Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

Oldtimer rondreis Kids in Cuba

Ontdek het mooie Havana, de tabaksvelden en wuivende stranden! Ga mee terug in de tijd en geniet van het Cubaanse leven in de stad en op het platteland.

Reisinfo: Cuba, individuele rondreis, 13 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Cuba Chiquita

Cuba is een fantastisch land om met kleine kinderen naartoe te gaan. Wandelen, boottochtjes, ritjes in een oude auto, kijken naar een show met dolfijnen, het kan hier allemaal. Geniet van de kleurrijke stadjes, de natuur en de stranden!

Reisinfo: Cuba, selfdrive, 20 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Cuba 15 dagen

Op deze vakantie door Cuba met de kinderen leer je de salsa dansen, kijk je je ogen uit naar prachtige oude auto’s, bezoek je een echte sigarenfabriek of probeer je in een palmboom te klimmen op een van de tropische stranden. Het leven op dit Caraïbische eiland speelt zich grotendeels af in de buitenlucht, zodat je makkelijk in contact komt met de vriendelijke Cubanen.

Reisinfo: Cuba, groepsrondreis, 15 dagen, vanaf 4 jaar

Meer info

 

Familiereis op maat Jamaica

Jamaica is een eiland dat je prima in twee weken kunt ontdekken. De sfeer is er relaxed en de activiteiten die je kunt ondernemen zijn zó divers, dat het voor ieder wat wils biedt. Het is het eiland van reggae-icoon Bob Marley, het eiland waar de schrijver van James Bond zijn inspiratie opdeed, en van het stadje Port Royal dat als decor diende voor de films van Pirates of the Carribean. In de groene natuur vind je een diversiteit aan bloemen en planten, met hier en daar een waterval waar je in kunt zwemmen. Daarnaast biedt het eiland je paradijselijk witte stranden, waar je in afgelegen baaien tot rust kunt komen.

Reisinfo: Jamaica, individuele rondreis, 15 dagen, vanaf 8 jaar

Bijzonderheden: Stel jullie nu jullie droomreis samen met Karin, de reisspecialist van Better Places die in Jamaica woont. Karin kent Jamaica als geen ander en helpt jullie graag.

Meer info

 

Familiereis op maat Cuba

Tijdens deze 15-daagse rondreis Cuba met kinderen reis je over het centrale en westelijke gedeelte van het eiland. Onze lokale gids laat je de diversiteit van de hoofdstad Havana zien: niet alleen de mooie gerestaureerde wijken, maar ook de wijken waar het dagelijks leven van de Cubanen zich afspeelt. Vervolgens reis je verder naar het Cubaanse platteland, waar de tabaksvelden liggen tussen grillige karstheuvels. Na wat tijd te hebben gehad op het strand in Playa Larga reis je naar koloniaal Trinidad. Hier hoor je 's avonds overal live muziek en vind je veel oude gebouwen. Je eindigt je reis in een all-inclusive hotel aan het strand in Varadero, zodat je alle indrukken van deze rondreis Cuba met kinderen rustig op je in kunt laten werken.

Reisinfo: Cuba, selfdrive, 15 dagen, vanaf 8 jaar

Bijzonderheden: Stel jullie nu jullie droomreis met verblijf in casas particularas samen met Julio, de reisspecialist van Better Places die in Cuba woont. Julio kent Cuba als geen ander en helpt jullie graag.

Meer info

 

Salsa, old timers, witte stranden

Cuba: het land van de salsa, dorpjes waar de klok is stil blijven staan in het koloniale tijdperk, steden met oude Nederlandse bussen en oldtimers, uitgestrekte tabaksplantages, suikerrietvelden, witte stranden en een zeer vriendelijke bevolking die zich graag mengt met geïnteresseerde bezoekers. Deze privérondreis is bestemd voor gezinnen met kinderen die kennis willen maken met het echte Cuba. Naast een bezoek aan alle highlights krijgt u de kans om bijzondere tripjes te maken, waaronder een bezoek aan een indianendorp en krokodillenkwekerij, zwemmen met dolfijnen en eten in huiskamerrestaurantjes bij de 'locals'.

Reisinfo: Cuba, selfdrive, 19 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Een swingend eiland

In Cuba breek je snel het ijs als je met kinderen op pad bent. Cubanen zijn een hartelijk volk, dat altijd in is voor een praatje. Muziek schalt uit alle hoeken en gaten. Voor je het weet word je uitgenodigd om je heupen los te gooien in een lokaal muziekcafé. Je bezoekt het indrukwekkende Havana en het sfeervolle Spaans-koloniale Trinidad. In Varadero kun je heerlijk luieren op het witte zandstrand, of een duik maken naar de onderwaterwereld.

Reisinfo: Cuba, groepsrondreis, 14 dagen, vanaf 4 jaar

Bijzonderheden: Ook vertrekdata met minimumleeftijd 12 jaar en of Nederlandstalige reisbegeleider

Meer info

 

Groen regenwoud en gouden strand

Tijdens deze familiereis door Suriname en Curaçao beleef je echt een avontuur! Aan de kust van Suriname kun je met wat geluk reuzenzeeschildpadden hun eieren zien leggen. Je vaart langs oude plantages en mangroves en in het oerwoud vaar je in een typische korjaal, niet meer dan een dikke uitgeholde boomstam. Tijdens de jungletocht maak je kennis met de lokale Marronfamilies en hoor je 's nachts de brulapen. Na al deze avonturen kun je bijkomen aan de stranden van Curaçao. Pal langs de kustlijn ligt een schitterend koraalrif, dus snorkelen tussen allerlei gekleurde vissen en koraal is zeker een aanrader!

Reisinfo: Curacao en Suriname, groepsrondreis, 23 dagen, vanaf 12 jaar

Bijzonderheden: Deze reis heeft ook vertrekdata met min. leeftijd 16 jaar

Meer info

 

Oldtimer rondreis Explore Cuba

Spring in de oldtimer en ontdek het mooie Cuba met zijn koloniale plaatsen, prachtige natuur en heerlijke stranden! Een superleuke reis door Cuba waarbij je op een relaxte manier het mooie land en zijn vriendelijke bevolking leert kennen!

Reisinfo: Cuba, individuele rondreis, 20 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Zeg hola tegen Cuba

Tijdens deze familiereis door West-Cuba maak je kennis met de mooiste hoogtepunten. Deze complete, scherp geprijsde rondreis door Cuba laat je kennis maken met de gastvrije Cubanen, salsa muziek, prachtige stranden, oldtimers en een boeiende geschiedenis. We bezoeken de koloniale steden Havana, Cienfuegos en Trinidad en sluiten deze reis heerlijk af aan het hagelwitte palmenstrand van Varadero.

Reisinfo: Cuba, groepsrondreis, 16 dagen, vanaf 7 jaar

Bijzonderheden: Deze reis heeft ook vertrekdata met min. leeftijd 12 en 16 jaar

Meer info

 

Cuba Cool

Cuba is een fantastisch land om met kinderen naartoe te gaan. Fietsen, snorkelen, salsa dansen en zwemmen met dolfijnen, het kan hier allemaal. Geniet van de kleurrijke stadjes, de natuur en de stranden!

Reisinfo: Cuba, selfdrive, 22 dagen, vanaf 8 jaar

Meer info

 

Plantages, Bob Marley en wit zandstrand

Tijdens deze avontuurlijke en relaxte rondreis door Jamaica bezoek je verschillende plantages, bezoek je het prachtige Blue Mountains nationaal park en maak je kennis met de lokale bevolking. Voel hoe relaxed Jamaica is terwijl de kapitein van een bamboe raft je langzaam over de Rio Grande laat drijven. We sluiten de reis ontspannen af op een van de mooiste witte zandstranden van Jamaica, Negril. Kortom, een veelzijdige reis door dit Caribische eiland met een Nederlandstalige reisbegeleider!

Reisinfo: Jamaica, groepsrondreis, 16 dagen, vanaf 7 jaar

Meer info

 

Swingen op de Caribbean

Tijdens deze familiereis door Cuba ontdek je het meest kleurrijke en swingende land van het Caribisch gebied. Bijzonder aan deze reis is dat we helemaal doorreizen naar Santiago de Cuba en Sierra Maestra, waardoor je het hele eiland ziet. Tijdens je reis maak je kennis met de gastvrije Cubanen, bijvoorbeeld tijdens een potje honkbal, de populairste sport in Cuba. Houd je van dansen? Dan is de salsa écht iets voor jou. Ben je meer geïnteresseerd in de geschiedenis? De Cubaanse gids die tijdens elke reis meegaat, vertelt je graag alles over Ché Guevara en zijn mannen. Prachtige stranden zie je in Varadero en op het paradijselijke eiland Cayo Levisa. Eén van de dingen waar Cuba om bekend staat, zijn natuurlijk de prachtige oldtimers. Als je wilt, kun je in Havana zelf een ritje maken in zo'n schitterende oude auto. Verder gaan we op bezoek bij een tabaksfabriek waar je ziet hoe de beroemde Cubaanse sigaar gemaakt wordt.We sluiten deze avontuurlijke vakantie op Cuba af in een relaxt hotel aan een wit palmenstrand en azuurblauwe zee.

Reisinfo: Cuba, groepsrondreis, 19 dagen, vanaf 7 jaar

Bijzonderheden: Deze reis heeft ook vertrekdata met min. leeftijd 12 en 16 jaar

Meer info

 

Cuba reis familieavontuur

Naar Cuba met je gezin? En meer zien dan op een all-inclusive vakantie? Wij deden het en kwamen enthousiast terug. Want Cuba leeft, de mensen zijn relaxt en met je huurauto en de tevoren gereserveerde nachten in casas particulares kan er weinig misgaan. Oh ja, wel vroeg boeken, dan heb je precies de plekjes die je wilt. Na enkele dagen Havana stuur je langs tabaksplantages zover je kunt kijken. Je pakt de fietstaxi door de smalle straatjes van swingend Trinidad. En voor je het weet, speel je domino op een wankel tafeltje. Gewoon op straat, waar het al gauw gaat over sport. Met je handen, je voeten, een glimlach voor je kids: dit is het Cuba dat je niet wilt missen. 

Reisinfo: Cuba, individuele rondreis, 12 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: Bij Local Hero Travel krijg je insider tips van een lokale reisexpert, Dariel deelt zijn kennis met jou en stelt jouw ideale gezinsreis samen. Voordelig én vertrouwd met Nederlandse ANVR SGR garanties

Meer info

 

Eiland hoppen in de Caribbean

Een droomvakantie in het Caribische gebied waarbij u niet één maar twee 'bounty eilanden' ontdekt: dat kan tijdens een eiland-hop-vakantie in de Caribbean! U brengt uw dagen door luierend op witte stranden, snorkelend tussen tropische vissen, duikend naar koraalriffen en zwemmend met dolfijnen! De eilanden Curaçao en Bonaire zijn zeer goed met elkaar te combineren vanwege de verscheidenheid van beide bestemmingen en een korte maar prachtige vlucht van het ene naar het andere eiland.

Reisinfo: Bonaire, combireis, 15 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: Combireis Bonaire en Curacao,

Meer info

 

Eiland hoppen in de Caribbean

Een droomvakantie in het Caribische gebied waarbij u niet één maar twee 'bounty eilanden' ontdekt: dat kan tijdens een eiland-hop-vakantie in de Caribbean! U brengt uw dagen door luierend op witte stranden, snorkelend tussen tropische vissen, duikend naar koraalriffen en zwemmend met dolfijnen! De eilanden Curaçao en Bonaire zijn zeer goed met elkaar te combineren vanwege de verscheidenheid van beide bestemmingen en een korte maar prachtige vlucht van het ene naar het andere eiland.

Reisinfo: Curacao, combireis, 15 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: Combireis Bonaire en Curacao,

Meer info

 

Ritmische klanken

Cuba is een land met een zeer aangenaam klimaat. Maar niet alleen dat. Een warme bevolking, koloniale steden met prachtige gebouwen en vooral heerlijke tropische stranden. Ga te paard langs de imposante karstbergen rond Viñales. Of ga met een catamaran de zee op. Door de vaak korte reistijden en vriendelijke mensen is dit reizen op zijn best!

Reisinfo: Cuba, groepsrondreis, 21 dagen, vanaf 4 jaar

Bijzonderheden: Ook vertrekdata met minimumleeftijd 12 jaar en of Nederlandstalige reisbegeleider

Meer info

 

Cuba 20 dagen

Cuba is een van de meest bijzondere van de eilanden in de Caraïben. Tijdens onze rondreis maak je kennis met zowel natuurschoon als de karakteristieke cultuur in het land van Fidel Castro. Geniet van de mooie natuur van de provincie Pinar del Rio. Bij Cienfuegos kun je snorkelen en duiken. In de smalle straatjes van Trinidad ontmoet je vriendelijke bevolking. De laatste dagen van onze reis brengen we door in Varadero, befaamd om zijn hagelwitte zand en blauwe wateren.

Reisinfo: Cuba, groepsrondreis, 20 dagen, vanaf 4 jaar

Bijzonderheden: Ook vertrekdata met minimum leeftijd 10 en 16 jaar

Meer info

 

Oldtimer rondreis Swingend Cuba

Ga mee terug in de tijd en geniet van het Cubaanse leven in de stad en op het platteland. Oude koloniale plaatsen, prachtige natuur en heerlijke stranden, je gaat het allemaal meemaken tijdens deze rondreis!

Reisinfo: Cuba, individuele rondreis, 16 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Suriname en Curacao

De KLM brengt je naar Paramaribo waar je in je eigen taal met de lokale bevolking kunt praten. We varen stroomopwaarts de Surinamerivier over en lopen tussen woudreuzen in Brownsberg. We zijn we te gast in een bosnegerdorp waar we kennis maken met de cultuur van de Marrons.Vanuit Boven-Suriname rijden we weer terug naar Paramaribo waar we de fiets pakken en een oude suikerplantage bezoeken. We lunchen bij het kindertehuis Leliëndaal en speuren naar zoetwaterdolfijnen in de Marowijnerivier op weg naar Galibi. Je sluit je vakantie af op Curaçao waar je kunt genieten van een heerlijke strandafsluiting.

Reisinfo: Curacao en Suriname, groepsrondreis, 23 dagen, vanaf 4 jaar

Bijzonderheden: Ook vertrekdata met minimum leeftijd 10 jaar

Meer info

 

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website