Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

Boeddha' s, palmen en olifanten

Deze tweeweekse rondreis combineert de hoogtepunten van Thailand met een heerlijk verblijf op een tropisch eiland. Per boot, fiets of tuk-tuk kun je kennismaken met de bruisende hoofdstad Bangkok. Je bezoekt boeddhistische tempels en kunt kleurrijke bergstammen ontmoeten tijdens een indrukwekkende optionele trektocht in het noorden van het land. Tenslotte is het luieren op het tropische eiland Koh Samed.

Reisinfo: Thailand, groepsrondreis, 15 dagen, vanaf 4 jaar

Bijzonderheden: Ook vertrekdata met minimumleeftijd 12 jaar en of Nederlandstalige reisbegeleider

Meer info

 

Olifanten en Spelen in het Zand

Tijdens deze vakantie reist u in een rustig tempo en leert u met de kinderen op verschillende manieren het land kennen. Zo vaart u in verschillende bootjes door de kanaaltjes van Bangkok, fietst u tussen oude tempelruïnes in een voormalige hoofdstad van Thailand, gaat u een dag met het hele gezin een olifant verzorgen en bezoekt u een waterval midden in de jungle. U verblijft in elke plaats minimaal 2 nachten en in alle hotels is een zwembad aanwezig. Ook zijn er enkele dagen ingeruimd waarbij er geen programma is, zodat u rustig aan kunt doen en zelf uw dag kunt indelen.

Reisinfo: Thailand, individuele rondreis, 17 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Olifanten en Spelen in het Zand

Tijdens deze vakantie reist u in een rustig tempo en leert u met de kinderen op verschillende manieren het land kennen. Zo vaart u in verschillende bootjes door de kanaaltjes van Bangkok, fietst u tussen oude tempelruïnes in een voormalige hoofdstad van Thailand, gaat u een dag met het hele gezin een olifant verzorgen en bezoekt u een waterval midden in de jungle. U verblijft in elke plaats minimaal 2 nachten en in alle hotels is een zwembad aanwezig. Ook zijn er enkele dagen ingeruimd waarbij er geen programma is, zodat u rustig aan kunt doen en zelf uw dag kunt indelen.

Reisinfo: Thailand, individuele rondreis, 11 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Bangkok, River Kwai, Wilde Dieren en Strand

Wat is er nu leuker dan in een drijvend hotel te slapen, een olifant te wassen en op witte zandstranden te spelen? Het begint in Bangkok, waar zoveel te beleven valt; van de traditionele drijvende markt (u moet er wel vroeg voor opstaan) en een echt gouden sprookjeskasteel tot een spetterend waterpretpark en een privé-rondleiding door een reuzenaquarium. De beroemde 'Bridge over the River Kwai', overnachten midden in de jungle! In Elephant Hills maakt u een heuse tocht op een olifant. In Krabi waant u zich in een paradijs, op de bounty-eilanden met witte zandstranden lijkt het of de tijd heeft stil gestaan.

Reisinfo: Thailand, individuele rondreis, 16 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Familie groepsreis Tempels en Tuktuks in Thailand

Thailand is bijzonder geschikt voor families die met kinderen reizen. De Thaise bevolking is dol op kinderen en ze worden overal vriendelijk onthaald. Eten is overal in Thailand heel gevarieerd en vooral zeer veilig en de hotels die FOX Vakanties voor u selecteerde zijn comfortabel en bijna allemaal voorzien van een zwembad. Deze rondreis is het succesnummer uit ons Thailand aanbod.

Reisinfo: Thailand, groepsrondreis, 15 dagen, vanaf 6 jaar

Meer info

 

Gezinsreis Thailand 1

Met de kinderen op reis naar Thailand is een hele belevenis! Bij aankomst in Bangkok staat u meteen in een compleet andere wereld. De kinderen vinden het vast leuk om in een tuktuk door Bangkok te scheuren. Ook in de omgeving van de River Kwai is voor ieder wat wils! Na een korte vlucht staat het noorden van Thailand op het programma: Tempels en bergvolkeren in Chiang Rai en sfeervolle straatjes en gezellige restaurantjes in Chiang Mai. Indien de kinderen echte avonturiers zijn is wellicht de Flight of Gibbon-zipline een leuke activiteit, waarbij ze van boomtop tot boomtop zweven. Na al dit spannends is het tijd voor zandkastelen en zwemmen op de mooie stranden van Hua Hin. Kortom: vermaak voor jong en oud!

Reisinfo: Thailand, individuele rondreis, 20 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Avontuurlijk Thailand

Deze actieve gezinsvakantie Thailand is vooral voor gezinnen met wat oudere kinderen een leuke kennismaking met Thailand. In de metropool Bangkok verken je de stad per fiets, wat een leuk beeld geeft in het leven van alledag in het 'andere Bangkok'. Je slaapt een nacht op een drijvend bamboehotel in het River Kwai gebied en maakt per boemeltrein een rit over de beroemde 'Bridge over the River Kwai'. In deze omgeving kun je naar hartenlust plonzen in de diepblauwe Erawan watervallen of een olifant leren verzorgen. Ontspanning op het eind mag natuurlijk niet ontbreken. Op het eiland Ko Samui verblijf je in een prettig resort met zwembad direct aan het strand.

Reisinfo: Thailand, individuele rondreis, 15 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Apenstreken in de jungle

Deze afwisselende Maleisië rondreis is een belevenis die je onderdompelt in een mix van culturen en indrukken. Je bezoekt hypermodern Kuala Lumpur, koloniaal Melaka, het prachtige bergland van de Cameron Highlands en de diepe jungle van Taman Negara. Je ontmoet orang-oetans, olifanten en vuurvliegjes. Er is ruim tijd om te snorkelen of duiken bij het eiland Langkawi met haar witte zandstranden en kleurrijke koraalriffen.

Reisinfo: Thailand en Maleisië, groepsrondreis, 22 dagen, vanaf 4 jaar

Bijzonderheden: Ook vertrekdata met minimumleeftijd 12 jaar en of Nederlandstalige reisbegeleider

Meer info

 

Familiereis Boomhutten en zandkastelen

In Bangkok komt u ogen en oren te kort. Varend en fietsend kunt u deze wereldstad op de leukste manier ontdekken. De River Kwai is het decor van de indrukwekkende geschiedenis van de Birmaspoorlijn. U slaapt hier op een jungleraft! In het zuiden bezoekt u een van de oudste wouden van de wereld: Khao Sok. Op het strand van Koh Samui kunt u alle belevenissen nog eens de revue laten passeren.

Reisinfo: Thailand, Individuele rondreis, 15 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: Centraal Thailand Bangkok, varen en fietsen – River Kwai, slapen op de rivier, Birmaspoorlijn – Nachttrein naar Zuid Thailand Khao Sok NP, spannende jungle, treks, kayakken, tuben – Koh Samui, zon, ze

Meer info

 

Noord en Zuid Thailand

Van Bangkok naar de River kwai en via Ayutthaya naar het hoge noorden om vervolgens af te zakken naar het Khao Sok park in het zuiden en te relaxen op Ko Phangan!

Reisinfo: Thailand, individuele rondreis, 19 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Thailand op je gemak

Thailand is een leuke bestemming voor jong en oud. Ook met de allerjongsten kun je prima door Thailand reizen. Rustig aan en op je gemak wel enkele hoogtepunten zien maar niet te veel kilometers afleggen. Je begint je familiereis Zuid-Thailand met kinderen in het bruisende Bangkok met toeterende tuktuks, blinkende boeddha's en kleurrijke markten. Bij de indrukwekkende River Kwai komt de geschiedenis dichterbij als je zelf over de oude 'Dodenspoorlijn' tjoekt. Je eindigt je familiereis Zuid-Thailand met kinderen relaxed op het kleinschalige eilandje Ko Lanta waar je je rondreis afsluit.

Reisinfo: Thailand, individuele rondreis, 15 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Thailand 21 dagen Noord naar Zuid

Een groepsreis met Djoser naar Thailand voert je langs de mooiste plekken die het land van de glimlach te bieden heeft. De reis begint in het bergachtige noorden en voert via de oude koningssteden Sukhothai en Ayutthaya en de legendarische River Kwai naar de metropool Bangkok. In het zuiden, dat zich kenmerkt door de mystieke karstbergen die uit het landschap opdoemen, bezoeken we Khao Sok nationaal park de prachtigste stranden en eilanden.

Reisinfo: Thailand, groepsrondreis, 21 dagen, vanaf 4 jaar

Bijzonderheden: Ook vertrekdata met minimum leeftijd 10 jaar

Meer info

 

Thailand, Maleisië en Singapore 21 dagen

De afwisselende reis start in de jungle van Thailand. Na een avontuurlijke tocht door de jungle kun je ontspannen op de tropische eilanden Koh Lanta, Koh Ngai, Langkawi en Penang. Vervolgens reis je door de rijke natuur van Maleisië. Je bezoekt de regenwouden in Taman Negara en de theeplantages op de Cameron Hooglanden. In Kuala Lumpur kun je grenzeloos shoppen en in Malakka snuif je de Oud Hollandse koloniale cultuur. De reis eindigt in het iconische Marina Sands Hotel, het mooiste hotel van Singapore met zwembad op het dak! Vanaf het Skypark kijk je uit over de bruisende stad. Hier kun je stijlvol nagenieten van deze buitengewone reis.

Reisinfo: Thailand Maleisië Singapore, groepsrondreis, 21 dagen, vanaf 4 jaar

Bijzonderheden: Ook vertrekdatum met minimum leeftijd 10 jaar

Meer info

 

Familiereis Thailand

Zoekt u een bestemming waarbij avontuurlijke elementen en leuke activiteiten eenvoudig gecombineerd kunnen worden met een comfortabel strandverblijf? Wat dacht u van Thailand! Deze bestemming is erg geschikt voor gezinnen met kinderen. U kunt er veilig reizen, de infrastructuur is goed en er kunnen comfortabele hotels (met familiekamers) geboekt worden. Met deze individuele rondreis bezoekt u in uw eigen tempo de culturele hoogtepunten van Thailand, maakt u kennis met de lokale bevolking en geniet u van de prachtige natuur. De reis eindigt ontspannen met een verblijf op het eiland Koh Samet. Een goede locatie voor jong en oud.

Reisinfo: Thailand, individuele rondreis, 13 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Familiereis op maat 1 Thailand Kort

Deze rondreis Thailand met kinderen laat je kennismaken met een enorm divers land. Je reis begint in het drukke Bangkok, waar je een bijzondere fietstocht kunt maken. Vervolgens reis je naar de rustige jungle, waar je in een resort zult overnachten. In Kanchanaburi kun je een bezoek brengen aan Elephant's World, een olifantenopvangcentrum waar je een volledige dag bij deze bijzondere dieren kunt blijven.Vervolgens kun je een aantal dagen genieten van de stranden op het eiland Koh Samui. Helemaal uitgerust reis je vervolgens terug naar Bangkok, waar deze familiereis Thailand eindigt.

Reisinfo: Thailand, individuele rondreis, 13 dagen, vanaf 8 jaar

Bijzonderheden: Stel jullie nu jullie droomreis samen met Wan, de reisspecialist van Better Places die in Thailand woont. Wan kent Thailand als geen ander en helpt jullie graag.

Meer info

 

Familiereis op maat 2 Thailand

Deze rondreis Thailand met kinderen laat je kennismaken met een enorm divers land. Je reis begint in het drukke Bangkok, waar je een bijzondere fietstocht kunt maken. Vervolgens reis je naar de rustige jungle, waar je in een resort zult overnachten. Onderweg naar Chiang Mai kun je een bezoek brengen aan Elephant's World, een olifantenopvangcentrum waar je een volledige dag bij deze bijzondere dieren kunt blijven. Je bezoekt een aantal kleine dorpjes, waar je kennismaakt met de manier van leven van de lokale bevolking en waar je zelf ook activiteiten gaat ondernemen. Vervolgens kun je een aantal dagen genieten van de stranden op het eiland Koh Samui. Helemaal uitgerust reis je vervolgens terug naar Bangkok. Hier eindigt deze actieve rondreis Thailand met kinderen.

Reisinfo: Thailand, individuele rondreis, 21 dagen, vanaf 8 jaar

Bijzonderheden: Stel jullie nu jullie droomreis samen met Wan, de reisspecialist van Better Places die in Thailand woont. Wan kent Thailand als geen ander en helpt jullie graag.

Meer info

 

Thailand Familiereis

Deze Thailand rondreis brengt u van Bangkok naar het Khao Yao natuurpark en verder naar de oude hoofdstad Ayutthaya en naar Chiang Mai in het noorden met z'n heerlijke nachtmarkten vol eetstalletjes. Daarna vliegt u naar Phuket voor een heerlijke strandvakantie. U vaart verder naar het betoverende eiland Koh Klang. Via het natuurpark van Khao Sok komt u weer terug in Bangkok.

Reisinfo: Thailand, individuele rondreis, 21 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Gezinsreis Thailand 4

Thailand is een prachtige bestemming voor jong en oud! Tijdens deze 19-daagse rondreis maakt u allereerst kennis met het levendige Bangkok en Ayutthaya. Vervolgens reist u naar het noorden van Thailand. Denk eens aan een leuke fietstocht door de rijstvelden, langs tempels en kleine dorpjes. Of vaar per bamboevlot of kano over de rivier. U sluit uw rondreis ontspannen af aan het mooie strand van Koh Samui.

Reisinfo: Thailand, individuele rondreis, 19 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Kleurrijke bergvolken en mysterieze tempels

Tijdens deze afwisselende reis ontdekken jullie Bangkok op de fiets en maken jullie  in het Noorden van Thailand wandelingen  te voet door de bergen. Na een 3-daagse reis door het verleden bij het uitgestrekte tempelcomplex van Angkor Wat sluiten jullie de vakantie af op het tropische Koh Chang.

Reisinfo: Thailand en Cambodja, individuele rondreis, 20 dagen, vanaf 8 jaar

Meer info

 

Familiereis Raften en ravotten

Een mooi begin in de natuur van Centraal-Thailand. Khao Yai Nationaal Park is een van de meest aantrekkelijke parken door de veelzijdigheid. Ayutthaya en Kanchanaburi leren u meer over de geschiedenis van dit boeiende land. In Hua Hin is het even heerlijk ontspannen voordat u de reis in de wereldstad Bangkok afsluit.

Reisinfo: Thailand, Individuele rondreis, 15 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: Centraal Thailand Khao Yai NP, wandelen in jungle en speuren naar dieren – Ayutthaya, oude tempelstad – Kanchanaburi, bridge on the River Kwai, slapen op de rivier – Hua Hin, strand en zwemmen Bangkok

Meer info

 

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website