1. MirtjeVerdonk
  2. Thailand - reizen met kinderen
  3. zaterdag 16 februari 2019
  4.  Abonneer via e-mail
Hoi allemaal,

We hebben 4 nachten geboekt in Las Orquideas resort vlakbij de ingang van Khao Sok NP. Ik heb 4 nachten geboekt omdat we op een rustig tempo willen reizen met onze 3 kinderen maar ik begin te twijfelen of dit toch niet te lang is... Nu vinden wij het niet erg om een dagje te chillen, zwembad en wat rondhangen in het dorpje en of resort.Maar dan nog vraag ik me af of het niet te lang zal zijn... Ik heb ook nog niet echt helder wat er allemaal goed te doen is met een kleuter van 4 in Khao Sok. Dagje privé tocht op het meer... bamboo rafting.. Korte wandeling met gids door np... En verder???
Daarvoor zijn we 5 nachten in River Kwai en ná Khao Sok gaan we 5 nachten naar Koh samui. Langer op deze 2 locaties lijkt me ook niet echt alles... maar wat is er als alternatief? 1 of 2 nachten in Surat Thani???

Wat is jullie mening?


Groetjes Mirtje
Waardeer dit bericht:
3 kinderen; meisje '03, meisje '06, jongen '14
Met kinderen: Kroatië '15 Zuid-Afrika '17 Bali '18 Thailand '19
Reageer
Er is nog geen reactie geplaatst.
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Hoi,

Wij waren er afgelopen zomer, drie nachten met onze twee kids van toen 8 en 11. En dat was lang genoeg. Twee hele dagen, waarvan de eerste dag zwemmen, het stadje verkennen en tuben. Toen ‘s avonds een avondsafari, lopend met een gids door het NP bij de ingang in het dorp. De volgende dag een dagje op het meer met een groep. Dat was genoeg voor ons.

Wellicht kun je dus een nachtje onderweg vanuit Kanchanaburi logeren, of een nachtje Surat Thani. Daar hebben ze een leuke avondmarkt en kun je vuurvliegjes spotten.

Of je gaat naar Ko Samui en dan voor 6 nachtjes. Wellicht een keer verplaatsen halverwege.

Maar ook in Khao Sok omgeving is eea te doen. Bedenk wel dat je entree voor 24 uur geldig is. Dus als je vaker heen wilt, moet je goed bedenken of dat binnen de 24 uur past.

Succes met puzzelen.
Zonder kinderen: Canada, Ecuador en Galapagos, Zuid Afrika (2x), Namibie, Zimbabwe, Botswana en delen Europa.
Met kinderen: Denemarken, Canarische Eilanden, Oostenrijk, Azoren, Slovenie, Thailand 2*, Sri Lanka, Japan, Costa Rica, Polen, Noorwegen. 2020 Zuid Afrika!
  1. meer dan een maand geleden
  2. Thailand - reizen met kinderen
  3. # 1
  • Pagina :
  • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!