Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

Sri Lanka Zomer Familiereis

Tijdens deze drieweekse reis kunt u in rustig tempo de verscheidenheid van het land ervaren. Bovendien is deze reis uiterst geschikt om met kinderen te maken: op deze route zit het mooiste strand om in de zomervakantie/schoolvakantie te bezoeken, en er zijn enkele leuke (familie-)excursies in het programma opgenomen: bijvoorbeeld de kookworkshop in Kandy!

Reisinfo: Sri Lanka, individuele rondreis, 21 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Sri Lanka, echt helemaal compleet

Olifanten; deze vriendelijke woudreuzen gaat u gegarandeerd zien tijdens uw reis over Sri Lanka. Geniet van een heerlijk kopje echte Ceylon-thee en proef de lekkerste curries in Kitulgala. Daarna lekker genieten aan de prachtige stranden van de oostkust. Heerlijk vertoeven op Sri Lanka!

Reisinfo: Sri Lanka, Individuele rondreis, 20 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: Westkust Waikkal. Berggebied Kitulgala. Zuidoosten Udawalawe NP Yala NP. Berggebied Nuwara Eliya treinreis naar Kandy. Culturele driehoek. Oostkust Pasikudah. Culturele driehoek Anuradhapura.  Westkus

Meer info

 

Strand, tempels en heel veel dieren

Door een afwisselend programma en de prachtige stranden is deze reis een fantastisch cadeau voor jezelf en de kinderen. Na een lange vlucht beginnen jullie met een paar daagjes strand. Bij Negombo kun je ook een boottocht door de Hollandse Kanalen maken. Helemaal uitgerust beginnen jullie aan de rondreis met auto met chauffeur door het prachtige Sri Lanka.

Reisinfo: Sri Lanka, individuele rondreis, 18 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Avontuur in Sri Lanka

Ontdek naast de exotische cultuur ook het gevarieerde landschap en wildlife van dit tropische paradijs. U reist per minibus en wordt begeleid door een Nederlandssprekende of Engelssprekende gids, maar u maakt ook een rit per jeep en lokale trein, een onvergetelijke belevenis! U bezoekt een olifantenweeshuis, theeplantages en wereldberoemde grottempels. Ook maakt u wandelingen door de jungle en boottochtjes over indrukwekkende rivieren. Tijdens een jeepsafari gaat u op zoek naar wilde olifanten, luipaarden, buffels, apen en andere dieren. Deze reis eindigt aan de kust met mooie zandstranden waar u en de kinderen heerlijk kunnen bijkomen van alle indrukken die u tijdens deze reis heeft opgedaan.

Reisinfo: Sri Lanka, individuele rondreis, 18 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Privé familiereis met chauffeur Zoek de schatten van Sri Lanka

Zeer uitgebreide 21-daagse rondreis met vele hoogtepunten. Tijdens deze rondreis zie je het ware gezicht van Sri Lanka, met fascinerende bezienswaardigheden zoals de oude hoofdstad Anuradhapura, de rotstempel van Dambulla, specerijentuin van Matale, de beroemde Tempel van de Tand, het olifantenweeshuis in Pinnawela en de Kandy vuurdansers. Verder verblijf je na deze rondreis in een prachtig strandhotel met zwembad op basis van halfpension, zodat je rustig kunt bijkomen van alle indrukken die u opgedaan heeft. Tijdens deze rondreis reis je in een comfortabele airco-bus en verblijf je in uitstekende hotels.

Reisinfo: Sri Lanka, individuele rondreis, 21 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

No worry Ceylon curry

Deze reis van 3 weken door Sri Lanka met kinderen is als een echte Srilankeese curry en bevat meerdere ingrediënten. De kruiden staan symbool voor de kleurrijke cultuur, de groente voor de natuur, het vlees voor het wildlife en de rijst voor de hagelwitte stranden. Een reis voor (culinaire) levensgenieters dus.

Reisinfo: Sri Lanka, individuele rondreis, 20 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Sri Lanka Highlights

U bezoekt tijdens deze bijzondere rondreis onder andere de oude boeddhistische koningsstad Anuradhapura, de leeuwenrots in Sigiriya en de indrukwekkende grottentempels van Dambulla, met zijn monniken in opvallend oranje kledij. U maakt ook een safari naar Minneriya National Park op zoek naar wilde olifanten. In Kandy maakt u kennis met de magische vuurdansers en bezoekt u de theeplantages in het hooggelegen Nuwara Eliya. Via een schitterende treinreis zakt u weer af naar het zuiden.

Reisinfo: Sri Lanka, individuele rondreis, 16 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Op de thee bij Dombo

Tijdens deze familiereis door Sri Lanka ontdek je naast de fascinerende cultuur ook het gevarieerde landschap. Het prachtige eiland Sri Lanka biedt de mooiste elementen van Azië, met een beperkt aantal lange reisdagen.We bezoeken oude steden en fietsen door traditionele dorpjes. Het vervoer gaat met onze eigen bus en we nemen een keer de lokale trein. Tijdens optionele jeepsafari's ga je op zoek naar wilde dieren die in de nationale parken van Sri Lanka leven. De vakantie eindigen we ontspannen aan de kust met witte zandstranden. Een gevarieerde vakantie met een compleet beeld van Sri Lanka.

Reisinfo: Sri Lanka, groepsrondreis, 20 dagen, vanaf 7 jaar

Bijzonderheden: Deze reis heeft ook vertrekdata met min. leeftijd 12 en 16 jaar.

Meer info

 

Eigenwijs eilandenreis

Verdiep je in het leven van een visser in Negombo, treed in de voetsporen van de VOC in Galle en spot een luipaard op safari in Yala. Trek vervolgens de bergen in, wandel door de theeplantages romdom Ella en voel Boeddha aan de tand in Kandy. Na het beklimmen van de Leeuwenrots en een tuk tuk tour door Colombo sluit je je Sri Lanka en Malediven met kinderen rondreis ontspannen af op een eiland tussen de locals.

Reisinfo: Sri Lanka en Malediven, individuele rondreis, 20 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Familiereis op maat Sri Lanka

Tijdens deze familiereis Sri Lanka ontdek je dat Sri Lanka eigenlijk een ideale bestemming is voor het hele gezin. In Negombo kun je eerst een dagje aan het strand bijkomen van de vlucht voordat de reis echt gaat beginnen. Je bezoekt tempels en grotten waar je meer zult leren over de Boeddhistische leefwijze van de bevolking. Daarna ontdek je meer van de natuur van het eiland, want je reist naar de theevelden en het nationale park Yala, waar je onder andere olifanten en luipaarden zou kunnen zien. Je eindigt de reis aan de stranden van Hikkaduwa, waar je naast genieten van het mooie weer ook walvissen kunt spotten (tussen november en maart) en weer opgeladen naar huis kunt reizen.

Reisinfo: Sri Lanka, individuele rondreis, 16 dagen, vanaf 8 jaar

Bijzonderheden: Stel jullie nu jullie droomreis samen met Sampath, de reisspecialist van Better Places die in Sri Lanka woont. Sampath kent Sri Lanka als geen ander en helpt jullie graag.

Meer info

 

Sri Lanka 20 dagen

Tijdens het rondreizen op Sri Lanka krijg je een goede indruk van het dagelijks leven. Tuktuks volgeladen met koopwaar, kinderen die in schooluniform naar school lopen en ons vriendelijk toezwaaien en natuurlijk de prachtig versierde vrachtauto’s. Omdat we met onze eigen bus rijden kunnen we regelmatig stoppen om een foto te maken, vers fruit te kopen of een praatje te maken met de lokale bevolking. Er is voldoende tijd om er zelf op uit te trekken of deel te nemen aan een jeepsafari of te snorkelen. Een kookles en informatie over de inheemse planten mogen natuurlijk niet ontbreken op onze reis. We wisselen de kustlijn af met de frissere hooglanden, kleine dorpjes met grotere steden en natuurparken met antieke steden.

Reisinfo: Sri Lanka, groepsrondreis, 20 dagen, vanaf 4 jaar

Bijzonderheden: Ook vertrekdata met minimum leeftijd 10 en 16 jaar

Meer info

 

Sri Lanka Familiereis Compleet

Sri Lanka is een ideale en heerlijke bestemming om met kinderen rond te reizen! De afstanden zijn niet al te groot, het strand is overal in de buurt, de safari's zijn geweldig, en veel hotels hebben een zwembad.

Reisinfo: Sri Lanka, individuele reis, 20 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Ontdek Sri Lanka met kinderen

Reizen door Sri Lanka met kinderen kan volgens ons prima. Het is een veilig en makkelijk land om in te reizen. Als je met kinderen reist ben je vaak gebonden aan de schoolvakanties en deze reis is dan ook goed geschikt voor de zomermaanden. Je bezoekt tijdens de rondreis de oostkust van Sri Lanka, een fijn rustpunt halverwege de reis maar ook het zonnigste plekje van het land. Voor het hele gezin biedt de reis voldoende afwisseling tussen natuur, cultuur en ontspanning.

Reisinfo: Sri Lanka, individuele rondreis, 18 dagen, vanaf 8 jaar

Meer info

 

Cultuur snuiven, jeepsafari's en overnachten in luxe

Tijdens deze afwisselende familiereis door Sri Lanka is er een perfecte combinatie van actief bezig zijn en heerlijk relaxen aan exotische stranden. Je kunt je vakantie zo actief maken als je zelf wilt: tijdens de reis zijn er veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. We overnachten in comfortabele 4-sterren en boutique hotels, vaak met een zwembad. Alleen de overnachting in Hantana is wat eenvoudiger, maar de geweldige ligging middenin de jungle maakt deze plek onvergetelijk. We reizen met een privé bus, waardoor we onderweg leuke stops kunnen maken. Ook maken we één keer gebruik van de lokale trein. We eindingen de rondreis op het strand in Trincomalee, gevolgd door een vrije dag in de commerciële hoofdstad, Colombo.

Reisinfo: Sri Lanka, groepsrondreis, 19 dagen, vanaf 7 jaar

Bijzonderheden: Deze reis heeft ook vertrekdata met min. leeftijd 12 en 16 jaar

Meer info

 

Parel van de Indische Oceaan

Per trein door theeplantages, eeuwenoude tempels verkennen en een olifantencentrum bezoeken? En wat denk je van een spannende jeepsafari door savannes, waar kuddes wilde olifanten rondtrekken? Het parelwitte strand en het heldere water van de Indische Oceaan geven je het gevoel beland te zijn in het paradijs op aarde. De relatief korte reisafstanden en hotels met zwembad maken deze Sri Lanka familiereis ideaal voor kinderen.

Reisinfo: Sri Lanka, groepsrondreis, 16 dagen, vanaf 4 jaar

Bijzonderheden: Ook vertrekdata met minimumleeftijd 12 jaar en single parentreis

Meer info

 

Expeditie Sri Lanka

Op expeditie door Sri Lanka met tieners: ga raften in Kitulgala en snorkelen bij Pigeon Island. Onderweg zie je de beroemde theeplantages van Ella en bezoek je de net zo beroemde Tempel van de Tand in Kandy. Gooi je vers gevangen vis op de bbq bij Negombo en verken de tempelruines bij Polonnaruwa per fiets. Je reist tijdens deze familiereis Sri Lanka comfortabel met een privé-chauffeur en overnacht in sfeervolle hotels op een bijzondere plek.

Reisinfo: Sri Lanka, individuele rondreis, 16 dagen, vanaf 10 jaar

Meer info

 

Explore Sri Lanka

Een mooie en afwisselende rondreis door een prachtig land. Ontdek oude Nederlandse invloeden in Galle en schuif aan voor het diner bij een lokale familie. Ga op safari in Yala, spot olifanten in Minneriya, maak een fietstocht in Kandy, geniet van de mooie grot tempel in Dambulla en beklim de leeuwenrots in Sigiriya. Je logeert in leuke kleinschalige lodges en hotelletjes, waar je gastvrij ontvangen zult worden.

Reisinfo: Sri Lanka, individuele rondreis, 18 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Kids in Sri Lanka

Kom naar het prachtige Sri Lanka en laat je betoveren door de mooie natuur, de wilde dieren, de tempels, de vriendelijke bevolking en de heerlijke stranden! Deze rondreis neemt je mee naar mooie plekjes waar je logeert in bijzondere en kleinschalige lodges en bij mensen thuis. Je ziet het lokale leven van dichtbij, gaat naar een schooltje. maar ook op safari in een mooi natuurgebied en ziet prachtige tempels. Je wordt gereden door een chauffeur en neemt ook nog de trein. Leuker kunnen we het niet maken!

Reisinfo: Sri Lanka, individuele rondreis, 14 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Cocos en Currys

Het prachtige eiland Sri Lanka biedt het beste van Azië zonder lange reisdagen en met een heerlijk klimaat. Tijdens deze vakantie ontdek je duizenden jaren oude koningssteden met stoepa's, hemelburchten en paleisruines. Pelgrims en monnikken brengen fruit en bloemen als offerandes in boedhistische tempels . Maar ook geniet je van het gevarieerde landschap, de natuur en de wilde dieren van dit tropische paradijs.

Reisinfo: Sri Lanka, individuele rondreis, 17 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Sri Lanka en Malediven 21 dagen

Het gevarieerde Sri Lanka is de ideale bestemming voor een complete vakantie voor het gezin. Het eiland heeft een brede kustlijn met brede zandstranden en helderblauw water waar je uitstekend kan duiken en snorkelen. Ontmoet de vriendelijke bewoners van het eiland en bekijk indrukwekkende tempels van het Singalese koninkrijken uit lang vervlogen tijden. Het koloniaal verleden kom je tegen tussen de theeplantages en langs de kust bij VOC-forten. Speur naar wilde dieren tijdens een safari in de jungle van het nationale park Udawalawe of in Yala Nationaal Park. We sluiten deze reis af op een prachtig tropisch eiland van de Malediven.

Reisinfo: Sri Lanka en Malediven, groepsrondreis, 21 dagen, vanaf 4 jaar

Bijzonderheden: Ook vertrekdata met minimum leeftijd 10 en 16 jaar

Meer info

 

Doorzoek de website