Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

Op bezoek bij de nomaden

Tijdens deze familiereis door Mongolië gaat we met de nomaden van Mongolië mee de steppes op. Dit is een avontuurlijke rondreis voor actieve families. We slapen in een ger (nomadentent) bij een Mongoolse familie en leren alles over het nomadenleven. Wie wil kan helpen met het melken van de jaks (runddier) en de kamelen. Omdat Mongoolse kinderen van jongs af aan vertrouwd zijn met paarden kunnen ze je alles leren over paarden. Maar er zijn nog veel meer andere leuke dingen te doen. In het Khustai Nuruu nationaal park gaan we op zoek naar wilde Przewalskipaarden, bij het Ugii meer bestaat de mogelijkheid om een frisse duik te nemen en op de rug van een kameel trotseren we de woestijn van Khogno Khan. Houden jullie ervan om in de natuur te zijn en nieuwe dingen te leren? Gaan jullie dan mee met deze bijzondere reis naar het land van de nomaden: Mongolië?

Reisinfo: Mongolië, groepsrondreis, 18 dagen, vanaf 12 jaar

Bijzonderheden: Deze reis heeft ook vertrekdata met min. leeftijd 16 jaar

Meer info

 

Familiereis op maat Mongolië

Mongolie is niet de eerste bestemming die bij je opkomt als je denkt aan een familievakantie. Toch heeft Mongolie alles in huis voor een actieve en avontuurlijke rondreis voor families. Tijdens deze 14-daagse Mongolie reis met kinderen maak je uitgebreid kennis met de nomaden die leven op de steppes van Mongolie. Je slaapt in een ger bij een Mongoolse boerenfamilie en leert alles over het nomadenleven. Help mee met het melken van de yaks en kamelen en het maken van kaas. Daarnaast ga je in het mooie Khustai Nationaal park op zoek naar wilde Prlzewalski paarden. In de woestijn kun een een tocht per kameel maken tussen de zandduinen. Kortom een unieke familievakantie!

Reisinfo: Mongolië, individuele rondreis, 14 dagen, vanaf 8 jaar

Bijzonderheden: Stel jullie nu jullie droomreis samen met Uka, de reisspecialist van Better Places die in Mongolië woont. Uka kent Mongolië als geen ander en helpt jullie graag.

Meer info

 

Doorzoek de website