Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

Adventure of the Seas, Zuidelijke Caribbean

Waarom kiezen voor één zonnige vakantiebestemming als u meerdere avontuurlijke plekken tegelijk kunt bezoeken? Dat kan tijdens een cruise met Royal Caribbean! In een vakantie van een week combineert u een bezoek aan Puerto Rico, St. Thomas, S. Kitts, Curaçao en Aruba. Snorkelen, zwemmen met dolfijnen, indianendorpen bezoeken en jeepsafari's: het kan allemaal! Bovendien vindt u op het cruise schip uitgebreid entertainment, van zwembadparadijzen tot theatershows en van kinderclubs tot spellenkamers.

Reisinfo: Puerto Rico, cruise, 8 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: Vertrek vanuit San Juan

Meer info

 

Gran Melia Puerto Rico

Dit prachtige resort is gelegen aan de rustige noordkust van Puerto Rico. U kunt er bijzonder aangenaam genieten van de pittoreske kust, omzoomd door palmwouden en de blauwe oceaan. U bepaalt zelf hoe u uw tijd in Gran Meliá wilt doorbrengen; het is er heerlijk met blote voeten flaneren door de branding, zwemmen in de verkoelende azuurblauwe zee en bijkomen, nog rozig van een net genoten massage, van uw dagelijkse beslommeringen op een ligbed in de schaduw van een overhangende palm op het witte strand. Dit is pas vakantie!

Reisinfo: Puerto Rico, zon en strandvakantie, 9 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: 16 dagen ook mogelijk

Meer info

 

Verfijn resultaten

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website