Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

Familiereis Nepal

Tijdens deze afwisselende en actieve rondreis ontdekt u met uw gezin de hoogtepunten die Nepal te bieden heeft, zowel qua natuur als cultuur. U wordt begeleid door een eigen gids en chauffeur, waardoor u zelf het tempo kunt bepalen. De activiteiten zijn flexibel in te delen en in overleg met de gids kunt u ruim de tijd nemen voor de excursies. Je weet immers maar nooit wanneer je een leuk plekje tegenkomt waar de kinderen een balletje willen trappen met de dorpskinderen. We kiezen zoveel mogelijk voor landelijk gelegen hotels, buiten de drukte, en waar mogelijk met zwembad. U ontdekt de prachtige gebouwen van de koningssteden, gaat te voet door de Kathmandu Vallei, aanschouwt de besneeuwde toppen van de Himalayakanjers en als klap op de vuurpijl gaat u op safari in het Chitwan National Park. Misschien spot u er zelfs een neushoorn! Deze Nepal familiereis is het meest geschikt voor de mei- en herfstvakantie.

Reisinfo: Nepal, individuele rondreis, 12 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Gebedsvlaggen en heilige koeien

Je maakt kennis met hectische steden in India, je bezoekt de Taj Mahal en kunt smullen van de lekkerste gerechten. In Nepal geniet je van de prachtige natuur en lieflijke dorpen op het Nepalese platteland. Je maakt een driedaagse bergwandeling, je gaat op safari en logeert bij een familie thuis. Volop afwisseling tijdens deze India en Nepal familiereis!

Reisinfo: Nepal en India, groepsrondreis, 22 dagen, vanaf 12 jaar

Bijzonderheden: Ook vertrekdata met Nederlandstalige reisbegeleider

Meer info

 

India en Nepal 21 dagen

In India ontdek je de kleurrijke steden Delhi en Jaipur en lopen de koeien kriskras over straat. Natuurlijk bezoeken we de wereldberoemde Taj Mahal en de heilige stad aan de Ganges Varanasi. In Nepal kun je in de jungle neushoorns spotten. Het adembenemende landschap van diepe valleien en torenhoge bergen vormt een prachtig decor voor deze reis. In Kathmandu kun je naar hartenlust winkelen en dwalen door de Middeleeuwse straatjes.

Reisinfo: Nepal en India, groepsrondreis, 21 dagen, vanaf 4 jaar

Bijzonderheden: Ook vertrekdata met minimum leeftijd 10 en 16 jaar

Meer info

 

Familiereis op maat Nepal

Deze rondreis Nepal met kinderen geeft een mooi beeld van het land: de jungle van Chitwan, avontuur op een van de vele rivieren, de culturele schatten van Kathmandu en natuurlijk de prachtige Himalaya. Je overnacht in sfeervolle hotels en tijdens de trekking in lodges. De hele reis heb je privé-vervoer ter beschikking en gaat er een lokale gids met je mee die alles voor je regelt zodat je met je gezin zorgeloos kan genieten. Tijdens deze reis maken we een meerdaagse wandeltocht in het Annapurna-gebied. Daarnaast gaan we naar de subtropische laagvlakte in het Zuiden van Nepal: het Chitwan National Park. Ook cultuur staat op het programma: enkele tempels beklimmen in Kathmandu, ronddwalen door de nauwe steegjes rond Durbar Square en een bezoek aan de pottenbakkersstad Bhaktapur.

Reisinfo: Nepal, individuele rondreis, 14 dagen, vanaf 8 jaar

Bijzonderheden: Stel jullie nu jullie droomreis samen met Maaike, de reisspecialist van Better Places die in Nepal woont. Maaike kent Nepal als geen ander en helpt jullie graag.

Meer info

 

Actief in de Himalaya

Tijdens deze familiereis door Nepal ontdekken jullie de veelzijdigheid van dit land. Deze rondreis voor het hele gezin voert je langs vele hoogtepunten. In de koningssteden van de Kathmandu Vallei verbaas je je over de vele prachtige bewerkte tempels. In Pokhara zie de besneeuwde toppen van de Himalaya weerspiegeld in het Fewameer. Een 4-daagse trek voert langs authentieke dorpjes aan de voet van de machtige Himalaya. In het natuurpark Chitwan kun je op zoek gaan naar neushoorns, tijgers, apen en ander wild. Maar ook minder bekende plekken behoren tot de hoogtepunten van deze reis! Zo verblijf je in de prachtig opgeknapte boerderij "The Famous Farm" in Nuwakot en in een sfeervol gerestaureerd Newari huis in Bandipur, waar je heerlijk kunt wandelen in de groene omgeving.

Reisinfo: Nepal, groepsrondreis, 17 dagen, vanaf 12 jaar

Bijzonderheden: Deze reis heeft ook vertrekdata met min. leeftijd 16 jaar

Meer info

 

Nepal familierondreis

Maak een bijzondere familiereis naar veelzijdig en kleurrijk Nepal. Spot dieren in het Chitwan National Park, maak een korte trekking en ontmoet de locals. Indrukwekkend en comfortabel, met goede hotels én local stays. Op deze, door onze reizigers meest geboekte, individuele rondreis Nepal doe je dat allemaal.

Reisinfo: Nepal, individuele rondreis, alle leeftijden

Bijzonderheden: Bij Local Hero Travel krijg je insider tips van een lokale reisexpert, Arzoo deelt haar kennis met jou en stelt jouw ideale gezinsreis samen. Voordelig én vertrouwd met Nederlandse ANVR SGR garantie

Meer info

 

Het land van Kumari

Maak op speelse wijze kennis met Nepal, waar wapperende gebedsvlaggetjes de ruige Himalaya versieren en indrukwekkende tempels druk bezocht worden door hindoeïstische bedevaartgangers. Ontmoet de vriendelijke en kleurrijke bevolking en tevens olifanten, neushoorns en aapjes. Je bezoekt middeleeuwse dorpen die uit een Aziatisch sprookjesboek afkomstig lijken te zijn. Wandelingen en fietstochtjes maken je Nepal rondreis tot een onvergetelijk avontuur.

Reisinfo: Nepal, groepsrondreis, 15 dagen, vanaf 4 jaar

Bijzonderheden: Ook vertrekdata met minimumleeftijd 12 jaar en of Nederlandstalige reisbegeleider

Meer info

 

Op zoek naar de lekkerste curry

Tijdens deze familiereis door India en Nepal zul je betoverd raken door de forten en paleizen van de vroegere Maharadja's, de grandeur van de Taj Mahal. Bij de indrukwekkende tempels in Khajuraho kun je het beste per fiets verkennen. Ook de natuur komt aan bod, want in Nepal verblijven we vlakbij Chitwan Nationaal Park waar je neushoorns, olifanten, tijgers en apen kunt spotten.

Reisinfo: India en Nepal, groepsrondreis, 23 dagen, vanaf 12 jaar

Meer info

 

Nepal 18 dagen

Met je gezin op reis naar Nepal is een bijzondere ervaring. Dit land is gelegen tussen ’s werelds hoogste bergtoppen van de Himalaya. Tijdens onze gezinsreizen bezoek je echter ook de vlaktes en het tropische zuiden. Een vakantie met kinderen naar het land waar de heilige koeien vrij over straat lopen en monniken in hun kleurrijke gewaden elke ochtend door de straten gaan is een onvergetelijke ervaring. Tijdens onze familievakantie Nepal bezoek je de Kathmanduvallei, de jungle van Chitwan National park en het 20.000 meren gebied.

Reisinfo: Nepal, groepsrondreis, 18 dagen, vanaf 4 jaar

Meer info

 

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website