Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

Madagaskar rondreis familieavontuur

Compacte familiereis Madagaskar met een slimme route, die je met je gezin de highlights van Madagaskar laat zien, zonder dat het te vermoeiend wordt. Wat lange dagtrajecten maar ook twee lokale vluchten. En hoe bijzonder is het: een reis naar een land dat nog nauwelijks bezocht wordt. Een overweldigende natuur (regenwoud, baobabs) én bijzondere fauna (lemuren, walvissen). Doordat je op je reis door Madagaskar een busje met chauffeur ter beschikking hebt, ben je flexibel om te stoppen, de wandelingen zijn flexibel en niet te vermoeiend. Naast je benen strekken en wandelen, kun je zwemmen, snorkelen en genieten van het tropisch strand en maak je een bootreis naar het eilandje Sainte Marie.

Reisinfo: Madagaskar, individuele rondreis, 17 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: Bij Local Hero Travel krijg je insider tips van een lokale reisexpert, Anja deelt haar kennis met jou en stelt jouw ideale gezinsreis samen. Voordelig én vertrouwd met Nederlandse ANVR SGR garanties.

Meer info

 

Madagascar en Mauritius 22 dagen

In Madagascar gaan we in de nationale parken op safari en ontmoeten we een hoop wonderlijke dieren en prachtige flora. Ook fietsen we door de achterlanden van Madagascar en ervaren we de lokale cultuur van dit land. We eindigen heerlijk relaxed op het prachtige Mauritius. Zonnen, zwemmen en snorkelen kan je hier op de witte stranden en in het azuur blauwe water.

Reisinfo: Madagascar en Mauritius, groepsrondreis, 22 dagen, vanaf 6 jaar

Meer info

 

Eiland vol lemuren

Tijdens deze familiereis door het avontuurlijke Madagascar zul je je niet snel vervelen. Je bezoekt meerdere nationale parken, waar je op zoek gaat naar allerlei soorten lemuren (halfapen) en kameleons. In de hooglanden van Madagascar leer je de vriendelijke bevolking kennen bij het bezoek aan de kleurrijke dorpjes. De tocht over het kilometerslange Kanaal van Pangalanes brengt je langs plekken die alleen per boot bereikbaar zijn. De overweldigende natuur maakt zeker indruk. Maak prachtige wandelingen over bijzondere routes, bezoek de koloniale dorpen en bewonder de dagelijkse bezigheden van de lokale bevolking. Val van de ene in de andere verbazing tijdens deze exotische reis!

Reisinfo: Madagascar, groepsrondreis, 21 dagen, vanaf 12 jaar

Meer info

 

Familiereis op maat Madagaskar

Een rondreis Madagaskar met kinderen is een reis voor echte natuurliefhebbers. Je ontdekt allerlei nationale parken en ziet beesten als lemuren en kameleons. Deze reis begint in de hoofdstad Antananarivo, maar hier blijf je niet al te lang. De eerstvolgende bestemming van deze reis is park Périnet. Je vaart vervolgens door het Kanaal van Pangalanes, ontdekt het platteland rondom Antsirabe en ontdekt allerlei lemuren in Ranomafana. Nadat je ook de watervallen van Isalo hebt verkend en op de stranden van Ifaty hebt geluierd reis je terug naar de hoofdstad, waar je je klaarmaakt voor de terugreis.

Reisinfo: Madagascar, individuele rondreis, 17 dagen, vanaf 8 jaar

Bijzonderheden: Stel jullie nu jullie droomreis samen met Frank, de reisspecialist van Better Places die in Madagaskar woont. Frank kent Madagaskar als geen ander en helpt jullie graag.

Meer info

 

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website