Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

Panama en Costa Rica combinatiereis

Natuurlijk vindt u in Panama het beroemde kanaal, maar ook de combinatie van de Europese en Indiaanse cultuur maakt het land bijzonder. Spot zeldzame vogels en vlinders in de jungle van Boquete en rust heerlijk uit op de parelwitte stranden van de eilandengroep Bocas del Toro. Vervolgens gaat u door naar Costa Rica waar een ontspannen Caribisch sfeertje en een jungle avontuur in het Tortuguero Nationaal Park op u staan te wachten. U verblijft in uitstekende strand- en stadshotels (waar mogelijk) en in het regenwoud.

Reisinfo: Panama en Costa Rica, selfdrive, 21 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Costa Rica en Panama

Op rondreis in Costa Rica & Panama maak je kennis met de rijke natuur van deze kleine landen in Midden-Amerika. Het dichte regenwoud en actieve vulkanen maken het spectaculaire bestemmingen. De omgeving leent zich uitstekend voor actieve ontspanning als paardrijden en junglewandelingen. Ook is er tijd voor relax momenten op de mooie stranden.

Reisinfo: Panama, groepsrondreis, 21 dagen, vanaf 4 jaar

Bijzonderheden: Ook vertrekdata met minimum leeftijd 10 jaar

Meer info

 

Panama door de ogen van tieners

Panama is nog één van de onontdekte parels van Midden-Amerika. Het is niet alleen het Panama-kanaal, maar ook een combinatie van vele culturen, Europese en Indianen. Met de nieuwe rechtstreekse vluchten vanuit Amsterdam, ideaal om eens iets nieuws te ontdekken. Deze reis brengt u in diverse regio's van Panama, er wordt vrijwel altijd gebruik gemaakt van binnenlandse vluchten. Verder is het dagprogramma erg actief en gericht op de wat oudere kinderen.

Reisinfo: Panama, individuele rondreis, 15 dagen, vanaf 12 jaar

Meer info

 

Highlights van Panama

Panama is nog één van de onontdekte parels van Midden-Amerika. Het is niet alleen het beroemde kanaal dat dit land zo bijzonder maakt, maar ook de combinatie van de Europese en Indiaanse cultuur is speciaal. Ontdek met Travelnauts het Panama kanaal, geniet van de parelwitte stranden en de azuurblauwe zee op de eilanden, maak kennis met Indiaanse tradities en beleef de andere hoogtepunten van Panama gezamenlijk in één reis. U verblijft in uitstekende strand- en stadshotels (waar mogelijk) en in het regenwoud.

Reisinfo: Panama, individuele rondreis, 21 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Panama, Aapjes, Bananen en Indianen

Panama is nog één van de onontdekte parels van Midden-Amerika. Het is niet alleen het Panama-kanaal, maar ook de combinatie van de vele culturen. Met de nieuwe rechtstreekse vluchten vanuit Amsterdam is het ideaal om eens iets nieuws te ontdekken. Dit reisschema is speciaal samengesteld voor de allerkleinsten.

Reisinfo: Panama, individuele rondreis, 15 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Playa Tortuga Hotel en Beach Resort

Een strandverlenging op de idyllische eilanden van Bocas Del Toro is onderdeel van de rondreis 'De Highlights van Panama'. U kunt deze bouwsteen toevoegen aan al onze andere op maat gemaakte reisprogramma's in Panama. Er worden vanuit Panama City dagelijks vluchten aangeboden naar Bocas Del Toro.

Reisinfo: Panama, bouwsteen, 4 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Doorzoek de website