Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

Familiereis op maat Namibië

Deze rondreis Namibie met kinderen is perfect voor dierenliefhebbers! Tijdens de hele reis kom je een grote diversiteit aan dieren tegen; van de misschien soms wat gewoon uitziende hertjes en vogels tot giraffen, olifanten en neushoorns. Je rijdt door diverse parken, zoals Mariental, Etosha en Waterberg, en gaat zelfs te voet proberen de neushoorns te vinden! Daarnaast breng je ook een bezoek aan de oudste woestijn ter wereld en het gezellige kustplaatsje Swakopmund. Na deze familiereis Namibie wil je zeker weten nog vaker op safari!

Reisinfo: Namibië, individuele rondreis, 14 dagen, vanaf 8 jaar

Bijzonderheden: Stel jullie nu jullie droomreis samen met Joseph, de reisspecialist van Better Places die in Zuidelijk Afrika woont. Joseph kent Namibië als geen ander en helpt jullie graag.

Meer info

 

Familiereis Namibië

Wilt u met uw gezin het beste van Namibië zien? Dan is deze individuele autoreis iets voor u en uw kinderen! Tijdens deze afwisselende familiereis bezoekt u de indrukwekkende Fish River Canyon, kijken de kinderen hun ogen uit bij de zandduinen van Sossusvlei en u maakt safari's in het Etosha National Park. Voor de kinderen is niets spannender dan op zoek gaan naar giraffen, olifanten, neushoorns, zebra's en leeuwen. Ook Swakopmund, de Kalahari woestijn en Twyfelfontein worden aangedaan. De accommodaties zijn zeer geschikt voor kinderen. Ze zijn kleinschalig, beschikken vaak over een familiekamer en na een reisdag kunnen de kinderen een duik nemen in het zwembad. Erg leuk zijn de guestfarms, waar de kinderen kennismaken met het dagelijkse leven in Namibië.

Reisinfo: Namibië, selfdrive, 18 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Namibië, Botswana en Zambia

Deze indrukwekkende safarireis in zuidelijk Afrika voert je door de schitterende, ruige landen Namibië, Botswana en Zambia. De kans is groot dat je dieren van heel dichtbij ziet en misschien zwemt er wel een krokodil langs je boot of sta je opeens oog in oog met een nijlpaardenfamilie.

Reisinfo: Namibië Botswana Zambia, groepsrondreis, 22 dagen, vanaf 4 jaar

Bijzonderheden: Ook vertrekdata met minimum leeftijd 10 en 16 jaar

Meer info

 

Gezinsreis Namibië Mooi 1

Voor een heerlijke en ontspannen strandvakantie zijn de Malediven zeker geschikt! Snorkelen in de helderblauwe zee, zandkastelen maken op het strand, zwemmen in het zwembad, het kan allemaal! De ideale bestemming voor gezinnen met kinderen om te genieten van elkaar en lekker uit te rusten. Tijdens deze vakantie verblijft u in een prachtige watervilla of beach suite op basis van all inclusive.

Reisinfo: Namibië, selfdrive, 19 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Namibië rondreis familieavontuur

Een compacte Namibië familie reis, die je mét je gezin de highlights van Namibië laat zien: avontuurlijk, verantwoord en mét een lokaal aanspreekpunt. In plaats van naar de Fish River Canyon reis je vanuit Windhoek eerst over de Trans Kalahari highway naar de Okavango Delta, een van de mooiste natuurgebieden van Botswana. Je hebt alle vrijheid om te gaan en staan waar je wilt, zonder veel geregel want alle campsites zijn tevoren geboekt en je 4WD volledig verzekerd en in optimale conditie. Uiteraard kun je in plaats van deze reis je eigen route samenstellen en ook Chobe en Victoria Falls in je rondreis opnemen.

Reisinfo: Namibië, individuele rondreis, 18 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: Bij Local Hero Travel krijg je insider tips van een lokale reisexpert, Christine deelt haar kennis met jou en stelt jouw ideale gezinsreis samen. Voordelig én vertrouwd met Nederlandse ANVR SGR garant

Meer info

 

Zandduinen, zeehonden en leeuwen

Met de auto rijden jullie door droge woestijnen en langs kale bergen. In Namibië wonen heel weinig mensen maar wel veel dieren. Onderweg ontmoeten jullie tamme cheeta's, speelse zeehonden, schichtige springbokken, onverstoorbare olifanten en nog veel meer Afrikaanse bewoners!

Reisinfo: Namibië, selfdrive, 20 dagen, vanaf 8 jaar

Meer info

 

Duinen en dieren

Tijdens deze familiereis door Namibië, Botswana en Zimbabwe ontdekken jullie een ongeëvenaarde variëteit aan landschappen en culturen: van het moderne Windhoek tot het olifantrijke Chobe Park en van de surrealistische Namib tot het natuurgeweld van de Victoria watervallen. Ook de Sossusvlei in Namibië, met zijn huizenhoge zandduinen, zal enorme indruk maken.

Reisinfo: Botswana Namibië Zuid Afrika Zimbabwe, groepssafari, 22 dagen, vanaf 12 jaar

Bijzonderheden: Er zijn reizen met min. leeftijd 16 jaar. Tijdens deze reis wordt ook gekampeerd.

Meer info

 

Per 4x4 door de outback van Namibië

De schaal en de onverschrokken schoonheid van de wildernis in Namibië is betoverend. Met een volledig uitgeruste 4x4 met daktent reis je met je gezin door een haast sereen woestijnlandschap, over bergpassen door ruige bergketens en beklim je ‘s werelds hoogste zandduinen. Kayak op de golven van de Atlantische Oceaan bij Walvis Bay en verbaas je over de zeeleeuwen die aan je peddel knabbelen of op je zeekayak springen uit nieuwsgierigheid. Tegen de witte achtergrond van de zoutpannen van Etosha, steekt het talrijke wild af. Voorzien van een routeboek, rijd je naar Kaokoveld in het desolate noorden van Namibië, een van de laatste stukjes echte wildernis in Zuidelijk Afrika. Namibië, bekend maar zo leeg. Jullie zullen de tijd van je leven hebben!

Reisinfo: Namibië, individuele rondreis, 16 dagen, vanaf 10 jaar

Meer info

 

Namibië Selfdrive

Namibië is bekend vanwege de Namib woestijn met haar veelvuldig gefotografeerde zandduinen bij de Sossusvlei, de beruchte Skeleton Coast waar menig schip verging, schitterende wildparken, waaronder Etosha, met een enorme diversiteit aan wild en traditionele bevolkingsgroepen - waaronder de Himba. Dé manier om deze overweldigende natuur te ontdekken en te ervaren is om zelf achter het stuur van een sterke terreinwagen te kruipen en rond te rijden. Bereid samen met je medereizigers de maaltijden en slaap in een daktent op je auto. Meereizende begeleiders helpen je bij pech. Een avontuur om nooit te vergeten!

Reisinfo: Namibië, groepsselfdrive, 21 dagen, vanaf 4 jaar

Bijzonderheden: Ook vertrekdata met minimum leeftijd 10 jaar

Meer info

 

Gezinsreis Namibië Mooi 3

Namibië is een geweldige bestemming, ook voor een gezin met wat kleinere kinderen. Er is volop te doen en te beleven voor groot én klein. Bij aankomst op de luchthaven van Windhoek staat uw huurauto klaar waar u de komende drie weken mee op pad gaat. Eerst is het de beurt aan het Waterberg Plateau, waar u kunt wandelen en vast al volop antilopen en ander klein wild zult zien. Dan is het tijd voor het "echte werk": op safari door het beroemde Etosha Nationaal Park. In Damaraland komt u misschien wel oog in oog te staan met de zeldzame en wat kleinere woestijnolifanten.

Reisinfo: Namibië, selfdrive, 21 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Gezinsreis Namibië Mooi 2

Een reis door Namibië met het gezin is een ware ervaring. In het wildpark Etosha gaat u op safari. Bij de waterplaatsen is het ’s ochtends vroeg en in de namiddag een komen en gaan van zebra’s, giraffen, impala’s en wrattenzwijnen. Ook de Big Five (de olifant, neushoorn, leeuw, luipaard en buffel) zijn hier vertegenwoordigd. En wat dacht u van de statige gemsbok, die schijnbaar eenzaam dwaalt door het rode woestijnzand. In Damaraland kunt u met een beetje geluk de zeldzame variant van de savanneolifant zien.

Reisinfo: Namibië, individuele rondreis, 19 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Gezinsreis Namibië Mooi 4

Tijdens deze fascinerende reis door Namibië met uw gezin gaat u op pad met een huurauto, zodat u vrij bent uw dagen zo in te delen als u zelf wilt. In Etosha maakt u safari’s, op zoek naar de Big Five (olifant, neushoorn, buffel, leeuw en luipaard). De uitgestrektheid van het woestijnlandschap met zijn zoutpannen geven u een gevoel van rust. In de vroege ochtend en late middag komen de wilde dieren drinken bij de waterplaatsen, een mooi gezicht. Maar in deze reis is er ook aandacht voor de vriendelijke bevolking van Namibië.

Reisinfo: Namibië, selfdrive, 19 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Beestenboel in Namibië

Bent u op zoek naar een avontuurlijke vakantiebestemming waar u de meest diverse natuur tegenkomt en niet-alledaagse activiteiten kunt ondernemen? Breng dan een bezoek aan veelzijdig Namibië! Olifanten spotten in Etosha, u vergapen aan de prachtige rode duinen van de Fish River Canyon, zandboarden in de woestijn, dolfijnentochten maken bij Walsvisbaai, paardrijden door de duinen, avonturen beleven op een quad, oog in oog staan met een leeuw tijdens een safari, bavianen fotograferen in de Kalahari woestijn of een avond doorbrengen met de leden van de Himba nomadenstam: het kan allemaal!

Reisinfo: Namibië, selfdrive, 19 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Doorzoek de website