Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

Gezinsreis Seychellen 1

Voor een ontspannen zonvakantie met de kinderen is de Seychellen is een ideale bestemming. Het is werkelijk een paradijs met weelderige natuur en oogverblindende, witte stranden. U verblijft op twee eilanden, Mahé en Praslin, dus er zijn weinig reisdagen. U kunt uw dagen indelen zoals u wil, in het tempo dat past bij uw gezin. Lekker zwemmen en snorkelen, een tripje naar de hoofdstad Victoria of een middagje wandelen door nationaal park Vallee de Mai op Praslin. Een dagtocht naar het kleine, bijna motorvrije eiland La Digue is zeker ook de moeite waard. En er blijft natuurlijk ook voldoende tijd over voor relaxte middagjes aan het strand of bij het zwembad.

Reisinfo: Seychellen, Zon en strandvakantie, 14 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Gezinsreis Seychellen 2

De Seychellen is een ideale bestemming voor een leuke en ontspannen vakantie met uw gezin. Deze archipel van meer dan 100 eilandjes is werkelijk een paradijs. U vindt hier weelderige natuur, prachtige witte stranden en dito onderwaterwereld. De combinatie met een relaxte sfeer en vriendelijke bevolking maken de Seychellen tot een heerlijk vakantieland. Het programma is rustig opgebouwd en er zijn weinig reisdagen. Zo is voldoende tijd om te zwemmen en snorkelen, op zoek naar visjes en zeeschildpadden. Maak eens een fiets- of wandeltocht door de groene binnenlanden, om vervolgens een koele duik te nemen in het zwembad.

Reisinfo: Seychellen, Zon en strandvakantie, 14 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Familiereis Seychellen

Een strandvakantie naar een verre, exotische bestemming met u kinderen? Dat kan! De Seychellen zijn hiervoor uitermate geschikt. Tijdens deze 13-daagse reis bezoekt u drie paradijselijke eilanden. Allereerst verblijft u op Mahé, het grootste eiland van de eilandengroep. Hier kunt u in het bergachtige binnenland mooie wandelingen maken, samen met de kinderen. Het volgende eiland is Praslin, bekend om het Vallée de Mai National Park. Hier groeit de unieke 'Coco de Mer'. U sluit de reis af met een verblijf op Op La Digue. Hier kunt u gaan fietsen naar het mooiste strand, Anse Source d’Argent. Onderweg hier naar toe kunnen de kinderen de grote landschildpadden bewonderen. Ontdek de parels in de Indische Oceaan tijdens deze kindvriendelijke reis naar de Seychellen.

Reisinfo: Seychellen, individuele rondreis, 13 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Familiereis Zuid Afrika en Seychellen

Gaat u voor het eerst naar Zuid-Afrika met uw gezin, en wilt u safari combineren met een strandverlenging? Kies dan voor deze leuke familiereis naar Zuid-Afrika en de Seychellen. Deze combinatie is ook perfect gedurende de Zuid-Afrikaanse winter (onze zomervakantie). De stranden in Zuid-Afrika zijn in deze periode te koud voor een aangenaam verblijf. De geselecteerde parken in deze reis zijn kindvriendelijk en malariavrij. De safari-activiteiten en maaltijden zijn tijdens het verblijf in de wildparken inbegrepen. Nadat u een aantal dagen wild heeft gespot gaat de reis verder naar de Seychellen. Hier kunt u heerlijk ontspannen en uw familiereis afsluiten op parelwitte stranden.

Reisinfo: Zuid Afrika en Seychellen, individuele rondreis, 18 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website