maandag 16 mei 2011
  2 Replies
  2.4K Visits
  Subscribe
Ik ben bezig met de allereerste opzet van onze reis: februari+maart 2012 naar ZO Azie. Nu ga je al gauw te gedetailleerd bezig, want eerst moeten we nog beslissen welke landen. We vliegen zowiezo heen en terug naar Singapore. Op eerdere reizen zijn wel in Thailand geweest, maar nog niet in het noorden en ook al op Bali. Ik neig nu naar kiezen uit 2 opties:

- 1 maand Thailand (van noord naar zuid) + 1 maand Maleisie (ook van noord naar zuid)
OF
- 2 weken Java+Bali + 3 weken Thailand (van noord naar zuid) + 3 weken Maleisie (ook van noord naar zuid)

Optie 1: klinkt zo lang, maar ik geloof zeker dat er genoeg te zien en te doen is. Ik zit alleen een beetje met het feit dat als we iets te krap plannen we met een 30-dagen visum in de knoop kunnen komen.
Optie 2: ben ik bang dat het een enorm gerace gaat worden, meer hoogtepunten afstrepen op Java en dat is natuurlijk ook niet de bedoeling.

Wie o wie geeft mij advies?! (Ik vond 3 weken Bali al een hele (leuke) klus om te plannen, nu we 2 maanden de tijd hebben ga ik helemaal los.)
Waardeer dit bericht:
12 jaar geleden
·
#8962
Van SIngapore doorvliegen naar Chiang Mai. Als je SIA vliegt kost dat nauwelijks meer, anders met een lowcostcarrier.

Vervolgens overland van Chiang Mai door Thailand naar Maleisie en door naar Singapore. Wij hebben dat in 2009 in 5 weken gedaan en kwamen tijd tekort ;-). 30 dagen Thailand is dus niet slecht, en een maand Maleisie evenmin. De drie landen combineren lijkt me een renjerotreis te worden. De enige reden om Indonesie aan Thailand en Maleisie toe te voegen zou voor mij de Borobudur zijn. Van de overige cultuur en natuur heb je zat in de ander twee landen.
12 jaar geleden
·
#8963
Dankje voor je reactie Hans. Terwijl ik het topic opende besefte ik me dat ik het antwoord eigenlijk wel weet, maar van zoveel reisverslagen lezen word ik een beetje hebberig. Heb je toevallig ook een reisverslag van jullie reis?
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!