Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

Noordereiland waar natuur cultuur ontmoet

Beleef de afwisselende natuur en de Maori-cultuur in op het Noordereiland. Het eiland biedt vele uitgestrekte heuvellandschappen, verlaten stranden en mogelijkheden om schitterende dagwandelingen te maken. Ten noorden van Auckland bevindt zich de Bay of Islands waar direct één van de hoogtepunten van de reis voor uw kinderen plaats kan vinden: zwemmen met dolfijnen! Ook een bezoek aan noordelijkste punt van Nieuw Zeeland, Cape Reinga, behoort tot de mogelijkheden. In Waitomo ontdekt u een boeiende ondergrondse wereld; een sterrenhemel van gloeiwormpjes is een verrassend en adembenemende ervaring tegelijk.

Reisinfo: Nieuw Zeeland, individuele rondreis, 17 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Zuidereiland fjorden, dolfijnen en regenwoud

Beleef het avontuur en de afwisselende natuur op het Zuidereiland. Het grootste eiland van Nieuw Zeeland  wordt over het algemeen gezien als het mooiste, spectaculairste en meest afwisselende eiland. Het eiland heeft dan ook veel te bieden. Van adembenemende fjorden, witte bergtoppen en spectaculaire outdoor activiteiten in het zuiden, tot een tropisch regenwoud, glooiende heuvellandschappen en pinguïnkolonies in het noorden en oosten.

Reisinfo: Nieuw Zeeland, individuele rondreis, 17 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Highlights van Nieuw Zeeland voor het hele gezin

Ontdek de overweldigende natuur van Nieuw-Zeeland tijdens deze prachtige reis. Ontmoet walvissen, pinguïns en zeehonden en zwem met dolfijnen als een echte ontdekkingsreiziger in het Abel Tasman park. De echte avonturier vindt de meest vreemde actiesporten in Queenstown. Baad midden in de natuur in een warmwaterbeekje. Bekijk de pannenkoeken rotsen en maak een wandeling over de Franz Josef Gletsjer. Een complete rondreis door Nieuw-Zeeland waarbij u het beste van het Noordereiland en het mooiste van het Zuidereiland combineert.

Reisinfo: Nieuw Zeeland, selfdrive, 24 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Nieuw Zeeland Totaal Dolfijnen, gletsjers en avontuur

Ontdek de overweldigende natuur van Nieuw-Zeeland tijdens deze prachtige reis. Ontmoet walvissen, pinguïns en zeehonden, zwem met dolfijnen en de echte avonturier vindt de meest vreemde actiesporten in Queenstown. Beklim de gekleurde bergen in het Tongariro Nationaal Park of maak een wandeling over de Franz Josef Gletjser. Een complete rondreis door Nieuw-Zeeland waarbij u het beste van het Noordereiland en het mooiste van het Zuidereiland combineert.

Reisinfo: Nieuw Zeeland, Individuele rondreis, 28 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Noordereiland Bay of Islands

Nieuw-Zeeland is bij ons met name bekend vanwege zijn indrukwekkende natuurschoon. Vele natuurlijke trekpleisters in de wereld lijken te zijn samengevoegd in dit ene land. Weinig landen bieden zo'n verscheidenheid als Nieuw-Zeeland, zowel qua natuur als cultuur en dat op een relatief klein oppervlak.

Reisinfo: Nieuw Zeeland, bouwsteen, 6 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Zuidereiland Hiking in Nieuw Zeeland

Deze bouwsteen is geschikt voor de sportieve en oudere kinderen. U wandelt 3 dagen achter elkaar gemiddeld 15 tot 20 kilometer per dag. Een sportieve prestatie dus, waar een goede conditie een vereiste voor is! Daar tegenover staan geweldige vergezichten, een helikoptervlucht en slapen 'on top of the world'…

Reisinfo: Nieuw Zeeland, bouwsteen, 8 dagen, vanaf 12 jaar

Meer info

 

Verfijn resultaten

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website