zaterdag 21 juli 2012
  2 Replies
  2.7K Visits
  Subscribe
We hebben nog 4 nachten vrij om naar Halong bay te gaan.. We willen geen tour doen, maar met de bus naar Halong en daar een boot nemen, is 4 nachten quan lan te lang? Hoe zouden jullie onze 4 laatste nachten invullen? De allerlaatste nacht is in Hanoi
Merci!
Waardeer dit bericht:
11 jaar geleden
·
#11138
Genja,

Wij verbleven 2 nachten op Quan LAn en ik had er graag wat meer tijd doorgebracht (1 nachtje extra, dus drie in totaal).
Er is niet veel te doen, maar ik vond het er superrelaxed.
4 nachten is wellicht weer net iets teveel van het goede.
Wij waren echt helemaal verzot op Hanoi. Ik weet niet of je er alleen de laatste nacht verblijft of dat je er langer bent. In het eerste geval zou ik zeker nog een extra nacht Hanoi overwegen, maar ja dat is op basis van mijn eigen interesses.
Wat kun je er doen:
Waterpoppentheater, vreselijk, maar wel een must see en best bijzonder, de tempel in het Hoan Kiem meer, Waterpark met zwembaden/glijbaden (let op ze voldoen bij lange na niet aan de europese veiligheidsnorm, maar de kids vermaakte zich er prima, Mausoleum en park/woning Ho Chi Minh en museum, One pilar pagode, de oude straatjes met ambachten, temple of Literature. Varkensoren eten in een Vietnamese 'snackbar'. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Cat Ba heb ik geen ervaring mee. De nachttreinen die kant op zaten vol. Wij zijn uitgeweken naar BaBe national park. ook een voltreffer, vonden wij.
11 jaar geleden
·
#11139
Ha, ik zie net dat jullie momenteel al in Hanoi zitten ;-) Je hebt de stad dus al ontdekt.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!