Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

Familiereis op maat Oeganda

Oog in oog staan met berggorilla’s en chimpansees in het wild: op deze rondreis Oeganda met kinderen maak je dat mee. Je ontmoet chimpansees in Kibale Forest en wordt betoverd door de watermassa van de Murchison Falls. Tijdens je verblijf in Murchison Falls bezoek je het Ziwa neushoornopvangcentrum. Alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg is, ga je ook naar Bwindi N.P., een van de beste plekken om berggorilla’s in hun natuurlijke omgeving te zien.

Reisinfo: Oeganda, individuele rondreis, 14 dagen, vanaf 8 jaar

Bijzonderheden: Stel jullie nu jullie droomreis samen met Sander, de reisspecialist van Better Places die in Oeganda woont. Sander kent Oeganda als geen ander en helpt jullie graag.

Meer info

 

Oog in oog met chimps en gorila's

Tijdens deze familiereis door Uganda beleef je een complete, actieve en zeer avontuurlijke reis. Alle wandeltochten zijn optioneel. We overnachten in zeer sfeervolle, eenvoudige accommodaties die passen binnen de sfeer van het land. De ene keer overnachten we in een banda (Afrikaanse ronde hut) en de andere keer in een vooropgezette safaritent (tent met stahoogte en bedden) of een eenvoudig hotel. Tijdens deze vakantie in Uganda kamperen we een nacht bij een boerenfamilie en een nacht aan Lake Mburo. We reizen met 4x4 aangedreven minibusjes: snel en ideaal voor moeilijk begaanbare wegen.

Reisinfo: Oeganda, groepsrondreis, 22 dagen, vanaf 12 jaar

Meer info

 

Doorzoek de website