Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

Op zoek naar de Lion King

Jullie bezoeken drie van de mooiste wildparken van Afrika en zien daarbij heel veel dieren. Jullie zijn alleen met je eigen familie en een gids rijdt jullie naar die plekken waar de meeste dieren te vinden zijn. Na afloop van deze spannende safari kunnen jullie bijkomen op het strand van het tropische eiland Zanzibar.

Reisinfo: Tanzania, safari, 14 dagen, vanaf 8 jaar

Bijzonderheden: 14 dagen ook mogelijk (strandverlenging)

Meer info

 

Tanzania en Zanzibar 21 dagen

Een rechtstreekse vlucht met KLM brengt je naar het authentieke Tanzania. Tijdens deze afwisselende vakantie voor ouders met kinderen maken we ‘gamedrives’ in het prachtige en wildrijke nationaal park de Serengeti. Een letterlijk hoogtepunt onderweg is de Kilimanjaro, de hoogste berg van Afrika. Op het exotische specerijeneiland Zanzibar vind je een bijzondere mix van Afrikaanse charme, de sprookjesachtige sfeer van het Midden-Oosten en prachtige stranden.

Reisinfo: Tanzania, groepssafari, 21 dagen, vanaf 4 jaar

Bijzonderheden: Ook vertrekdata met minimum leeftijd 10 jaar

Meer info

 

Familieavontuur Tanzania en Zanzibar

Tijdens deze reis "Familie-avontuur Tanzania & Zanzibar" krijgt het hele gezin een goede indruk van het veelzijdige Tanzania. De reis beperkt zich tot het gebied rondom Arusha, Tarangire en de Ngorongoro Hooglanden. Zo zijn de reisafstanden beperkt en verblijft u meerdere nachten op een locatie. Voor de kinderen is er daarom genoeg tijd om te ontspannen bij bijvoorbeeld het zwembad van de lodge. Deze reis bevat veel afwisselende activiteiten, perfect voor actieve gezinnen. Naast gamedrives per comfortabele landcruiser maakt u een wandeling op de flanken van Kilimanjaro, een bushwalk bij Lake Manyara, een farm walk op de koffieplantages en een fietstocht bij het plaatsje Mto wa Mbu. Daarnaast maakt u kennis met een Masai gemeenschap en de Hadzabe stam bij Lake Eyasi. Dit gebied is nog niet toeristisch en het geeft een goed beeld van de lokale leefgewoontes van deze lokale stammen. De reis wordt ontspannen afgesloten in een familievriendelijk resort op het tropische Zanzibar.

Reisinfo: Tanzania, individuele rondreis, 15 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Kamperen in de wildernis

Een rondreis door Oost-Afrika vol hoogtepunten. Je maakt spannende safari’s in wereldberoemde parken als de Serengeti en Masai Mara en kunt afdalen in de unieke Ngorongorokrater. Onderweg maak je tijdens je Kenia en Tanzania rondreis kennis met kleurrijke volken als de Masai en Zanzibari. Je overnacht meestal in tenten; ideaal voor het ultieme safarigevoel! Het tropische eiland Zanzibar vormt een heerlijke afsluiting van deze reis.

Reisinfo: Tanzania en Kenia, groepssafari, 22 dagen, vanaf 4 jaar

Bijzonderheden: Kampeerreis, ook vertrekdata met minimumleeftijd 12 jaar, Nederlandstalige reisbegeleiding

Meer info

 

Familiereis op maat Tanzania

Tanzania is rijk aan parken, waarvan de Serengeti waarschijnlijk de bekendste is. Kijk voordat je weggaat de Lion King, want dan zie je straks dat de inspiratie voor deze film afkomstig is van dit Tanzaniaanse wildpark. Daarnaast bezoek je ook een aantal andere parken waarbij je hopelijk heel veel dieren zult zien. Je slaapt vooral in tented camps, een soort luxe versie van een tent waarbij het bijna lijkt alsof je in een bungalow slaapt. De laatste dagen van deze familiereis Tanzania breng je door op de prachtig witte stranden van het eiland Zanzibar, zodat je volledig opgeladen weer thuiskomt.

Reisinfo: Tanzania, individuele rondreis, 15 dagen, vanaf 8 jaar

Bijzonderheden: Stel jullie nu jullie droomreis samen met Karin, de reisspecialist van Better Places die in Tanzania woont. Karin kent Tanzania als geen ander en helpt jullie graag.

Meer info

 

Hoeveel dieren tel jij

Tijdens deze familiereis door Kenia en Tanzania reis je langs de mooiste en meest afwisselende landschappen van Afrika. Je gaat op safari in de wildrijke natuurparken Serengeti, Samburu en Nakuru. Hier zie je zebra's, giraffen, gnoes en honderdduizenden flamingo's en misschien ook wel leeuwen! Je kunt ook naar de Ngorongorokrater, waar hyena's, nijlpaarden, neushoorns en luipaarden in afzondering leven. Daarnaast wandelen we aan de voet van Mount Kenia en Kilimanjaro en ontmoet je de Samburu en Maasai stammen. Tijdens een dorpswandeling in Mto wa Mbu maak je kennis met het lokale leven en lunch je bij de mensen thuis. We eindigen op het exotische eiland Zanzibar, waar je kunt duiken of snorkelen.

Reisinfo: Tanzania Kenia, groepssafari, 23 dagen, vanaf 12 jaar

Bijzonderheden: Tijdens deze reis wordt ook gekampeerd.

Meer info

 

Familiesafari Tanzania

Heeft u altijd al met uw kinderen op safari naar Afrika willen gaan? Dan is deze familiereis Tanzania iets voor u. Tijdens het samenstellen van deze reis hebben wij zo veel mogelijk rekening proberen te houden met uw kinderen. De dagelijkse afstanden die afgelegd worden zijn zo veel mogelijk beperkt. Safari’s zijn erg leuk, maar kinderen houden ook van afwisseling. Daarom bezoekt u tijdens deze rondreis tevens een Masai dorp, gaat u fietsen langs de indrukwekkende Great Rift Valley en wordt u verwelkomd door de kinderen van een kleine lokale basisschool. Met name tijdens het bezoek aan de school kunnen uw kinderen kennis maken met de grote verschillen tussen Nederland en Tanzania. Een onvergetelijke reis voor het hele gezin. Natuurlijk kan deze familiesafari door Tanzania uitgebreid wordt met een strandverlenging op Zanzibar.

Reisinfo: Tanzania, safari, 7 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Tanzania en Zanzibar 15 dagen

Een rechtstreekse vlucht met KLM brengt ons naar de luchthaven van Kilimanjaro in Tanzania. Tijdens deze afwisselende vakantie voor ouders met kinderen maken we ‘gamedrives’ in de prachtige en wildrijke nationale parken Serengeti en Lake Manyara. Een letterlijk hoogtepunt onderweg is de Kilimanjaro, de hoogste berg van Afrika. Op het exotische specerijeneiland Zanzibar vind je een bijzondere mix van Afrikaanse charme, de sprookjesachtige sfeer van het Midden-Oosten en prachtige stranden.

Reisinfo: Tanzania, groepssafari, 15 dagen, vanaf 4 jaar

Meer info

 

Zee van dieren, strand van Zanzibar

Met je familie in twee weken tijd het beste van Tanzania ontdekken? Dat kan! In een behoorlijk tempo reis je de eerste week door de mooiste wildparken in het noorden van Tanzania. In comfortabele 4x4 jeeps doorkruis je de Serengeti, daal je af in de Ngorongoro krater en zoek je tussen de bomen van Tarangire nationaal park naar wild. Olifanten, leeuwen, neushoorns, giraffen, buffels... je zou ze zomaar allemaal kunnen tegenkomen! De tweede week heb je alle tijd om uit te rusten op het prachtige Zanzibar. Na twee nachten in Stonetown verhuis je naar een mooi hotel aan het parelwitte strand waar je ruim de tijd hebt alle indrukken te laten bezinken.

Reisinfo: Tanzania, groepssafari, 16 dagen, vanaf 7 jaar

Bijzonderheden: Deze reis heeft ook vertrekdata met min. leeftijd 12 en 16 jaar

Meer info

 

Luxe safarireis in Kenia, Tanzania en Zanzibar

Stap rechtstreeks in de beroemde film de 'Lion King' en ontdek het bijzondere land van leeuw Simba en zijn vrienden: Kenia. Wilde dieren, uitgestrekte savannes en indrukwekkende safari's wachten u in dit prachtige Oost-Afrikaanse land. Naast kleurrijke nomadische stammen, zoals de Masai en Samburu, vindt u er een overweldigende natuur met grote verscheidenheid.

Reisinfo: Kenia en Tanzania, safari, 18 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Safarireis Tanzania en relaxen op Zanzibar

De ongereptheid, het wild in hun natuurlijke omgeving, de enorme kuddes antilopen en zebra's… Maar ook de wereldberoemde Serengeti, Mount Kilimanjaro en de Ngorongoro Krater zijn slechts enkele voorbeelden van de boeiende aspecten die Tanzania biedt.

Reisinfo: Tanzania, safari, 16 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Zomervakantie in Tanzania

Wil u tijdens de zomervakantie met het gezin naar Tanzania? Dan hebben wij reeds een mooie familiereis voor u samengesteld. Uiteraard kunnen we uw persoonlijke wensen hierin nog verwerken. Tijdens deze familiereis krijgt het hele gezin een goede indruk van het land. Natuurlijk worden bekende wildparken van Tanzania bezocht; de Ngorongoro Crater en de Serengeti. Het programma biedt naast safari’s ook de kans om kennis te maken met de lokale bevolking. Uiteraard is er ook gelegenheid om te relaxen bij het zwembad of in de lodge. Op de meeste locaties tijdens de safari verblijft u twee nachten. Zo kunt u in een ontspannen tempo genieten van al het moois dat Tanzania te bieden heeft. De reis wordt ontspannen afgesloten in een familievriendelijk hotel op het tropische Zanzibar.

Reisinfo: Tanzania, individuele rondreis, 19 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Familiereis Tanzania, Tribes en Beach

Tijdens deze familiereis door Tanzania krijgt het hele gezin een goede indruk van het land. Natuurlijk worden bekende wildparken van Tanzania bezocht; de Ngorongoro Crater en de Serengeti. Het programma biedt naast safari’s ook de kans om kennis te maken met de lokale bevolking. Bij Lake Eyasi worden de Hadzabe en Datoga stam bezocht. Zij staan bekend om hun 'klikkende' taal en zijn een van de laatste echte jagers/verzamelaars van het continent. Dit gebied is nog niet toeristisch en het geeft een goed beeld van de lokale leefgewoontes van deze lokale stammen. De reis wordt ontspannen afgesloten in een familievriendelijk resort op het tropische Zanzibar.

Reisinfo: Tanzania, safari, 13 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Het grote Afrika avontuur

Tijdens deze familiereis naar Tanzania beleef je hét safariland bij uitstek. Je reist met een stoere safaritruck naar de oneindige vlaktes van de Serengeti. Met een landcruiser dalen we af in de beroemde Ngorongoro krater. Daarnaast bezoek je het minder bekende, maar schitterende Tarangire park waar duizenden olifanten rondlopen. Je maakt kennis met de kleurrijke Maasai en Datoq-stammen. Zeer bijzonder in deze reis is het bezoek aan de Hadzabe, een stam die verwant is aan de Bosjesmannen. Uitgerust met pijl en boog ga je samen met hen op jacht! De overnachtingen zijn zeer afwisselend. In de parken kampeer je midden tussen het wild en op andere plaatsen slaap je in comfortabele huisjes. We eindigen op het exotische eiland Zanzibar. Hier kun je gaan snorkelen of duiken en een specerijenexcursie maken.

Reisinfo: Tanzania, groepssafari, 19 dagen, vanaf 7 jaar

Bijzonderheden: Er zijn reizen met min. leeftijd 12 of 16 jaar. Tijdens deze reis wordt ook gekampeerd.

Meer info

 

Safari de luxe

Deze familiereis naar Tanzania biedt je het beste van twee werelden. Enerzijds ga je op safari door de ruige natuur van de verschillende wildparken en kom je zeker olifanten en leeuwen tegen. Tegelijkertijd slaap je in prachtige lodges en aangename ‘tented camps’ met veel comfort. Je verkent per jeep de oneindige vlaktes van het Serengeti Nationaal Park, ook breng je een bezoek aan het minder bekende, maar schitterende Tarangire park. In Tanzania wonen bijzondere stammen zoals de kleurrijke Maasai. Je ontmoet de Maasai - gekleed in de karakteristieke, roodgeblokte dekens - in hun boma: een traditioneel Maasai dorp met hutten van klei en zelfs koeienpoep. De reis wordt ontspannen afgesloten op het exotische eiland Zanzibar. Hier kun je gaan snorkelen, duiken of een specerijenexcursie maken.

Reisinfo: Tanzania, groepssafari, 15 dagen, vanaf 7 jaar

Bijzonderheden: Er zijn ook reizen met min. leeftijd 12 jaar.

Meer info

 

Op avontuur door pure Afrikaanse wildernis kerst

Tijdens deze familiereis naar Tanzania beleef je hét safariland bij uitstek. Je reist met een stoere safaritruck naar de oneindige vlaktes van de Serengeti. Met een landcruiser kun je afdalen in de beroemde Ngorongoro krater. Daarnaast bezoek je het minder bekende, maar schitterende Tarangire park waar duizenden olifanten rondlopen. Je maakt kennis met de kleurrijke Maasai en Datoq-stammen. Zeer bijzonder in deze reis is het bezoek aan de Hadzabe, een stam die verwant is aan de Bosjesmannen. Uitgerust met pijl en boog ga je samen met hen op jacht!

Reisinfo: Tanzania, groepssafari, 16 dagen, vanaf 7 jaar

Meer info

 

Ocean Paradise Resort Zanzibar

Na afloop van een safarireis door Tanzania of een ander deel van Afrika, is er niets heerlijker dan bijkomen op een wit 'bountystrand' met wuivende palmbomen. Het tropische Zanzibar is hiervoor uitermate geschikt. U landt in Stone Town en wordt door onze lokale vertegenwoordiging naar uw mooie resort gebracht.

Reisinfo: Tanzania, strandverlenging, alle leeftijden

Meer info

 

Maasai Cultural Village verblijf in een boma

Tijdens een reis naar Tanzania mag een culturele belevenis natuurlijk niet in uw programma ontbreken. Travelnauts biedt daarom de mogelijkheid om uw safarireis te combineren met een verblijf in een cultureel dorp, bij de Maasai stam 'thuis'.

Reisinfo: Tanzania, bouwsteen, alle leeftijden

Meer info

 

Neptune Pwani Beach Resort Zanzibar

Het mooie Neptune Pwani Beach resort ligt aan de oostkust van Zanzibar en telt meerdere restaurants, zwembaden en sportactiviteiten.

Reisinfo: Tanzania, strandverlenging, alle leeftijden

Meer info

 

Melia Resort Zanzibar

Het Melia Resort biedt tropische luxe aan de oostkust van Zanzibar. Er is ruime keuze aan restaurants, watersportactiviteiten en vertier voor de kinderen zoals beachvolleybal, kajakken, aqua gym, tennis, tafeltennis en kitesurfen.

Reisinfo: Tanzania, strandverlenging, alle leeftijden

Meer info

 

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website