat het voor ons wat te intens/ druk zou zijn, gezien de leeftijd van onze kinderen. Maar klinkt als een prachtige reis.
De monkey school lijkt ons ook erg leuk, die hadden we al langs zien komen in surat thani, dus dat er "iets" te doen is, blijkt dan maar weer.Er slapen lijkt mij zelf erg leuk, maar ik geloof dat ik het met de slangen en zonder airco wat te spannend vind met de kinderen...
Verder ben ik erg onder de indruk van jullie minimale bagage!! Echt super knap. Ik vrees dat wij dat bij lange na niet gaan redden.
7 jaar geleden
·
#23097
Ik zal proberen om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden maar het zijn er best wel veel, veel dingen kan je ook in andere verslagen en topics terug lezen.

Pattaya en Jomtien zijn eigenlijk hetzelfde, wij zijn er jaren geleden zonder kinderen geweest en ik zou daar echt niemand naar toe sturen. Denk aan een soort roze buurt met kleine kinderen die op de stoep zitten te spelen terwijl moeders aan het werk is met een oude vieze man, verder is het er gewoon top druk, het stikt er van de toeristen (vaak wel een bepaalt slag volk) en daar wil je gewoon niet met kleine kinderen heen volgens mij, wij tenminste niet. Onze kinderen zijn nu 12 en 16 en we zijn nu inmiddels al 4 X in Thailand geweest en ze hebben nog nooit geen "vreemde" dingen op dat gebied gezien.
Als je man voor een hotel keten werkt dan laat even weten waar deze hotels allemaal zitten, misschien kunnen we daar dan iets mee doen. Kijk anders eens naar Koh Chang, dat is ook een mooi en rustig eiland waar je ook nog het 1 en ander kan ondernemen met kleine kinderen.

Met een eigen route maken bedoel ik eigenlijk dat je nu alleen maar de geeikte plaatsten noemt waar de georganiseerde reizen ook heen gaan, zonde als je zo lang naar Thailand kan gaan en eigenlijk alles voor het kiezen hebt.

De periode waarin jullie willen gaan is perfect om het strand gedeelte aan de westkust van Thailand te nemen, het is daar dan waarschijnlijk beter dan aan de oostkant.

Je zou bijv zo kunnen reizen.

1 aankomst Bangkok
2 Bangkok
3 doorreizen per trein, taxi of minivan naar Kanchanaburi (evt overnachten bij het oriental kwai resort)
4 Kanchanaburi
5 Kanchanaburi
6 Kanchanaburi
7 Kanchanaburi
8 met de nachttrein naar Trang, dit is in de buurt van Krabi
9 aangekomen in Krabi kan je kiezen naar welk strand je wil, misschien dat je wil kiezen voor meerdere stranden, wij vonden Koh Lanta ook erg mooi maar Railay moet ook erg mooi zijn, ga gewoon even googlen om te kijken wat je aanspreekt
10 strand
11 strand
12 strand
13 strand
14 evt wisselen van strand
15 strand
16 strand
17 strand
18 strand
19 vlucht van Krabi naar Chiang mai
20 Chiang mai
21 Chiang mai
22 Chiang mai
23 Chiang mai
24 Chiang mai en de nachttrein terug naar Bangkok
25 Bangkok
26 Bangkok

Je zou het allemaal nog een beetje kunnen husselen door bijv eerst naar Chiang mai te gaan en dan de route vervolgen zoals aangegeven of je kan ook eerst naar Koh chang gaan, nadeel vind ik wel dat dit niet echt op de route ligt waardoor je extra moet reizen.

Je kan er ook voor kiezen om in het noorden van Thailand nog iets extra's te doen, bijv Chiang rai of Pai en dan die extra dagen van het strand af te halen, dit zijn niet zo'n hele grote afstanden dus dat moet te doen zijn.

Autozitjes is Thailand zijn er volgens mij niet of nauwelijks dus dat zou ik laten voor wat het is.

Jonge kinderen zijn vaak gratis als ze bij de ouders in bed slapen en voor een extra bed betaal je vaak maar een kleine vergoeding.

Er is geen malaria in Thailand.

Prive transfer is dan gewoon per taxi, kost haast niks en je kan bij het oriental kwai bijv gewoon een taxi huren voor een hele dag, ik ga er vanuit dat dit op meerdere plaatsen mogelijk is.

Ik zou voor de lange afstanden ook zeker geen localbus nemen, leuk voor max 2 uur maar niet voor 8/9 uur.

Ik hoop dat je hier wat mee kan, ga gewoon even wat googlen en bekijk wat je leuk vind.
7 jaar geleden
·
#23098
Wij gaan deze zomer ook met twee jonge kinderen naar Thailand. Ben er zelf inmiddels vier keer geweest zonder kinderen. Ik zou Pattaya ook overslaan en misschien verruilen voor Koh Chang.

Wij starten zelf in Kanchanaburi. Daar is veel te doen, Elephant World, Erawan watervallen, de brug over de River Kwai etc. Misschien ook iets voor jullie?

Ik zou zelf ook geen nachttrein nemen met mijn kinderen. Ik heb die zelf ooit zonder kinderen genomen, je ligt niet in afgesloten wagons, dus er lopen allemaal mensen langs je bed. Ik weet niet af er ook wagons zijn die je kan afsluiten, ik zou daar naar zoeken.

Qua Zuiden zijn Koh phi phi, Koh lanta, Railay en Ao Nang erg leuk vond ik.
7 jaar geleden
·
#23099
Er zijn inderdaad wagons voor 2 of 4 personen die afgesloten kunnen worden, kost ietsje meer maar als je dat prettig vind dan zou ik het zeker doen.
7 jaar geleden
·
#23100
Wij zijn afgelopen oktober met twee kinderen (2 en bijna 5) in Thailand geweest. Eerder zijn we er met de oudste (toen 2) in december geweest.
De eerste keer zijn we vanaf de luchthaven naar Ayutthaya gegaan. Dat is ongeveer een uur rijden en een relaxede stad om te beginnen. We verbleven in het Baan Thai house, een prima plek met een lekker zwembad erbij. Binnen 10 minuten ben je in de stad.
Afgelopen oktober zijn we begonnen in Kanchanaburi, in het Oriental kwai resort, een heerlijke plek. Het is wel een behoorlijk stuk rijden vanaf het vliegveld, ruim 3 uur. Elephant World is daar zeker een aanrader, net als twee tempels ten zuiden van de rivier.

Grote afstanden zou ik niet met de nachttrein doen, maar met Air Asia. Gaat veel sneller en is niet heel veel duurder. Verder hebben wij steeds via de accommodaties vervoer (taxi/minibusje) geregeld, dat kun je ter plekke nog doen.

In Chiang mai zaten wij in Joy's house en dat is ons zeer goed bevallen. Het is gekoppeld aan een kindertehuis en wordt gerund door de familie van Joy. Je zit wel buiten de stad maar daar kun je met een gratis busje heen en het is lekker rustig daar.

Wij hebben ook een fietstocht gemaakt met Click & travel, van een halve dag. Dat vond ik een van de hoogtepunten van onze reis. Goede fietsen met mooie oplossingen voor kinderen (een fietskar voor de jongste en een soort aanhangfiets voor de oudste), een leuke route en goede begeleiding. Zou ik zeker aanraden.

Koh chang zijn wij dit keer geweest, op Kai bae beach. Mooi, maar persoonlijk vind ik het zuiden leuker. Ao Nang is een goede uitvalsbasis (bijv Phu Petra resort), vanaf daar kun je dagtripjes maken naar Railay en andere eilandjes. Ko Lanta is ook heel fijn, daar loopt de zee langzaam af. Vanaf Ao Nang kun je met de boot in ca. 2 1/2 uur naar Ko Lanta.

Succes met de plannen!
7 jaar geleden
·
#23101
Bedankt allemaal, wat een fijne tips allemaal en bedankt voor het meedenken!

We gaan de strands en genoemde hotels googlen! Ik had eerst ook kanchanaburi in het plan zitten, maar dat geschrapt omdat het anders wat veel locaties worden. Het lijkt me heel erg leuk, maar we willen eigenlijk heel graag ergens aan een strand starten. We zijn nu best wel heel erg druk en ik denk dat we gewoon ff in de zon op ons kont liggen wel nodig hebben, voor we wat avontuurlijker willen gaan. Jammer dat iedereen zulke slechte ervaringen heeft met Pattaya. Ik had dat beeld ook wel een beetje, maar dacht dat je dat wel kon vermijden door niet naar bepaalde gebieden te gaan. Mijn man werkt voor de Movenpick Hotels. Die zijn er in Phuket (2) en nog een in Bangkok verder. Het is alleen nog niet zeker of het in alle hotels wel mogelijk is om te verblijven. We zitten nu nog het meeste dus met het eerste stuk, waar heen na aankomst in Bangkok (we willen niet in bangkok zelf liefst).
We hebben ook gedacht aan Hua Hin of Cha-am, maar hadden daar ook juist niet zo veel positiefs over gehoord. Iemand ervaringen daarmee?
Koh Chang zijn we denk 10 jaar geleden geweest zonder kids en toen vonden we dat wel ok, maar zeker niet voor het strand, ik herinner me een heel klein strandje, steile klim naar een smal weggetje en verder eigenlijk vrij weinig... Dat leek me niet zo geschikt met kinderen? We hebben het er erg leuk gehad, maar dat was mede dankzij de buckets :)
Maar goed, we resten toen ook echt heel, heel low budget, dus misschien was er wel meer buiten ons bereik?
Is kanchanaburi ook een beetje een "relax" bestemming eventueel?

@fam Moerkens: busted! :) we hebben inderdaad gespiekt bij de georganiseerde rondreizen (maar ik zie ook eigenlijk in ieder reisverslag ongeveer deze bestemmingen terug komen. Dus vandaar...

@reismama: leuk dat jullie die fietstocht leuk vonden! Denk je dat 3 dagen (zelf) fietsen ook te doen is? Vond je het zwaar om te fietsen met die dingen voor de kindjes? Het lijkt mij eerlijk gezegd ook het hoogtepunt van de reis, ik wil het heel graag doen, maar ben wel bang dat het misschien te pittig is (3x ongeveer 45 km per dag).

@nachttrein: we hebben vaker met de nachttrein gereisd, dus weten inderdaad hoe het is in 2e klas. Maar hoe dat gaat met kindjes...?? Reden dat we niet vliegen is ivm een probleem aan de oren van mijn man. Daarbij ben ik zelf ook zooooo dol op reizen per trein... Ik vind dat echt het ultieme reisgevoel. Ergens wil ik dat ook graag meemaken met de kindjes, maar ook hier weer, misschien is het wel erg ambitieus. Er zijn inderdaad ook 1e klas, wel afsluitbare coupes maar die zijn voor de periode februari en maart al helemaal volgeboekt. Eigenlijk bijna volledig vanaf dat ze beschikbaar zijn :( Ik weet ook niet of we daar in zouden mogen, want officieel moeten kinderen vanaf 3 of 100 cm een eigen kaartje/ bed en ze zijn 2 persoons. Ons zoontje wordt eind maart 4 en is precies 100 cm. Ik weet niet hoe streng ze daarmee zijn?

@autostoeltjes: ik lees overal op forums dat ze er niet zijn in thailand, maar heb toch al wel wat autoservices gevonden die ze wel aanbieden? Zou dit dan niet kloppen? Ik vind voor langere ritten een autostoeltje wel gewoon een must eigenlijk... Jammer dat er geen ervaringen mee zijn.

Bedankt voor de tip om het vervoer via de accommodatie te regelen. Dat ga ik ze zeker vragen!
7 jaar geleden
·
#23102
Als je in maart / april gaat dan zijn die coupe's nog wel te boeken hoor, februari zal inderdaad al wel weg zijn, ligt dus een beetje aan de periode dat je wil gaan.
7 jaar geleden
·
#23103
ja, voor maart april heb ik nog goede hoop op de coupes. Ik zag alleen zelfs toen ik eind december keek, dat toen ook al alle coupes uitverkocht waren! Dus het gaat heel hard. Ik denk misschien omdat ze sinds december hele nieuwe super luxe treinen gebruiken op dat traject. Blijkbaar wil iedereen daar wel in :)
7 jaar geleden
·
#23104
Zorg dat je precies op tijd bent met boeken, zodra je aan de 60 dagen zit moet je gelijk boeken.
7 jaar geleden
·
#23105
Wij zijn vorig jaar met de nachttrein van Bangkok naar Chiang mai gegaan, ook omdat wij die manier van reizen leuk vonden. Ik moet zeggen dat het wel heel erg lang was maar onze kinderen hebben zich echt best vermaakt. Wij hadden er meer last van :).

Voor wat betreft de bedden, wij hadden er vier geboekt in de tweede klas. Ik heb de nacht doorgebracht bij mijn jongste in het onderste bed want het was zo bloedheet dat het raam echt helemaal openstond en ik durfde hem daar niet alleen naast te laten liggen. Bovenin voor hem was geen optie want hij was net 5. Wij pasten samen makkelijk in dat bed.

Wij zijn zelf wezen fietsen in kanchanaburi en de kinderen ook zelf. Het was leuk maar bovenal heet waardoor wij het echt wel snel zat waren, vooral de kinderen. Wij hebben geen drie dagen gedaan maar het lijkt mij heel erg lang.

Verder is Thailand gewoon echt makkelijk. Ik ben ook echt een planner maar je kan het je daar het best los laten want alles is zo geregeld en heel makkelijk.
7 jaar geleden
·
#23106
@fam moerkens: dat gaan we zeker proberen. Maar dat hangt er dus vanaf wanneer we gaan. In principe is ons ticket nu van 13 februari tot 11 maart, dus dan gaat dat niet meer. Helaas is er zeer grote kans dat we dat moeten annuleren en dan zouden we eind maart gaan hopelijk. Maar zelfs daarvoor lijken er dus al tickets verkocht te zijn!

@familie glorie: was dat in 2e klas met airco, dat het zo warm was? Ik zou dat inderdaad ook niet durven, naast een open raam!... Ik denk dat wij trouwens in de tweede klas sowieso samen met de kinderen in 2 onderste bedden zouden gaan liggen. Tenzij het echt verplicht is dat de oudste zijn eigen bed moet hebben. Dan zullen we er nog een bovenste bed bij moeten kopen. Die onderste bedden zien er best wel ruim uit!

We overwegen nu inderdaad om misschien maar direct naar kanchanaburi te gaan ipv pattaya of ander strand. Zelf vind ik t nog wel jammer, niet eerst op het strand, maar het ziet er daar ook wel heel erg super relaxed uit! Mijn man vind het allemaal even goed :)

Thailand is inderdaad heel makkelijk reizen, dat herinner ik me nog wel van vroeger. Maar wij vonden het de laatste jaren door alle wifi juist ook erg vervelend worden. Iedereen boekte ineens via zijn tablet toch al hostels, waardoor je vaak gewoon te laat bent als je gewoon komt opdagen. Daarom en omdat we geen tijd meer willen verspillen aan zoeken op internet naar een mooi hotel als we daar zijn, proberen we het toch allemaal zo goed mogelijk al te regelen nu. Maar goed, weet niet of dat überhaupt lukt als we toch 13 februari al vertrekken!
7 jaar geleden
·
#23107
heeft iemand trouwens nog ervaringen met Hua Hin?
7 jaar geleden
·
#23108
Voor eind maart moeten er echt nog treintickets zijn hoor, je kan pas 60 dagen voor vertrek je tickets boeken en echt geen dag eerder. Ook even opletten voor kortere afstanden, wij wilden bijv van Suratthani naar Nakhom Pathom maar die kon ik pas 30 dagen voor vertrek boeken, dan weet je dus bijna al zeker dat ze weg zijn in het hoogseizoen. Vervolgens heb ik voor nog geen €3 in totaal meer tickets van Suratthani naar Bangkok geboekt en dat kon wel, we zijn er gewoon eerder uitgestapt.
Effe goed lezen dus!

Hua hin heb ik geen ervaring mee....is niet helemaal ons ding denk ik, beetje te toeristisch.
7 jaar geleden
·
#23109
Ga niet naar Pattaya.

En lees onze reisverlsagen met veel praktische tips: Reisfamilie.nl ;-)
7 jaar geleden
·
#23110
Kanchanaburi is zeker een plek om te relaxen en lekker bij te komen van de vlucht. Je zit aan de rivier, hebt een fijn zwembad, een lekker restaurant.

T.a.v. de fietstocht: drie dagen lijkt mij persoonlijk lang, maar als je vaker fietst zal het waarschijnlijk prima zijn. De afstand per dag (45km) lijkt me ook te overzien. Het tempo lag bij ons niet hoog, maar wij waren de enigen in de tour. De fietsen zijn echt goed, dat heb ik in Azië vaak veel slechter gezien.
Ik vond het enorm meevallen met de fietskar erachter, helemaal niet zwaar. De warmte viel ook mee, je had een lekker windje op de fiets :-)

T.a.v. de autostoeltjes: wij hadden in het busje naar Koh Chang een autostoeltje erbij geboekt. Daar hadden ze die dus wel. Wat wij ook wel gedaan hebben, is ons zoontje in de rugdrager in de gordel (wel naast zitten). Leek ons in elk geval veiliger dan los in de auto.

Koh Chang is geschikt voor kleine kinderen. Bij Kai bae beach liep de zee langzaam af en er waren veel gezinnen met kinderen. De waterval is ook leuk om te bezoeken met kids.
7 jaar geleden
·
#23111
Wij hebben 2 jaar geleden met onze 3 kinderen, toen 1 - 3 en 5 jaar 3 dagen gefietst via Click&Travel en buiten een pijnlijk achterwerk na 3 dagen, was het geweldig ! Relaxed, ontspannen, weg van de drukte, mooie hotelletjes onderweg, zwembad erbij, materiaal allemaal top ! Is eens iets anders... Beperkt aantal km per dag, max 45 km, goed te doen, kortom aanrader !
In Chiang Mai zaten wij bij Awana House, familiekamer, zwembadje erbij ( koud in januari ! ),in een leuk straatje met wat restaurantjes.
WIj zijn toen van Chiang Mai naar Surathani gevlogen met AirAsia ( rechtstreeks ) naar Arjen van de First Monkey school, vandaar naar Ao Nang en door naar Koh Lant, Banana Beach resort, ook een aanrader met grote familiekamers, aan het strand, groot zwembad erbij en goed restaurant.
onze blog van destijds: familie-verhoeven-thailand.reismee.nl
Veel plezier met het plannen, wij gaan eind maart ook weer, helaas nu maar dik 3 weken ipv toen 8...
  • Pagina :
  • 1
  • 2
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!