Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

Madagaskar rondreis familieavontuur

Compacte familiereis Madagaskar met een slimme route, die je met je gezin de highlights van Madagaskar laat zien, zonder dat het te vermoeiend wordt. Wat lange dagtrajecten maar ook twee lokale vluchten. En hoe bijzonder is het: een reis naar een land dat nog nauwelijks bezocht wordt. Een overweldigende natuur (regenwoud, baobabs) én bijzondere fauna (lemuren, walvissen). Doordat je op je reis door Madagaskar een busje met chauffeur ter beschikking hebt, ben je flexibel om te stoppen, de wandelingen zijn flexibel en niet te vermoeiend. Naast je benen strekken en wandelen, kun je zwemmen, snorkelen en genieten van het tropisch strand en maak je een bootreis naar het eilandje Sainte Marie.

Reisinfo: Madagaskar, individuele rondreis, 17 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: Bij Local Hero Travel krijg je insider tips van een lokale reisexpert, Anja deelt haar kennis met jou en stelt jouw ideale gezinsreis samen. Voordelig én vertrouwd met Nederlandse ANVR SGR garanties.

Meer info

 

Familiereis op maat Madagaskar

Een rondreis Madagaskar met kinderen is een reis voor echte natuurliefhebbers. Je ontdekt allerlei nationale parken en ziet beesten als lemuren en kameleons. Deze reis begint in de hoofdstad Antananarivo, maar hier blijf je niet al te lang. De eerstvolgende bestemming van deze reis is park Périnet. Je vaart vervolgens door het Kanaal van Pangalanes, ontdekt het platteland rondom Antsirabe en ontdekt allerlei lemuren in Ranomafana. Nadat je ook de watervallen van Isalo hebt verkend en op de stranden van Ifaty hebt geluierd reis je terug naar de hoofdstad, waar je je klaarmaakt voor de terugreis.

Reisinfo: Madagascar, individuele rondreis, 17 dagen, vanaf 8 jaar

Bijzonderheden: Stel jullie nu jullie droomreis samen met Frank, de reisspecialist van Better Places die in Madagaskar woont. Frank kent Madagaskar als geen ander en helpt jullie graag.

Meer info

 

Doorzoek de website