Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

Maatwerkreis China

Bezoek de hoogtepunten van China tijdens deze leuke , afwisselende reis die ook zeer geschikt is voor gezinnen! De reis start in de eeuwenoude hoofdstad Beijing waar u uiteraard de Muur bezoekt en de stad op de fiets verkent. Hierna reist u verder per moderne highspeed trein naar Xi’an, de stad van het wereldberoemde Terracotta Leger. De duizenden beelden zullen een onuitwisbare indruk achterlaten. De reis gaat verder per comfortabele nachttrein naar Chengdu waar u kennismaakt met de panda’s en de grootste stenen Boeddha ter wereld in Leshan. Na alle steden is het dan hoog tijd voor ontspanning en wat rust. U maakt een mooie cruise over de Li rivier naar Yangshuo waar u enkele dagen logeert in een leuk authentiek guesthouse op het platteland tussen het karstgebergte. Hier kunt u zwemmen, wandelen of heerlijk bijkomen met een goed boek en een prachtig uitzicht. De reis eindigt in het bruisende Hongkong, een geweldige afsluiting van een prachtige reis!

Reisinfo: China, individuele rondreis, 17 dagen, vanaf 4 jaar

Meer info

 

Familiereis op maat China

Een rondreis China met kinderen is in 2.5 week prima te doen! Met deze familiereis begin je in de stad Chengdu, waarbij je naast de stad zelf ook een bezoek zult brengen aan de reuzenpanda’s. In Yangshuo kom je in een magisch landschap terecht van grillige karstbergen die namen hebben als 'heuvel van de kruipende tijger'. Na een bezoek aan de rijstterrassen van Ping'an reis je naar Shanghai, de grootste stad van China. Nadat je hebt rondgelopen op onder andere de Bund ga je per hoge snelheidstrein naar je laatste bestemming: Beijing. Ook hier valt er nog genoeg te zien en te doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Verboden Stad of de Chinese Muur? Kortom, een rondreis China met kinderen die je met alle aspecten van China laat kennismaken!

Reisinfo: China, individuele rondreis, 16 dagen, vanaf 8 jaar

Bijzonderheden: Stel jullie nu jullie droomreis samen met Leena, de reisspecialist van Better Places die in China woont. Leena kent China als geen ander en helpt jullie graag.

Meer info

 

China Familiereis Net even anders

China is een land dat voor kinderen zeker tot de verbeelding spreekt! In hun fantasie bouwen de kinderen hun pagodes op puntige heuvels en is Kongfu Panda hun ludieke tegenstander. Voor opgroeiende kinderen en pubers is dit het land van de Chinese Muur, de snel groeiende megasteden en het lekkere eten. En voor de ouders is het genieten van een gigantisch land met grote verschillen tussen stad en platteland, landschappen, culturen en gerechten. In China valt u van de ene verbazing in de andere!

Reisinfo: China, individuele rondreis, 20 dagen, vanaf 5 jaar

Bijzonderheden: Beijing Shanghai (of Hong Kong)

Meer info

 

Familiegroepsreis Rijstvelden en Panda's

Tijdens deze reis door het veelzijdige China nemen wij je mee naar de mooiste plekjes. Zo bezoeken we de maar liefst 6.000 meter lange Grote Muur! Ook ontdekken we grote steden, zoals de wereldberoemde hoofdstad Beijing en de voormalig hoofdstad Xi'an, met prachtige ouderwetse straatjes, tempels en stadsmuren. Tevens maken we een cruise langs karstbergen op de Li-rivier en fietsen we midden tussen de rijstvelden bij Yangshuo. De reis zou haar naam natuurlijk geen eer aan doen zonder een bezoek aan Chengdu, het thuis van de reuzenpanda. We sluiten onze vakantie af bij deze vrolijke bamboe etende dieren!

Reisinfo: China, groepsrondreis, 14 dagen, vanaf 6 jaar

Meer info

 

China reis familieavontuur

Met je gezin naar China, wordt dat geen gejakker, zo van stad naar stad? Is er genoeg rust om bij te komen en te genieten, voor ons en de (iets oudere) kinderen? Ja het kan, veel enthousiaste gezinnen gingen je voor. Als alles tevoren is geregeld, hoef je alleen de route te volgen. Je bent in goede handen en altijd is er de back-up van je local Hero. Natuurlijk is genoeg afwisseling: historie, natuur en activiteiten. Maar ook een slimme planning: transfers waar nodig, een snelle en een gezellige nachttrein, vliegen waar nodig. Sfeervolle, handig gelegen hotels met zwembad, een familiekamer of kamers naast elkaar. En eten met stokjes dan? Ach dat komt vanzelf…

Reisinfo: China, individuele rondreis, 16 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: Bij Local Hero Travel krijg je insider tips van een lokale reisexpert, Stella deelt haar kennis met jou en stelt jouw ideale gezinsreis samen. Voordelig én vertrouwd met Nederlandse ANVR SGR garanties

Meer info

 

De geur van Chinese jasmijn

In het Rijk van de Draak bezoekt u allereerst Chengdu bekend om de panda’s. Vervolgens naar de sprookjesachtige terrasvormige Drakensrug rijstvelden van Longsheng. Daarna bezoekt u Guillin met zijn theeplantages en mooie natuur. U maakt ook een indrukwekkende Li-cruise dwars door het Karstgebergte naar het sfeervolle plaatsje Yangshuo. Het centrum van Xian is nog ommuurd met muren uit de Ming-dynastie en u beleeft een hoogtepunt als u de 6000 stenen soldaten aanschouwt van het Terracotta leger. Per comfortabele nachttrein reist u naar de hoofdstad Beijing en ten slotte naar Shanghai, de meest trendy stad van China.

Reisinfo: China, individuele rondreis, 17 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

China 23 dagen

Op reis door dit immens grote land, zie je een bijzonder contrast tussen eeuwenoude cultuur en het moderne leven. Van Grote Muur tot acrobatenshow, van Reuzenpanda’s tot rijstterrassen, van miljoenensteden tot Peking Eend. China is overweldigend.

Reisinfo: China, groepsrondreis, 23 dagen, vanaf 6 jaar

Bijzonderheden: Ook vertrekdata met minimum leeftijd 10 en 16 jaar

Meer info

 

Panda's, vliegers en de Grote Muur

Geniet tijdens deze China familiereis van paleizen en tempels in de hoofdstad Beijing en maak een wandeling over de Chinese Muur. Verbaas je over het enorme Terracottaleger, breng een bezoekje aan de reuzenpanda’s, fiets over het platteland bij Yangshuo, shop tussen de neonreclames van Hongkong en aanschouw het leven vanuit een rustiek theehuis. Smullen zul je zeker van diverse exotische maaltijden. Bedenk wel: alles dat beweegt, kun je eten met stokjes!

Reisinfo: China, groepsrondreis, 16 dagen, vanaf 4 jaar

Bijzonderheden: Ook vertrekdata met minimumleeftijd 12 jaar en of Nederlandstalige reisbegeleider

Meer info

 

Wereldsteden, rijstterrassen en verrassen

Tijdens deze familiereis door China heb je een actieve, avontuurlijke en relax vakantie in één. Deze rondreis is voor avontuurlijke families. Je begint de reis wandelend over de Chinese muur, je fietst over de stadsmuren van Xi'an en je bezoekt de prachtige rijstterrassen van Longji. Maar dat is nog niet alles, want in en rond Yangshuo kun je mooie fiets- en wandeltochten door het karstgebergte maken. De reis eindigt in het spetterende Hong Kong, waar veel te doen en zien is. Ga je mee naar het afwisselende China?

Reisinfo: China, groepsrondreis, 23 dagen, vanaf 7 jaar

Meer info

 

Explore China

Deze rondreis brengt je van Beijing met zijn interessante cultuur naar het schilderachtige Pingyao en via de opgravingen uit het Chinese keizerrijk en het ongerepte zuidwesten naar het landelijke en relaxte Yangshuo. De reis eindigt in Beijing, maar je kan ook voor Hong Kong kiezen als eindbestemming.

Reisinfo: China, individuele rondreis, 21 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Privé familiereis Van Tempels tot Terracotta Leger

De reis begint in Beijing, waar je uiteraard een bezoek brengt aan de Grote Muur. Met de nachttrein ga je naar Xi'an, wereldberoemd vanwege het immense Terracotta leger waarvan geen enkele klei soldaat hetzelfde is. Vanuit Xi’an vlieg je naar Guilin, één van de mooiste natuurgebieden van China met prachtige kalksteenformaties. Vervolgens terug naar Guilin en met een nachttrein op weg naar Canton: de oudste stad van China. Hier maken we een stadstour langs alle hoogtepunten en we reizen per trein naar de laatste halte van deze reis: Hong Kong.

Reisinfo: China, individuele rondreis, 18 dagen, vanaf 4 jaar

Meer info

 

Rootsreis met andere gezinnen

Veel reizigers vinden het prettig om hun ervaringen van een rootsreis met anderen te delen. Reist u liefst in een kleine groep met gelijkgestemden in plaats van een groep van 30 personen? Dan bieden wij een uniek concept. Een deel van de reis staat vast en het bezoek aan de provincie waar de kindertehuizen zijn, vullen we in overleg met u in. U heeft voldoende vrijheid om het programma naar wens aan te passen. Er gaan professionele gidsen mee om u en uw kind(eren) te ondersteunen in het programma, met name bij het bezoek aan tehuis en eventueel aan de pleegouders en/of vindplaats.

Reisinfo: China, groepsrootsreis, 17 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Familiereis China en Hong Kong

Met het gezin op vakantie naar Azië? China is een geschikt en interessant land om samen met de kinderen te bezoeken. De kinderen zullen veel aandacht krijgen van de Chinese bevolking! Het betreft een 17-daagse reis, maar uiteraard kunnen we dit aanpassen, mocht u bijvoorbeeld in de voorjaars- of najaarsvakantie op reis willen. In Beijing klimt u over de Grote Muur en wordt rondgereden per fietstaxi door de Hutongs (oude stadswijken). Per nachttrein reist u naar Xi'an, een hele belevenis! In Xi'an brengt u een bezoek aan de kleisoldaten oftewel het Terracotta Leger. In Chengdu ziet u de beroemde panda beren en bezoekt u de grootste Boeddha ter wereld. Na Guilin vaart u over de Li-rivier naar Yangshuo, waar u tochtjes kunt maken per kayak of bamboevlot over de rivier en volgt u een kookles. U eindigt de reis in Hong Kong, waar u op eigen gelegenheid bijvoorbeeld Disneyland kan bezoeken. Een leuke afsluiting voor de kinderen!

Reisinfo: China, individuele rondreis, 17 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Kids in China

Deze rondreis brengt je van Beijing met zijn interessante cultuur naar het schilderachtige Pingyao en via de opgravingen uit het Chinese keizerrijk naar het landelijke en relaxte Yangshuo. De reis eindigt in het moderne Chengdu met panda’s en theehuizen, maar je kunt er ook voor kiezen om de laatste paar dagen te relaxen op het strand!

Reisinfo: China, individuele rondreis, 15 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: Strandverlenging Hainan mogelijk

Meer info

 

Zeg Ni Hao tegen China

Tijdens deze familiereis door China ontdek je de mooiste hoogtepunten van het immense land. Zo wandel je in Beijing over het grootste plein ter wereld en heb je de mogelijkheid om de Chinese Muur te bezoeken. Het legendarische Terracota leger laat je zien dat elk gezicht anders is en in Chengdu kom je erachter hoeveel kilo bamboe panda's wel niet kunnen eten. Maar dat is nog niet alles, want in en rond Yangshuo kun je fantastische tochten door het schilderachtige kalksteengebergte maken. De reis eindigt in Hong Kong, de hypermoderne metropool van China, waar van alles te doen en zien is. China bezoeken is een avontuur voor iedereen.

Reisinfo: China, groepsrondreis, 18 dagen, vanaf 7 jaar

Meer info

 

Familiereis in stijl als een Keizer door China

In deze drieweekse reis maakt u op een bijzondere wijze kennis met de hoogtepunten van China! Het hele gezin heeft voldoende de tijd om te acclimatiseren en dingen zelf te ontdekken op een rustig tempo. Gedurende deze reis verblijft u in luxe hotels.

Reisinfo: China, individuele rondreis, 21 dagen, vanaf 5 jaar

Meer info

 

De highlights van China

China is een land dat zijn weerga niet kent. Heeft u wat korter de tijd en wilt u de mooiste bezienswaardigheden niet missen. Wij hebben voor u de highlights verwerkt in deze 9-daagse reis. U bezoekt onder andere wereldsteden als Beijing en Hong Kong, maar verkent ook de natuur van Yangshuo en omgeving.

Reisinfo: China, individuele rondreis, 9 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Familiereis China Afwisselend China

In deze drieweekse reis maakt u kennis met de hoogtepunten van China! Het hele gezin heeft echt voldoende de tijd om te acclimatiseren en dingen zelf te ontdekken op een rustig tempo. Gedurende deze reis verblijft u in gezellige guesthouses, traditionele courtyard hotelletjes(zoals in Beijing en Chengdu) afgewisseld met standaard hotels. Deze reis is gebaseerd op relatief goedkope hotels dus niet voor luxe paarden.

Reisinfo: China, individuele rondreis, 22 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: Beijing Guangzhou

Meer info

 

Rootsreis China Anhui

Elke rootsreis is anders en wordt, in overleg, op uw persoonlijke wensen afgestemd. Dit reisvoorbeeld is een leuk idee voor gezinnen met geadopteerde kinderen uit de provincie Anhui (zoals Hefei of Wuhu). In beide plaatsen heeft PANGEA Travel vaker een tehuisbezoek verzorgd. Naast een bezoek aan het kindertehuis staat in deze reis de natuur in China centraal. Geniet van indrukwekkende landschappen in zowel de Yellow Mountains, Guilin als Yangshuo. De reis wordt afgesloten met een aantal ontspannen dagen op het eiland Hainan.

Reisinfo: China, rootsreis, 17 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Ontdek China met kids

Deze reis hebben we samengesteld voor reizigers die China met het gezin willen ontdekken. Je bezoekt de interessante plekken en blijft mininaal twee nachten in een plaats, zodat je op je gemak de omgeving kunt verkennen. De reis begint in Beijing waar je loopt over de Chinese Muur en kennis maakt met het Chinese verleden. Via kleisoldaten en reuzenpanda's reis je naar de Karstbergen in het zuiden, waar je dobbert op een bamboevlot tussen deze steile rotsformaties. Je sluit je reis af in de metropool Shanghau, waar je wandelt langs de oude Bund en natuurlijk een kijkje kan nemen in de hoge radiotoren.

Reisinfo: China, individuele rondreis, 15 dagen, vanaf 8 jaar

Meer info

 

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website