Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

De turkooizen kust

Tijdens deze familiereis naar Turkije kun je iedere dag van de zon genieten! De zuidkust van Turkije vormt een perfect decor voor een actieve familie reis met activiteiten zoals; zeekajakken, tuben, duiken, snorkelen, zwemmen, zeilen en zelfs canyoning. Maak deze familie vakantie zo spannend als jullie zelf willen! We reizen langs beboste berghellingen, steile afgronden, overblijfselen van oude culturen en een onvoorstelbaar heldere turkooizen zee. De bergdorpjes, waar je kennis maakt met het authentieke Turkije, zien eruit alsof de tijd er heeft stilgestaan. Hier verblijven we bij een boerenfamilie, zodat je de Turkse gastvrijheid van dichtbij ervaart. Doordat we weinig kilometers afleggen en telkens meerdere nachten op een plaats verblijven, is er alle tijd voor ontspanning.

Reisinfo: Turkije, groepsrondreis, 15 dagen, vanaf 7 jaar

Bijzonderheden: Deze reis heeft ook vertrekdata met min. leeftijd 12 en 16 jaar.

Meer info

 

Zeg merhaba tegen Turkije

Dit is de perfecte reis om op comfortabele wijze in korte tijd zowel de hoogtepunten van Turkije te zien, als lekker te chillen aan de warme turkooizen zuidkust.We slapen in comfortabele hotels, vaak met zwembad. We verblijven 1 nacht op een ecologische boerderij.Van Istanbul naar Bursa gaan we per veerboot. Daarna hebben we de hele reis de beschikking over onze eigen bus.

Reisinfo: Turkije, groepsrondreis, 16 dagen, vanaf 7 jaar

Meer info

 

Actief lang Turkijes mooiste kust

Tussen de Zuid-Turkse stadjes Kas en Dalyan ligt een van de laatste stukken onbedorven Mediterrane kust. Hier geen kolossale hotels, schreeuwerige discotheken of overvolle boulevards. Wel onbedorven strandjes, onbewoonde eilandjes, geitenpaden en nauwelijks bekende ruines die herinneren aan een rijk verleden. Met je eigen familie verken je een week lang dit Lycische paradijs, op het water, per auto, te voet en op het strand. Als Indiana Jones tussen oude ruines, door een spannende canyon of een bootexcursie door een blauwe baai naar het eiland Kekova.

Reisinfo: Turkije, individuele rondreis, 8 dagen, vanaf 6 jaar

Meer info

 

Doorzoek de website