Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

Explore Maleisië

Tijdens deze rondreis ga je op ontdekkingstocht op het platteland, in de grote stad, in de dichtbegroeide jungle en door mooie natuurgebieden. Daarna ga je lekker relaxen op heerlijke stranden. Dat wordt genieten!

Reisinfo: Maleisië, individuele rondreis, 19 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Maleise kampungs, thee en jungle

Tijdens deze speciale familiereis bezoekt u de belangrijkste highlights van West-Maleisië, zijn er speciaal voor de kinderen leuke activiteiten te ondernemen en reist u op een wat rustiger tempo, zodat u optimaal kunt genieten. U wordt door een Engelssprekende gids/chauffeur langs de vele bezienswaardigheden gebracht en onderweg zal hij u alles over zijn prachtige land vertellen.

Reisinfo: Maleisië, individuele rondreis, 14 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

De mooiste plekjes van West Maleisië 

Deze reis is geschikt voor families met kinderen van alle leeftijden. Kinderen van 6 jaar en ouder zullen wat meer genieten van de excursies en activiteiten. Gedurende deze reis zult u in wat betere hotels verblijven en veelal (indien beschikbaar) hotels met aparte slaapkamers. Deze reis biedt op de meeste plaatsen minimaal 2 overnachtingen, zodat het reistempo lekker rustig is.

Reisinfo: Maleisië, selfdrive, 20 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Apenstreken in de jungle

Deze afwisselende Maleisië rondreis is een belevenis die je onderdompelt in een mix van culturen en indrukken. Je bezoekt hypermodern Kuala Lumpur, koloniaal Melaka, het prachtige bergland van de Cameron Highlands en de diepe jungle van Taman Negara. Je ontmoet orang-oetans, olifanten en vuurvliegjes. Er is ruim tijd om te snorkelen of duiken bij het eiland Langkawi met haar witte zandstranden en kleurrijke koraalriffen.

Reisinfo: Maleisië en Thailand, groepsrondreis, 22 dagen, vanaf 4 jaar

Bijzonderheden: Ook vertrekdata met minimumleeftijd 12 jaar en of Nederlandstalige reisbegeleider

Meer info

 

Familiereis Sabah en West Maleisië

Veel waterpret tijdens deze reis. Boottochtjes door de jungle, raften en snorkelen; het staat allemaal op het programma. Grote kans dat u tijdens deze reis ook de Borneo Big 5 zult spotten. U kunt dan een vinkje zetten achter orang-oetan, neusaap, krokodil, dwergolifant en neushoornvogel.

Reisinfo: Maleisië, individuele rondreis, 15 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: West Maleisië, westkant Kuala Lumpur. Vlucht Borneo, Sabah Sepilok, orang oetans Sukau NP, varen moerasjungle vlucht naar Kinarut, strand en snorkelen. Vlucht naar West Maleisië, westkant Penang Langk

Meer info

 

Thailand, Maleisië en Singapore 21 dagen

De afwisselende reis start in de jungle van Thailand. Na een avontuurlijke tocht door de jungle kun je ontspannen op de tropische eilanden Koh Lanta, Koh Ngai, Langkawi en Penang. Vervolgens reis je door de rijke natuur van Maleisië. Je bezoekt de regenwouden in Taman Negara en de theeplantages op de Cameron Hooglanden. In Kuala Lumpur kun je grenzeloos shoppen en in Malakka snuif je de Oud Hollandse koloniale cultuur. De reis eindigt in het iconische Marina Sands Hotel, het mooiste hotel van Singapore met zwembad op het dak! Vanaf het Skypark kijk je uit over de bruisende stad. Hier kun je stijlvol nagenieten van deze buitengewone reis.

Reisinfo: Thailand Maleisië Singapore, groepsrondreis, 21 dagen, vanaf 4 jaar

Bijzonderheden: Ook vertrekdatum met minimum leeftijd 10 jaar

Meer info

 

Familiereis Sumatra en West Maleisië

18-daagse familierondreis door Sumatra (Indonesië) en West-Maleisië. Ontdek samen de natuur en dieren van Sumatra (olifanten, orang-oetans) en bezoek het mysterieuze Tobameer. Beleef vervolgens de levendige stad Kuala Lumpur en de natuur van West-Maleisië, alvorens af te sluiten aan de tropische stranden van Langkawi. Deze familiereis is de ideale afwisseling tussen activiteiten en ontspanning in twee Aziatische landen. U verblijft in middenklasse hotels.

Reisinfo: Maleisië en Indonesië, individuele rondreis, 18 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Orang Oetans en kokospalmen

Deze reis leidt je langs natuurparken, groene heuvels, een Oerang Oetan eiland en vooral langs tropische stranden.

Reisinfo: Maleisië, selfdrive, 18 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Gezinsreis Maleisië

Uw reis start in het historische stadje Melaka, gelegen op twee uur rijden van het vliegveld van Kuala Lumpur. Hierna brengt u een bezoek aan Kuala Lumpur, de hoofdstad van Maleisië. Vanuit Kuala Lumpur gaat de reis per huurauto verder. Maleisië heeft een goede wegen en het is goed te doen hier zelf te rijden en het land in uw eigen tempo te ontdekken. U bezoekt het regenwoud van Taman Negara, de theevelden en hooglanden van de Cameron Highlands en via het Belum National Park reist u naar het eiland Penang, met de historische stad Georgetown. Uw Gezinsreis Maleisië eindigt met een welverdiende strandvakantie op de eilanden van Langkawi.

Reisinfo: Maleisië, individuele rondreis, 19 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

West Maleisië Familiereis

Een afwisselende reis door West-Maleisie. Ga op zoek naar het Hollandse verleden in Melaka, geniet van de culturele rijkdom van Penang, zoek de koeltein de Cameron Highlands, maak een canopy walk door de jungle en relaxt op het strand van Langkawi. 

Reisinfo: Maleisië, individuele rondreis, 16 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: Ook mogelijk als selfdrive

Meer info

 

Maleisië Jungle en Beaches 

Travelnauts geeft Maleisië een 8 vanwege de vriendelijke houding van de bewoners ten opzichte van kinderen, de natuur en dieren en vanwege de algemene faciliteiten in de strandhotels. 

Reisinfo: Maleisië, individuele rondreis, 16 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Familiereis Het grote Borneo avontuur

In Maleisisch Borneo gaat u veel dieren spotten: orang-oetans, neusapen, schildpadden, dwergolifanten, krokodillen en nog veel meer. U slaapt diep in de jungle én bij een lokale familie in huis. Kortom; een reis door Borneo is een groot avontuur!

Reisinfo: Maleisië, individuele rondreis, 18 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: Borneo, Sarawak Kuching Batang Ai NP Kuching vlucht Mulu NP, jungle en grotten. Borneo, Sabah Pagar, bij locale familie Sepilok, orang oetans Sukau NP Sandakan Langkayan, schildpaddeneiland en top ond

Meer info

 

Naar het hart van Borneo

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Maleisisch Borneo speciaal voor families maak je kennis met de 'plaatselijke bevolking' van Borneo; zeldzame neusapen, orang-oetans gibbons en neushoornvogels. Je ontmoet ook de andere bewoners, zoals de Iban, de ooit gevreesde koppensnellers. De overnachting in hun traditionele longhouses is een onvergetelijke ervaring! Wat deze reis ook zo bijzonder maakt, is de wandeling dwars door de jungle, waarbij je door rivieren waadt, enorme grotten bezoekt en uitleg krijgt over jachttechnieken en geneeskrachtige planten. In het Bako park vind je ook magnifieke stranden en de reis eindigt op het tropische eiland Pulau Tiga, bekend van Expeditie Robinson. Je kunt hier voortreffelijk duiken en snorkelen, maar er is ook een groot modderbad in het midden van het eiland.

Reisinfo: Maleisisch Borneo, groepsrondreis, 23 dagen, vanaf 12 jaar

Bijzonderheden: Deze reis heeft ook vertrekdata met min. leeftijd 16 jaar.

Meer info

 

Maatwerkreis Maleisië

Kuching-Batang-Kuala Lumpur-Cameron Highlands-Banding-Penang-Langkawi. Lotus Tours levert maatwerkreizen. U kunt zelf aangeven waar uw interesses liggen en waar u naar op zoek bent in een reis. Het reisschema wordt helemaal aan uw wensen aangepast en natuurlijk ontvang u van ons op korte termijn een vrijblijvende offerte.

Reisinfo: Maleisië, individuele rondreis, 19 dagen, vanaf 4 jaar

Meer info

 

West Maleisië Oostkust en Kelantan

Vakantie voor stoere gezinnen die het fascinerende dagelijkse leven van Azië willen ontdekken. Deels per fiets voert de tocht vanaf de kust langs Kampongs over rustige weggetjes het binnenland in. Onderweg is van alles te beleven: locale marktjes, heetwaterbronnen, een batik-workshop, de hoogste waterval van Maleisië, jungle, rijstvelden, theeplantages en natuurlijk ook strand??

Reisinfo: Maleisië, fietsreis, 16 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: Fietsreis

Meer info

 

Maleisië compleet Familiereis

Op deze complete rondreis combineert u het afwisselende West-Maleisië met Sarawak op het eiland Borneo, een paradijs voor natuurliefhebbers.

Reisinfo: Maleisië, individuele rondreis, 21 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: 2 overnachtingen in longhouse, West Maleisië ook mogelijk als selfdrive

Meer info

 

Ontdekkingsreis door Borneo

Tijdens deze reis bezoekt u de mooiste natuurgebieden op Maleisisch Borneo. U begint in Kuala Lumpur, waar u enkele nachten kunt acclimatiseren en de stad kunt ontdekken. Vervolgens vliegt u verder naar het avontuurlijke en ongerepte Borneo. Tijdens deze reis bezoekt u in een rustig reistempo het afwisselende Sabah, het noordelijk deel van Borneo. U ziet hoe de orang-oetans worden gevoerd bij het opvangcentrum in Sepilok en bezoekt het schildpaddeneiland Selingan. Ook gaat u op zoek naar de met uitsterven bedreigde neusaap, die door de lokale bevolking gekscherend de 'Dutch monkey' wordt genoemd vanwege de grote neus die we blijkbaar gemeen hebben.

Reisinfo: Maleisië, individuele rondreis, 19 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Kleurrijk Maleisië

Een mooie en veelzijdige rondreis die je het kleurrijke Maleisië laat zien! Je gaat naar mooie natuurgebieden, ontdekt het leven op het platteland en de onderwaterwereld op een heerlijk relaxed bounty eiland!

Reisinfo: Maleisië, individuele rondreis, 19 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Familiereis Twee weken vakantiepret

In de herfst-, kerst- of meivakantie twee weken vrij? Dan is Maleisië een erg leuke vakantiebestemming! In twee weken tijd kunt u heel veel zien en beleven in het veelzijdige Maleisië.

Reisinfo: Maleisië, individuele rondreis, 13 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: West Maleisië, westkant Kuala Lumpur, leuke stad. West Maleisië, centraal jungle Taman Negara, hoge hangbruggen Cameron Highlands, theetuinen. West Maleisië, westkant Penang, Brits en Chinees Langkawi

Meer info

 

Gezinsreis Maleisië Mooi 1

Maleisië is een heerlijke bestemming die heel geschikt is voor een ontspannen en veelzijdige rondreis met (jonge) kinderen! Het is een heel afwisselend land. Het is Aziatisch en toch ook comfortabel, met een grote keuze aan comfortabele hotels en een goede infrastructuur. De bevolking is aardig en toegankelijk en de keuken is heerlijk en gevarieerd. Wandel tussen groene theeplantages, maak een boottochtje over de rivier in de jungle en verken per riksja het koloniale Georgetown. Natuurlijk is er ook voldoende tijd om te ontspannen op de de mooie stranden die het land rijk is. Lekker zwemmen, spelen en luieren en toch ook veel zien en beleven; dat is Maleisië.

Reisinfo: Maleisië, individuele rondreis, 19 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Doorzoek de website