Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

Nicaragua en Costa Rica combinatiereis vol avontuur

Een fantastische combinatie van het nog onbekende Nicaragua & het actieve Costa Rica; u combineert in 3 weken twee van de mooiste landen van Midden-Amerika! Nicaragua is het grootste én het veiligste land in deze regio en tegelijkertijd één van de minst bekende landen wat het toerisme betreft. Dit land staat in de toeristische kinderschoenen en is daarom juist een enorm interessant reisdoel. Laat u verrassen door onbekend Nicaragua: wonderschone meren, imposante vulkanen, romantische steden én een bijzonder gastvrije bevolking.

Reisinfo: Nicaragua en Costa Rica, selfdrive, 23 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: Auto met chaufeur in Nicaragua, selfdrive in Costa Rica

Meer info

 

Familiereis op maat Nicaragua

Bezoek de natuurlijke en culturele hoogtepunten tijdens deze 21-daagse rondreis Nicaragua met kinderen. Je bezoekt de koloniale stad Granada, waar je in de cultuur ondergedompeld wordt. Vervolgens reis je naar de berggebieden in het noorden, waar je door de bossen rijdt en verschillende (koffie)boeren ontmoet. De diversiteit in de natuur zal je versteld doen staan: van laaglanden tot actieve vulkanen en van nevelwouden tot mangrovebossen. Via het reservaat Bartola reis je naar Isla de Ometepe, een eiland waarop je heerlijk kunt ontspannen. Na ontspanning in San Juan del Sur aan het strand en het kratermeer Laguna de Apoyo is het weer tijd om naar huis te gaan.

Reisinfo: Nicaragua, individuele rondreis, 21 dagen, vanaf 8 jaar

Bijzonderheden: Stel jullie nu jullie droomreis samen met Freddy, de reisspecialist van Better Places die in Nicaragua woont. Freddy kent Nicaragua als geen ander en helpt jullie graag.

Meer info

 

Nicaragua door de ogen van tieners

Deze reis is geschikt voor families met kinderen van 12 tot 18 jaar . Gedurende deze reis zult u een mix vinden van luxe (waar beschikbaar) en meer eenvoudige hotels. De eenvoudigere hotels zijn gekozen vanwege de ligging of de charme. Deze rondreis leidt u rond langs de mooiste plekjes van Nicaragua. Bij de bezienswaardigheden is natuurlijk rekening gehouden met de kinderen.

Reisinfo: Nicaragua, individuele rondreis, 11 dagen, vanaf 12 jaar

Meer info

 

Nicaragua 4 Kids

Deze reis is geschikt voor families met kinderen van 6 tot 11 jaar jong. Gedurende deze reis zult u een mix vinden van luxe (waar beschikbaar) en meer eenvoudige hotels. De eenvoudigere hotels zijn gekozen vanwege de ligging of de charme. Deze rondreis leidt u rond langs de mooiste plekjes van Nicaragua, bij de bezienswaardigheden is natuurlijk rekening gehouden met de kinderen.

Reisinfo: Nicaragua, individuele rondreis, 11 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website