Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

Familiereis Taiwan

Ontdek spelenderwijs het schitterende eiland Taiwan, mét uw kinderen! Tijdens deze familiereis maakt u op een interactieve manier als gezin kennis met Taiwan. Dit alles op basis van een auto met Engelssprekende chauffeur/gids, voor uw rust en comfort. Indien u wenst kunnen we hotels met zwembad en kamers met tussendeur of familiekamers aanvragen. Zo begint de reis in Taipei, met 'must sees' als het uitzicht vanaf Taipei 101 en bezoekjes aan de night markets (voor kinderen een feest). Vervolgens reist u via de hot springs van Yilan en het prachtige Sun Moon Lake naar de oostkust, voor de indrukwekkende Taroko Gorge. Aan de oost- en westkust en in Kenting is tijd voor ontspanning aan het strand en brengt u bezoekjes aan themaparken. Tot slot reist u Per High Speed Train vanaf het cultureel indrukwekkende Tainan terug naar Taipei. Kortom, een speciaal op kinderen afgestemde reis, met voldoende variatie, comfort en rust, die u en uw kinderen nooit zullen vergeten!

Reisinfo: Taiwan, individuele rondreis, 16 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Maatwerkreis Taiwan

Route: Taipei-Lukang-Tainan-Chijing-Kenting NP-Chichpen-Taipei. Lotus Tours levert maatwerkreizen. U kunt zelf aangeven waar uw interesses liggen en waar u naar op zoek bent in een reis. Het reisschema wordt helemaal aan uw wensen aangepast en natuurlijk ontvang u van ons op korte termijn een vrijblijvende offerte.

Reisinfo: Taiwan, individuele rondreis, 17 dagen, vanaf 4 jaar

Meer info

 

De highlights van bijzonder Taiwan, het hart van Azië

Bent u op zoek naar een geheel nieuwe reiservaring? Het nog ongerepte Taiwan biedt u en uw gezin een kijkje in het pure en diverse leven van dit nog te ontdekken Aziatische land. Een bestemming waar u zich veilig, comfortabel en hartelijk ontvangen voelt. 'Ilha Formosa' noemden de Portugezen Taiwan in de 16e eeuw, 'Prachtig Eiland'. Zelden is een treffender naam voor een land bedacht. Geologische activiteiten hebben voor een enorme variëteit in het landschap gezorgd, waardoor ware topattracties zijn ontstaan.

Reisinfo: Taiwan, individuele rondreis, 17 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Rootsreis Taiwan

Elke rootsreis is anders en wordt, in overleg, op uw persoonlijke wensen afgestemd. Dit reisvoorbeeld is een leuk idee voor gezinnen met geadopteerde kinderen uit Taipei en Taitung. Ook in andere plaatsen kunnen we een kindertehuis bezoek verzorgen. Naast een bezoek aan het tehuis en de omgeving bezoekt u de highlights van Taiwan. Zo kunt u de sfeer van het land proeven en krijgt u een beter beeld van het geboorteland van uw kind. U reist samen met uw gezin per High Speed Train naar Tainan met haar Nederlandse invloeden. In Kenting heeft u tijd om te ontspannen aan het strand. De reis eindigt met het hoogtepunt: de indrukwekkende Taroko kloof, voordat u terugreist naar Taipei.

Reisinfo: Taiwan, rootsreis, 18 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Taiwan Familiereis Selfdrive met huurauto

Ontdek Taiwan met het gezin en geniet van alle vrijheid onderweg! Reizen met uw eigen huurauto is een ideale manier om dit veelzijdige eiland op eigen tempo te doorkruisen. De wegen zijn van goede kwaliteit, er wordt rechts gereden en u kunt onderweg zoveel stops en uitstapjes maken als u zelf wilt. Dankzij de Engelssprekende GPS en goede wegaanduidingen is het geen grote opgave om zelf uw weg te vinden. Taiwan is bij uitstek een bestemming voor familiereizen: de reisafstanden zijn niet lang, voor kinderen én ouders is er voor ieder wat wils (van themapark tot strand en van kookworkshop tot night market), er zijn leuke familiehotels (ook met zwembad indien u wenst!) en u kunt in zo'n twee weken een heel goede indruk krijgen van de veelzijdige natuur, culturen en bezienswaardigheden van dit bijzondere eiland.

Reisinfo: Taiwan, individuele rondreis, 15 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website