Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

Woestijnen, Sprookjes en Strand

Oman en Jordanië zijn twee van de meest fascinerende landen in het Midden-Oosten. Ga op zoek naar dolfijnen, vaar mee op een traditionele 'dhow', breng een bezoek aan een soek, ontdek mystieke forten en waan uzelf in de sprookjeswereld van Duizend en één nacht in de woestijn. Lees een boek drijvend in het water van de Dode Zee en dwaal door het wereldwonder Petra. Ontdek deze mythische bestemmingen en sluit af met een heerlijk verblijf aan de Rode Zee.

Reisinfo: Oman Jordanië, individuele rondreis, 19 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Kamelen, zandduinen en witte stranden

Oman heeft veel te bieden: maak een ontdekkingstocht door de straten van Muscat, ervaar hoe de met uitsterven bedreigde groene zeeschildpadden hun eieren op het strand van Ras Al Jinz leggen, verdiep uzelf in de wereld der nomaden in Wahibi Sands en leer de kneepjes van het handelaars vak op de geitenmarkt van Nizwa. Dwaal over de traditionele soeks met hun mythische sfeer, ga per 4x4 'dune bashen' in de zandduinen of maak een rit op de rug van een kameel. Uiteraard sluit u de reis af met een heerlijke strandvakantie in één van de meest luxe, kindvriendelijke resorts die Oman rijk is.

Reisinfo: Oman, individuele rondreis, 9 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Avontuurlijk Oman Woestijn, strand en bergen

Deze begeleide self-drive off-road expeditie is een uniek avontuur waarin u 1.233 km rijdt in 6 dagen en 5 nachten kampeert in de woestijn, op de bergen, in wadi’s en op het strand. Een ideale reis voor gezinnen die al eens een andere verre reis hebben gemaakt. U rijdt in konvooi en met een ervaren Nederlandssprekende gids waardoor u echt verder komt dan de ‘bekende’ plekken en bovendien zelf niet hoeft te navigeren. Het reistempo is intensief en de reis zelf heeft een avontuurlijk karakter, daarom adviseren we deze reis vanaf circa 7 jaar. De kinderen zullen het zwemmen en klimmen in wadi, spelen in de woestijn en natuurlijk zwemmen in de zee fantastisch vinden. Ook helpen met het kampvuur maken en marshmallows boven het kampvuur is altijd een topper voor kids.

Reisinfo: Oman, individuele rondreis, 9 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: 14 dagen ook mogelijk

Meer info

 

Muscat special, Shangri La Al Waha Resort en Spa

Shangri-La heeft alles in huis voor een fantastische strandvakantie. Al Waha is levendig en informeel en heeft een tuin vol zwembaden, een waterspeelgebied en een ‘lazy river’ die verbonden is met het grote freeform-zwembad van naastgelegen hotel Al Bandar. Voor de kleintjes is er tevens een Kids Club, waar zij zich kunnen vermaken met diverse activiteiten. Zelf kunt u ook genieten van de vele faciliteiten, waaronder een luxe spa, verschillende tennisbanen en mooie gerechten in een van de uitstekende restaurants. Een familievakantie om nooit te vergeten.

Reisinfo: Oman, zon en strandvakantie, 8 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Stad en strand Muscat Al Bustan Palace, A Ritz Carlton Hotel

Het Al Bustan Palace, A Ritz-Carlton Hotel is een hotel voorzien van alle luxe en comfort. Dit hotel biedt maar liefst 4 restaurants, 5 buitenzwembaden en een fitnessruimte met een sauna.

Reisinfo: Oman, zon en strandvakantie, 8 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Verfijn resultaten

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website