Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

Vulkanen, gletsjers en dolfijnen

De meest gebruikte manier om in Nieuw-Zeeland rond te reizen is per camper. Dit is tevens het meest ideale vervoermiddel voor gezinnen met kleine kinderen. In je eigen huisje kun je het land verkennen en stoppen op die plaatsen die je zelf het leukst vindt, terwijl iedereen ’s avonds in zijn ‘eigen’ bed kan slapen.

Reisinfo: Nieuw zeeland, camperreis, 23 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: Prijs op aanvraag

Meer info

 

Autorondreis Nieuw Zeeland

Een autorondreis in Nieuw-Zeeland plannen we per gezin. We houden hierbij o.a. rekening met de reisduur, het seizoen waarin je reist, plaatsen die je wel en niet wilt bezoeken en het type accommodatie waar je een voorkeur voor hebt (eenvoudig/luxe, appartement/hotel, etc). We proberen wel altijd verschillende soorten accommodaties met elkaar af te wisselen, zodat de reis gevarieerd wordt en natuurlijk helpen wij jullie de ideale reisroute te bepalen.

Reisinfo: Nieuw zeeland, selfdrive, alle leeftijden

Bijzonderheden: Prijs op aanvraag

Meer info

 

Down under met de hele familie

Deze reis is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. De aantallen kilometers die u rijdt zijn zoveel mogelijk beperkt. Houdt u er rekening mee dat Australië een uitgestrekt land is. Wanneer u 1 of 2 dagen langere afstanden heeft afgelegd, wordt de reis afgewisseld met enkele dagen rust. De gehele route kan aangepast worden, u kunt verlengen, onderbreken of de reis in gedeelten bij ons reserveren.

Reisinfo: Australië, selfdrive, 37 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: Ook delen van de route Melbourne Cairns te boeken

Meer info

 

West Australië Outback ervaring van Darwin naar Perth

Ga op ontdekkingstocht in het ongerepte West-Australië! Dit deel van het continent is een stuk minder bekend dan het populaire oosten van het land. Rode landschappen, prachtige vergezichten en enorme natuurparken kenmerken dit gebied. U bezoekt Kakadu en Litchfield National Park, waar watervallen, panorama's en rotsen met oude Aboriginal tekeningen elkaar afwisselen. U verkent per 4×4 de beroemde en ruwe Gibb River Road (optioneel natuurlijk) en verwerkt daarna alle indrukken op het mooie strand van Cable Beach in Broome.

Reisinfo: Australië, selfdrive, 31 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Noordereiland waar natuur cultuur ontmoet

Beleef de afwisselende natuur en de Maori-cultuur in op het Noordereiland. Het eiland biedt vele uitgestrekte heuvellandschappen, verlaten stranden en mogelijkheden om schitterende dagwandelingen te maken. Ten noorden van Auckland bevindt zich de Bay of Islands waar direct één van de hoogtepunten van de reis voor uw kinderen plaats kan vinden: zwemmen met dolfijnen! Ook een bezoek aan noordelijkste punt van Nieuw Zeeland, Cape Reinga, behoort tot de mogelijkheden. In Waitomo ontdekt u een boeiende ondergrondse wereld; een sterrenhemel van gloeiwormpjes is een verrassend en adembenemende ervaring tegelijk.

Reisinfo: Nieuw Zeeland, individuele rondreis, 17 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Zuidereiland fjorden, dolfijenen en regenwoud

Beleef het avontuur en de afwisselende natuur op het Zuidereiland. Het grootste eiland van Nieuw Zeeland  wordt over het algemeen gezien als het mooiste, spectaculairste en meest afwisselende eiland. Het eiland heeft dan ook veel te bieden. Van adembenemende fjorden, witte bergtoppen en spectaculaire outdoor activiteiten in het zuiden, tot een tropisch regenwoud, glooiende heuvellandschappen en pinguïnkolonies in het noorden en oosten.

Reisinfo: Nieuw Zeeland, individuele rondreis, 17 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Highlights van de oostkust Sydney, koala's, regenwoud en strand

Ontdek Australië, het land van koala's, kangoeroes en de onderwaterwereld; het Great Barrier Reef. Maar niet te vergeten de bruisende stad Sydney, de immense regenwouden en uitgestrekte stranden. Tijdens deze rondreis, rijdt u langs de oostkust. U volgt de prachtige kustlijn met witte stranden en baaitjes, hoe verder u naar het noorden reist hoe groener het wordt. Spot walvissen bij Hervey Bay, ontdek per 4×4 huurauto de stranden van Fraser Island, maak een zeiltocht langs parelwitte stranden van de Whitsundays, wandel door een van de oudste regenwouden ter wereld het Daintree National Park en uiteraard kan bezoek aan Great Barrier Reef niet ontbreken.

Reisinfo: Australië, selfdrive, 24 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Highlights van Nieuw Zeeland voor het hele gezin

Ontdek de overweldigende natuur van Nieuw-Zeeland tijdens deze prachtige reis. Ontmoet walvissen, pinguïns en zeehonden en zwem met dolfijnen als een echte ontdekkingsreiziger in het Abel Tasman park. De echte avonturier vindt de meest vreemde actiesporten in Queenstown. Baad midden in de natuur in een warmwaterbeekje. Bekijk de pannenkoeken rotsen en maak een wandeling over de Franz Josef Gletsjer. Een complete rondreis door Nieuw-Zeeland waarbij u het beste van het Noordereiland en het mooiste van het Zuidereiland combineert.

Reisinfo: Nieuw Zeeland, selfdrive, 24 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Oaks Maestri Apartments

Sydney is geschikt voor kinderen van alle leeftijden en een prima uitgangsbasis voor uw reis door Australië, per camper of auto. Travelnauts gaat uit van wat grotere accommodaties, in dit geval appartementen met de faciliteiten van een hotel. Dit geeft u de mogelijkheid om ongestoord, in privé sfeer, uw vakantie te starten. U kunt zelf koken en eten wanneer u wenst, zodat u zich bijvoorbeeld niet aan de ontbijttijden hoeft te houden zoals in een regulier hotel.

Reisinfo: Australië, startpakket, 5 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Medina Executive

Brisbane is geschikt voor kinderen van alle leeftijden en een zonnige uitgangsbasis voor uw reis door Australië, per camper of auto. Travelnauts gaat uit van wat grotere accommodaties, in dit geval appartementen met de faciliteiten van een hotel. Dit geeft u de mogelijkheid om ongestoord in privé sfeer uw vakantie te starten. U kunt zelf koken en eten wanneer u wenst, zodat u zich bijvoorbeeld niet aan de ontbijttijden hoeft te houden zoals in een regulier hotel.

Reisinfo: Australië, startpakket, 5 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

City Life Hotel

Auckland is geschikt voor kinderen van alle leeftijden en een prima uitgangsbasis voor uw reis door Nieuw Zeeland, per camper of auto. Travelnauts gaat uit van wat ruimere accommodatie. In dit geval appartementen met de faciliteiten van een hotel. Dit geeft u de mogelijkheid om ongestoord, in privé sfeer, uw vakantie te starten. U kunt zelf koken en eten wanneer u wenst, zodat u zich bijvoorbeeld niet aan de ontbijttijden hoeft te houden zoals in een regulier hotel.

Reisinfo: Nieuw Zeeland, startpakket, 5 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Bay of Isklands

Nieuw-Zeeland is bij ons met name bekend vanwege zijn indrukwekkende natuurschoon. Vele natuurlijke trekpleisters in de wereld lijken te zijn samengevoegd in dit ene land. Weinig landen bieden zo'n verscheidenheid als Nieuw-Zeeland, zowel qua natuur als cultuur en dat op een relatief klein oppervlak.

Reisinfo: Nieuw Zeeland, bouwsteen, 6 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Hiking in Nieuw Zeeland

Deze bouwsteen is geschikt voor de sportieve en oudere kinderen. U wandelt 3 dagen achter elkaar gemiddeld 15 tot 20 kilometer per dag. Een sportieve prestatie dus, waar een goede conditie een vereiste voor is! Daar tegenover staan geweldige vergezichten, een helikoptervlucht en slapen 'on top of the world'…

Reisinfo: Nieuw Zeeland, bouwsteen, 8 dagen, vanaf 12 jaar

Meer info

 

Curio Bay Boutique Hotel

Het gebied The Catlins ten Zuidoosten van het Zuidereiland, is geschikt voor kinderen van alle leeftijden en is een toegevoegde waarde voor uw reis door Nieuw Zeeland, per camper of auto. Travelnauts gaat uit van wat ruimere accommodatie. In dit geval ruime appartementen midden in de natuur, met een prachtig uitzicht over zee.

Reisinfo: Nieuw Zeeland, bouwsteen, 4 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Great Ocean Road

De Great Ocean Road staat bekend als wellicht de mooiste kustweg ter wereld. De weg begint op ca. anderhalf uur rijden van Melbourne, kort na de plaats Geelong. Daar vandaan slingert de weg zich 400 km langs de zuidwestelijke kust van Victoria.

Reisinfo: Australië, bouwsteen, 5 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Pullman Quay Grand Sydney Harbour

Sydney is geschikt voor kinderen van alle leeftijden en een prima uitgangsbasis voor uw reis door Australië, per camper of auto. Travelnauts gaat uit van wat grotere accommodaties, in dit geval suites met één of twee slaapkamers en de faciliteiten van een hotel. Dit geeft u de mogelijkheid om ongestoord, in privé sfeer, uw vakantie te starten. U kunt zelf koken en eten wanneer u wenst, zodat u zich bijvoorbeeld niet aan de ontbijttijden hoeft te houden zoals in een regulier hotel.

Reisinfo: Australië, startpakket, 5 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Quay West Suites Sydney

Sydney is geschikt voor kinderen van alle leeftijden en een prima uitgangsbasis voor uw reis door Australië, per camper of auto. Travelnauts gaat uit van wat grotere accommodaties, in dit geval suites met één of twee slaapkamers en de faciliteiten van een hotel. Dit geeft u de mogelijkheid om ongestoord, in privé sfeer, uw vakantie te starten. U kunt zelf koken en eten wanneer u wenst, zodat u zich bijvoorbeeld niet aan de ontbijttijden hoeft te houden zoals in een regulier hotel.

Reisinfo: Australië, startpakket, 5 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Angsana Resort en Spa Palm Cove

Met deze bouwsteen combineert u een snorkeltrip naar het bekende Great Barrier Reef met een comfortabel strandverblijf aan het einde van uw rondreis langs de Oostkust van Australië. Het paradijselijke Palm Cove is de perfecte bestemming om uw vakantie af te sluiten aan het strand. De parelwitte stranden, felblauwe zee en luxe accommodaties maken van Palm Cove de perfecte strandbestemming. Op slechts 25 minuten van Cairns is Palm Cove makkelijk te bereiken.

Reisinfo: Australië, strandverlenging, 5 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Rose Gums Wilderness Retreat

Op ongeveer een uur rijden van Cairns liggen de Atherton Tablelands. De Tablelands, ook wel Cairns Highlands genoemd, is een gebied dat bestaat uit graslanden afgewisseld met stukken tropisch regenwoud. U vindt er naast jungle ook verkoelende meren, watervallen en zeldzame dieren. Wilt u de drukte en warmte van de stad even ontvluchten dan is het een goed idee om naar de Atherton Tablelands te gaan. Door de bergen is de temperatuur hier in de zomer niet zo hoog als in de steden.

Reisinfo: Australië, bouwsteen, 4 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Red Centre Ayers Rock

Het centrum van Australië mag absoluut niet ontbreken wanneer u een bezoek brengt aan Australië. Daarom kunt u deze bouwsteen eenvoudig toevoegen aan uw Australië reis.

Reisinfo: Australië, bouwsteen, 7 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Doorzoek de website