Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

Privé familiereis Kano's en Kaaimannen

Ga mee op avontuur naar Suriname, een spannend land met veel jungle en dieren waar je gewoon Nederlands kunt praten! Tijdens deze reis zwem je in rivieren, ga je kanovaren, fiets en spot je reuzenschildpadden! Het is ook mogelijk om deze rondreis te verlengen op het Caraïbisch eiland Curaçao.

Reisinfo: Suriname, individuele rondreis, 16 dagen, vanaf 8 jaar

Bijzonderheden: Verlenging op Curacao mogelijk

Meer info

 

Explore Suriname

Suriname staat bekend om haar een unieke mengelmoes van culturen, waardoor je als het ware een wereldreis maakt in één land. Neem daarbij de prachtige ongerepte natuur en de gastvrije inwoners die bovendien Nederlands spreken en jullie familie avontuur is compleet. Reizen met kinderen in Suriname is een super belevenis!

Reisinfo: Suriname, individuele rondreis, 17 dagen, vanaf 6 jaar

Bijzonderheden: Deels rijden jullie in een eigen huurauto

Meer info

 

Van groene jungle naar gouden strand

Tijdens deze familiereis door Suriname en Curaçao beleef je echt een avontuur! Aan de kust van Suriname kun je met wat geluk reuzenzeeschildpadden hun eieren zien leggen. Je vaart langs oude plantages en mangroves en in het oerwoud vaar je in een typische korjaal, niet meer dan een dikke uitgeholde boomstam. Tijdens de jungletocht maak je kennis met de lokale Marronfamilies en hoor je 's nachts de brulapen. Na al deze avonturen kun je bijkomen aan de stranden van Curaçao. Pal langs de kustlijn ligt een schitterend koraalrif, dus snorkelen tussen allerlei gekleurde vissen en koraal is zeker een aanrader!

Reisinfo: Suriname en Curacao, groepsrondreis, 23 dagen, vanaf 7 jaar

Meer info

 

Ontdek Sranan Gudu, avontuur in de natuur

De nieuwe Suriname Family Special reis staat bol van het natuurschoon, waterplezier en leuke dingen om te doen! Ziplinen, kayakken, fietsen door koffieplantages en naar de markt van Nieuw-Nickerie, per boot op zoek naar zoetwaterdolfijnen, vissen op piranhas en lekker douchen onder de Irene watervallen. Hoe fris kan je ochtend beginnen? ’s Avonds na het eten naar bed? Echt niet. In de duisternis ga je op zoek naar kaaimannen onder een prachtige sterrenhemel, spannend! Op het heetst van de dag kruip je in de huid van een luiaard. Rustig aan. Chill je in je hangmat, neem een modderbad of een verfrissende duik in een kreek. Na de laatste zonsondergang zal de Surinaamse gastvrijheid, de rijke flora en fauna, het heerlijke klimaat en de belevenissen die je hebt meegemaakt je beslist bijblijven. Suriname ten voeten uit!

Reisinfo: Suriname, groepsrondreis, 16 dagen, vanaf 6 jaar

Meer info

 

Kids in Suriname

Maak kennis met het dagelijks leven in Suriname en geniet van de prachtige natuur!

Reisinfo: Suriname, individuele rondreis, 15 dagen, vanaf 4 jaar

Meer info

 

Familiereis op maat Suriname

Suriname is een fantastisch land voor alle leeftijden. In Paramaribo maak je een stadswandeling met je gids om de stad te leren kennen en wat van de geschiedenis te leren. Je maakt kennis met de Inheemse cultuur, ofwel de indianen. Ook verblijf je in het Boven Suriname gebied. Hier leert een gids jullie alles over de Marron cultuur en de gebruiken, maar ook alles over de natuur en de dieren om je heen. Je kunt zelfs een nacht midden in de jungle in een hangmat slapen en een piranha moet je zeker aan de haak kunnen slaan. Verder slaap je ook nog op een voormalige boerderij en in een huis boven het water midden in een vogelrijk natuurgebied.

Reisinfo: Suriname, individuele rondreis, 16 dagen, vanaf 8 jaar

Bijzonderheden: Stel jullie nu jullie droomreis samen met Lizet, de reisspecialist van Better Places die in Suriname woont. Lizet kent Suriname als geen ander en helpt jullie graag.

Meer info

 

Suriname rondreis familieavontuur

Uitgekeken op Artis? En kleine Freek Vonkjes thuis die het zélf willen beleven? Een Suriname rondreis vakantie-met-je-gezin, maar dan wél verantwoord en ontspannen? Lees verder, want het kan. Oog in oog met dolfijnen die rond je boot opspringen? Schildpadmoeders die voorzichtig hun eieren leggen? Een wandeling door het woud? Apen die van tak tot tak springen, rondfladderende papagaaien en rode ibissen? Of een spannende boottocht langs de stroomversnellingen? Op deze avontuurlijke Suriname familiereis is bijna alles geregeld. Geen stress maar gewoon relaxt: op een terrasje aan de Waterkant, in je hangmat in de bush of in het zwembad van de resorts.

Reisinfo: Suriname, individuele rondreis, 16 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: Bij Local Hero Travel krijg je insider tips van een lokale reisexpert, Natalia deelt haar kennis met jou en stelt jouw ideale gezinsreis samen. Voordelig én vertrouwd met Nederlandse ANVR SGR garantie

Meer info

 

Suriname 20 dagen

De KLM brengt je naar Paramaribo waar je in je eigen taal met de lokale bevolking kunt praten. We varen stroomopwaarts de Surinamerivier over en lopen tussen woudreuzen in Brownsberg. We zijn we te gast in een dorp waar we kennis maken met de cultuur van de Marrons. Vanuit Boven-Suriname rijden we weer terug naar Paramaribo waar we de fiets pakken en een oude suikerplantage bezoeken. We lunchen bij het kindertehuis Leliëndaal en speuren naar zoetwaterdolfijnen in de Marowijnerivier op weg naar Galibi.

Reisinfo: Suriname, groepsrondreis, 20 dagen, vanaf 6 jaar

Bijzonderheden: Ook vertrekdatum met minimum leeftijd 10 jaar

Meer info

 

Op avontuur in Swietie Sranang

Deze familiereis door Suriname is een echt avontuur! Aan de kust van Suriname kun je met wat geluk reuzenzeeschildpadden hun eieren zien leggen. Je vaart langs oude plantages en mangroves en in het oerwoud vaar je in een typische korjaal, niet meer dan een dikke uitgeholde boomstam. Tijdens de jungletocht maak je kennis met de lokale Marronfamilies en hoor je 's nachts de brulapen.

Reisinfo: Suriname, groepsrondries, 19 dagen, vanaf 7 jaar

Meer info

 

Suriname en Curacao 23 dagen

De KLM brengt je naar Paramaribo waar je in je eigen taal met de lokale bevolking kunt praten. We varen stroomopwaarts de Surinamerivier over en lopen tussen woudreuzen in Brownsberg. We zijn we te gast in een bosnegerdorp waar we kennis maken met de cultuur van de Marrons.Vanuit Boven-Suriname rijden we weer terug naar Paramaribo waar we de fiets pakken en een oude suikerplantage bezoeken. We lunchen bij het kindertehuis Leliëndaal en speuren naar zoetwaterdolfijnen in de Marowijnerivier op weg naar Galibi. Je sluit je vakantie af op Curaçao waar je kunt genieten van een heerlijke strandafsluiting.

Reisinfo: Suriname en Curacao, groepsrondreis, 23 dagen, vanaf 6 jaar

Bijzonderheden: Ook vertrekdata met minimum leeftijd 10 jaar

Meer info

 

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website