Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

Vulkanen, gletsjers en dolfijnen

De meest gebruikte manier om in Nieuw-Zeeland rond te reizen is per camper. Dit is tevens het meest ideale vervoermiddel voor gezinnen met kleine kinderen. In je eigen huisje kun je het land verkennen en stoppen op die plaatsen die je zelf het leukst vindt, terwijl iedereen ’s avonds in zijn ‘eigen’ bed kan slapen.

Reisinfo: Nieuw zeeland, camperreis, 23 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: Prijs op aanvraag

Meer info

 

Autorondreis Nieuw Zeeland

Een autorondreis in Nieuw-Zeeland plannen we per gezin. We houden hierbij o.a. rekening met de reisduur, het seizoen waarin je reist, plaatsen die je wel en niet wilt bezoeken en het type accommodatie waar je een voorkeur voor hebt (eenvoudig/luxe, appartement/hotel, etc). We proberen wel altijd verschillende soorten accommodaties met elkaar af te wisselen, zodat de reis gevarieerd wordt en natuurlijk helpen wij jullie de ideale reisroute te bepalen.

Reisinfo: Nieuw zeeland, selfdrive, alle leeftijden

Bijzonderheden: Prijs op aanvraag

Meer info

 

Noordereiland waar natuur cultuur ontmoet

Beleef de afwisselende natuur en de Maori-cultuur in op het Noordereiland. Het eiland biedt vele uitgestrekte heuvellandschappen, verlaten stranden en mogelijkheden om schitterende dagwandelingen te maken. Ten noorden van Auckland bevindt zich de Bay of Islands waar direct één van de hoogtepunten van de reis voor uw kinderen plaats kan vinden: zwemmen met dolfijnen! Ook een bezoek aan noordelijkste punt van Nieuw Zeeland, Cape Reinga, behoort tot de mogelijkheden. In Waitomo ontdekt u een boeiende ondergrondse wereld; een sterrenhemel van gloeiwormpjes is een verrassend en adembenemende ervaring tegelijk.

Reisinfo: Nieuw Zeeland, individuele rondreis, 17 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Zuidereiland fjorden, dolfijenen en regenwoud

Beleef het avontuur en de afwisselende natuur op het Zuidereiland. Het grootste eiland van Nieuw Zeeland  wordt over het algemeen gezien als het mooiste, spectaculairste en meest afwisselende eiland. Het eiland heeft dan ook veel te bieden. Van adembenemende fjorden, witte bergtoppen en spectaculaire outdoor activiteiten in het zuiden, tot een tropisch regenwoud, glooiende heuvellandschappen en pinguïnkolonies in het noorden en oosten.

Reisinfo: Nieuw Zeeland, individuele rondreis, 17 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Highlights van Nieuw Zeeland voor het hele gezin

Ontdek de overweldigende natuur van Nieuw-Zeeland tijdens deze prachtige reis. Ontmoet walvissen, pinguïns en zeehonden en zwem met dolfijnen als een echte ontdekkingsreiziger in het Abel Tasman park. De echte avonturier vindt de meest vreemde actiesporten in Queenstown. Baad midden in de natuur in een warmwaterbeekje. Bekijk de pannenkoeken rotsen en maak een wandeling over de Franz Josef Gletsjer. Een complete rondreis door Nieuw-Zeeland waarbij u het beste van het Noordereiland en het mooiste van het Zuidereiland combineert.

Reisinfo: Nieuw Zeeland, selfdrive, 24 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

City Life Hotel

Auckland is geschikt voor kinderen van alle leeftijden en een prima uitgangsbasis voor uw reis door Nieuw Zeeland, per camper of auto. Travelnauts gaat uit van wat ruimere accommodatie. In dit geval appartementen met de faciliteiten van een hotel. Dit geeft u de mogelijkheid om ongestoord, in privé sfeer, uw vakantie te starten. U kunt zelf koken en eten wanneer u wenst, zodat u zich bijvoorbeeld niet aan de ontbijttijden hoeft te houden zoals in een regulier hotel.

Reisinfo: Nieuw Zeeland, startpakket, 5 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Bay of Isklands

Nieuw-Zeeland is bij ons met name bekend vanwege zijn indrukwekkende natuurschoon. Vele natuurlijke trekpleisters in de wereld lijken te zijn samengevoegd in dit ene land. Weinig landen bieden zo'n verscheidenheid als Nieuw-Zeeland, zowel qua natuur als cultuur en dat op een relatief klein oppervlak.

Reisinfo: Nieuw Zeeland, bouwsteen, 6 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Hiking in Nieuw Zeeland

Deze bouwsteen is geschikt voor de sportieve en oudere kinderen. U wandelt 3 dagen achter elkaar gemiddeld 15 tot 20 kilometer per dag. Een sportieve prestatie dus, waar een goede conditie een vereiste voor is! Daar tegenover staan geweldige vergezichten, een helikoptervlucht en slapen 'on top of the world'…

Reisinfo: Nieuw Zeeland, bouwsteen, 8 dagen, vanaf 12 jaar

Meer info

 

Curio Bay Boutique Hotel

Het gebied The Catlins ten Zuidoosten van het Zuidereiland, is geschikt voor kinderen van alle leeftijden en is een toegevoegde waarde voor uw reis door Nieuw Zeeland, per camper of auto. Travelnauts gaat uit van wat ruimere accommodatie. In dit geval ruime appartementen midden in de natuur, met een prachtig uitzicht over zee.

Reisinfo: Nieuw Zeeland, bouwsteen, 4 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Meanderine Farmstay (Zuidereiland)

Als je graag een rondreis per auto wilt maken waarbij je zeker weet dat de reisroute en de accommodaties ook leuk zijn voor je kinderen, is deze rondreis uitstekend geschikt. De reisdagen zijn zo kort mogelijk gehouden en we hebben er op gelet dat je op de verblijfplaatsen altijd leuke activiteiten met je kinderen kunt ondernemen. In het land met meer schapen dan inwoners mag een bezoek aan een echt Nieuw Zeelandse “farm” natuurlijk niet ontbreken. Tijdens deze bouwsteen kun je twee dagen op een echte boerderij doorbrengen. De kinderen mogen helpen de dieren verzorgen en hebben natuurlijk volop ruimte om heerlijk te spelen. Deze bouwsteen is inclusief transfers vanaf Christchurch en verblijf o.b.v. halfpension.

Reisinfo: Nieuw zeeland, accommodatie, alle leeftijden

Meer info

 

Doorzoek de website