Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

Divi Little Bay Beach Resort

Op een privé-schiereiland tussen twee prachtige baaien bevindt zich het Divi Little Bay Beach Resort. Een prachtig zandstrand omlijnd door de blauwe golven van Sint Maarten's Little Bay, is de perfecte toevoeging aan het pastelkleurige resort met de opvallende terracotta daklijnen. Gasten genieten van de ruime suites met uitzicht op de heuvels en de kamers direct aan het strand, de vele faciliteiten en het personeel dat haar gasten graag helpt bij het ontdekken van de multiculturele charmes van St. Maarten. Dit resort is door de lezers van Caribbean Travel and Life magazine recentelijk verkozen tot één van de beste resorts in de Caribbean. Ontdek zelf waarom!

Reisinfo: Sint Maarten, zon en strandvakantie, 9 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: 16 dagen ook mogelijk

Meer info

 

Esmeralda Resort

Een eersteklasse accommodatie bestaande uit villa's, gelegen in een tropische tuin vol bougainville, hibiscus en kokospalmen, met veel rust en privacy. Het resort kent in totaal achttien (!) kleine zwembaden met zonneterras, voorzien van ligbedden en parasols, gelegen bij de paviljoens waarin de in Caribische stijl ingerichte kamers zich bevinden. Het complex ligt aan het strand van Orient Bay, waar het eveneens aangenaam verpozen is.

Reisinfo: Sint Maarten, zon en strandvakantie, 9 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: 16 dagen ook mogelijk

Meer info

 

Verfijn resultaten

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website