Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

Peru reis familieavontuur

Een comfortabele reis waarbij jullie de belangrijkste highlights zien én van de gebaande paden af komen. Het tempo van deze reis is relaxt. Extra nachtjes bij plannen kan altijd en geeft jullie gelegenheid om nog wat meer aan het hoogteverschil te wennen. Na wat bijkomen in het koloniale hart van Lima vliegen jullie naar het zuidelijker Arequipa, met gelijk een heerlijk klimaat. Daarna begint het echte werk: de terrassen van de Colca Canyon, het spotten van condors en lama’s en de busreis naar de indianen op de rieteilanden in het koude, diepblauwe Titicacameer. Je eindigen deze prachtige reis met Cusco, de Heilige Vallei eromheen en de Inca ruïne Machu Picchu.

Reisinfo: Peru, individuele rondreis, 15 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: Bij Local Hero Travel krijg je insider tips van een lokale reisexpert, Carmen deelt haar kennis met jou en stelt jouw ideale gezinsreis samen. Voordelig én vertrouwd met Nederlandse ANVR SGR garanties

Meer info

 

Bijzondere condors en kleurrijke indianen

Peru is een erg mooi land en prima te doen met kinderen! Voor kinderen is er ontzettend veel te zien en te doen en ook de ouders zullen zich zeker niet vervelen.

Reisinfo: Peru, individuele rondreis, 21 dagen, vanaf 8 jaar

Meer info

 

Poncho's, panfluiten en bolhoedjes

In drie weken tijd de hoogtepunten van Peru. Een familie reis vol cultuur, maar ook actie en avontuur. Niet te missen excursies en activiteiten zijn al inbegrepen in je reis. Zo ga je zandsurfen in de woestijn, raften aan de voet van een vulkaan, tokkelen door een bergkloof en maak je een driedaagse trekking door het Andesgebergte naar wereldwonder Machu Picchu. Je reist per bus, boot en trein en je verblijft is even afwisselend. Van een hotel met zwembad in de woestijn tot een koloniaal patiohotel en van een nacht bij een familie thuis aan het Titicacameer tot een tentje midden in de bergen.

Reisinfo: Peru, individuele rondreis, 22 dagen, vanaf 8 jaar

Meer info

 

Zeg hola tegen Peru

Tijdens deze familievakantie door Peru bezoek je op verschillende plaatsen de overblijfselen van de hoogstaande Inca-cultuur, met als hoogtepunten de stad Cuzco en Machu Picchu. Het land van de Inca's is een land in raadselen gehuld. We gaan op zoek naar de bron van de legendes. We maken een boottocht naar eilandjes voor de kust van Pisco, waar tientallen zeeleeuwen, pelikanen en pinguïns leven. Je wordt verrast door de kleurrijke Indianenbevolking, het blauwe Titicacameer, koloniale steden en de ruige Colca Canyon. In de Andes kom je kuddes lama's tegen en je ziet hier misschien wel de gigantische condor vliegen. Vanuit Cuzco kun je de ééndaagse Camino Real lopen naar Machu Picchu. Je kunt de rondreis verlengen met een bezoek aan het regenwoud bij Puerto Maldonado.

Reisinfo: Peru, groepsrondreis, 16 dagen, vanaf 7 jaar

Meer info

 

Familiereis op maat Peru

Deze 17-daagse familiereis door het kleurrijke Peru biedt veel afwisseling: je maakt kennis met de lokale bevolking, de fascinerende cultuur en de indrukwekkende landschappen. Je start je rondreis Peru met kinderen in Lima, vanwaar je naar “de witte stad” Arequipa reist. Je kunt naast de vele lama's, alpaca's en vicuña's ook condors zien vliegen. Je bezoekt het Titicacameer, slaapt bij de mensen thuis, gaat cultuur snuiven in Cuzco en loopt de koffieroute. Uiteraard breng je ook een bezoek aan het hoogtepunt van Peru: de verloren Inca Stad Machu Picchu.

Reisinfo: Peru, individuele rondreis, 17 dagen, vanaf 8 jaar

Bijzonderheden: Stel jullie nu jullie droomreis samen met Guido, de reisspecialist van Better Places die in Peru woont. Guido kent Peru als geen ander en helpt jullie graag.

Meer info

 

Avontuur in Peru

Elk land ter wereld heeft iets bijzonders, maar Peru heeft zonder twijfel een bevoorrechte positie. De Inca's hebben hier veel sporen nagelaten, die tot op de dag vandaag nog te bezichtigen zijn. Samen met uw kinderen bezoekt u het bekendste bouwwerk van de Inca's; Machu Picchu. Maar er valt nog veel meer te zien in Peru. Zoals de mooie Colca Canyon waar u condor's kunt spotten, de vriendelijke bevolking in kleurrijke kleding en de vele lama's die u tijdens uw reis ongetwijfeld tegen zult komen maken deze reis afwisselend en indrukwekkend.

Reisinfo: Peru, individuele rondreis, 16 dagen, vanaf 6 jaar

Meer info

 

Van de Andes naar het Amazonewoud

Een reis vol actie en avontuur waar Freek Vonk en Indiana Jones jaloers op zouden zijn. Van koloniale steden en de ‘verloren’ Incastad Machu Picchu tot condors in de Colca Canyon en de Uros Indianen op de drijvende rieteilanden van het Titicacameer. Je sluit je Peru familiereis op een tropische manier af in het regenwoud, waar je opzoek gaat naar apen, felgekleurde papegaaien en andere wilde dieren. Je reist met bus, boot en trein en verblijft onderweg is even afwisselend. Van een koloniaal hotel met een sfeervolle patio en een homestay aan de rand van het Titicacameer tot een junglelodge in de Amazone.

Reisinfo: Peru, individuele rondreis, 20 dagen, vanaf 8 jaar

Meer info

 

Peru

In het land van de Incas vind je mooie oude steden, indrukwekkende Inca-ruïnes en marktjes met traditioneel geklede indianen. Je maakt er kennis met mysteries als de Nasca-lijnen en de Incastad Machu Picchu. Natuurlijk mag een bezoek aan het diepblauwe Titicacameer niet ontbreken.

Reisinfo: Peru, groepsrondreis, 21 dagen, vanaf 6 jaar

Bijzonderheden: Ook vertrekdatum met minimum leeftijd 10 en 16 jaar

Meer info

 

Op zoek naar de mysteries van de Inca's

Tijdens deze familiereis door Peru reis je door het land van de Inca's, een land in raadselen gehuld. We gaan op zoek naar de bron van de legendes. We maken een boottocht naar eilandjes voor de kust van Pisco, waar tientallen zeeleeuwen, pelikanen en pinguïns leven. Over de uitgestrekte hoogvlaktes in de Andes kom je kuddes lama's tegen en je ziet hier misschien wel de gigantische condor vliegen. Op een eiland in het Titicacameer overnacht je bij een traditionele Indiaanse familie. Een vierdaagse trektocht door het Andesgebergte brengt je naar Machu Picchu, de mysterieuze stad van de Inca's. Je kunt er ook voor kiezen om vanuit Cuzco of Urubamba diverse excursies te maken.

Reisinfo: Peru, groepsrondreis, 23 dagen, vanaf 7 jaar

Meer info

 

Zuid Amerika in het klein

Peru staat bekend om zijn Incaruïnes en de verborgen stad Machu Picchu. Het zogenaamde altiplanolandschap zorgt voor vergezichten op besneeuwde Andespieken. In dorpjes kun je kennismaken met de kleurrijke indiaanse bevolking. Je kunt vliegen over de beroemde Nazcalijnen of op zoek gaan naar de condor in de Colca Canyon. De rondreis Peru zal je nog lang bijblijven!

Reisinfo: Peru, groepsrondreis, 21 dagen, vanaf 12 jaar

Bijzonderheden: Nederlandstalige reisbegeleider

Meer info

 

Vamos Peru

Heb je maar 2 weken vakantie en heb je kinderen vanaf 8 jaar dan is dit een fijne reis om met je gezin te maken. Denk aan de meivakantie. Je reist in een redelijk relaxt tempo en komt niet hoger dan 3400 meter. Sjees met een zandbuggy door de woestijn, ga raften, bezoek de koloniale stad Arequipa en beklim Machu Picchu. Daarna nog even relaxen in de heilige vallei.

Reisinfo: Peru, individuele rondreis, 16 dagen, vanaf 8 jaar

Meer info

 

Kloosterstad en incapd

In deze veelzijdige reis van twee weken Peru ontdek je koloniaal Lima, ga je raften tussen de vulkanen en slaap je in een homestay aan de rand van het Titicacameer. Na Cusco, de hoofdstad van de Inca's ga je een vier daagse trekking maken over de klassieke Inca Trail. En als toetje een relaxed verblijf en een fietstocht door de Heilige Vallei.

Reisinfo: Peru, individuele rondreis, 16 dagen, vanaf 8 jaar

Meer info

 

Landen in Lima

Lima is de hoofdstad van Peru en een culinaire hotspot. Samen met onze lokale gids verken je het historische centrum en proef je van de verschillende smaken die Peru te bieden heeft.

Reisinfo: Peru, bouwsteen, 3 dagen, vanaf 8 jaar

Meer info

 

Van pinguïnrots naar woestijnoase

Reis via de Pan-America highway door naar de badplaats Paracas en maak een boottocht naar de Ballestas-eilanden waar je zeeleeuwen, pinguïns en duizenden vogels spot. Trotseer de eindeloze zandduinen bij Huacachina met een duinbuggy en sandboard en zie de zon ondergaan in de woestijn.

Reisinfo: Peru, bouwsteen, 5 dagen, vanaf 8 jaar

Meer info

 

Raften tussen de vulkanen

Arequipa is een van de mooiste koloniale steden in Zuid Amerika. Ga raften aan de voet van de nabijgelegen vulkaan en verblijf in een sfeervol patiohotel midden in het historische centrum.

Reisinfo: Peru, bouwsteen, 3 dagen, vanaf 8 jaar

Meer info

 

Als een condor door de canyon

Ga tokkelen in de Colca Canyon en ervaar hoe het is om te zweven als een condor. Wandel door het adembenemende Andesgebergte en spot lama’s, alpaca’s en vicuña’s in het wild.

Reisinfo: Peru, bouwsteen, 3 dagen, vanaf 8 jaar

Meer info

 

Panfluiten, bolhoedjes en rieteilanden

Voel je thuis bij de Titicaca-indianen. Verken het Titicacameer per boot, bezoek de drijvende rieteilanden en kom in contact met de kleurrijke locals. Verblijf een nacht bij een gastvrij gastgezin, help mee met het binnenhalen van de visnetten en vaar in een zeilbootje langs de kust.

Reisinfo: Peru, bouwsteen, 4 dagen, vanaf 8 jaar

Meer info

 

Speuren door koloniaal Cusco

Cusco is volgens ons de mooiste stad van Peru, met een unieke mix aan koloniale en Inca bouwwerken. Verblijf in een sfeervol patiohotel en steun daarmee een hulpproject voor kinderen en ga samen met gids Cristina op een interactieve ontdekkingstocht door de stad.

Reisinfo: Peru, bouwsteen, 3 dagen, vanaf 8 jaar

Meer info

 

Easy Peasy Machu Picchu

De ‘verloren stad’ Machu Picchu is terecht dé highlight van de meeste reizigers in Peru. De snelste en meest comfortabele manier om er naartoe te reizen is per trein. Zo kom je uitgerust aan en heb je alle tijd om de ruïnes te verkennen.

Reisinfo: Peru, bouwsteen, 3 dagen, vanaf 8 jaar

Meer info

 

Inca trail naar wereldwonder

Dé iconische wandeltocht door het Andesgebergte naar wereldwonder Machu Picchu. Het pad gaat dwars door de natuur, langs Incaruïnes en over een bergpas van 4200 meter. Letterlijk en figuurlijk een adembenemende tocht met als eindbeloning de ‘verloren’ stad Machu Picchu.

Reisinfo: Peru, bouwsteen, 4 dagen, vanaf 8 jaar

Meer info

 

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website