Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

Het leven langs de Mekong

Tijdens de Indochina familiereis ontdek je Thailand, Laos en Cambodja. Deze landen behoorden ooit als kolonie toe aan Frans Indochina. Dit is een bijzondere en zeer afwisselende rondreis. Tijdens de reis overnachten we in hotels die variëren van eenvoudig tot luxueus. We slapen ook 1 nacht in de trein. We hebben de beschikking over een eigen bus, zodat we kunnen stoppen waar we willen. Er wordt een tweedaagse, comfortabele boottocht gemaakt over de Mekongrivier. Om tijd te besparen vliegen we van Luang Prabang naar Siem Reap.

Reisinfo: Thailand Cambodja en Laos, groepsrondreis, 22 dagen, vanaf 7 jaar

Bijzonderheden: Deze reis heeft ook vertrekdata met min. leeftijd 12 en 16 jaar

Meer info

 

Maatwerkreis Laos

Tijdens deze geheel verzorgde rondreis bezoekt u de bekende, maar ook de wat minder bekende plaatsen in Laos zoals Muangla. U krijgt een goed beeld van de grote verscheidenheid aan landschappen in dit schitterende land! De reis is ook geschikt voor gezinnen met (iets oudere) kinderen, mede door de keuze voor de wat luxere hotels . Een verlenging van de vakantie met een verblijf aan het strand in Thailand of een combinatie met een bezoek aan Cambodja is beide mogelijk . Route: Luang Prabang-Pakbeng-Muangla-Nong Khiau-Luang Prabang-Vientiane-Pakse-Boloven Plateau-Vat Phou-4000 islands-Pakse.

Reisinfo: Laos, individuele rondreis, 15 dagen, vanaf 4 jaar

Meer info

 

Laos Familiereis

Bezoek het landelijke Laos, een land met een uitstraling van het Thailand van 50 jaar geleden. Ook voor families een ideale bestemming. U bezoekt de relaxte stad Luang Prabang, sfeervol gelegen aan de Mekong. Ook in Vang Vieng, prachtig gelegen in de rijstvelden tussen de karstbergen kunnen de jongeren hun hart ophalen. Via de hoofdstad Vientiane vliegt u naar het zuiden van Laos. Hier slaapt u in ecolodges op een van de vele riviereilanden in de Mekong. U gaat op zoek naar rivierdolfijnen en geniet van de prachtige omgeving.

Reisinfo: Laos, individuele rondreis, 13 dagen, vanaf 5 jaar

Bijzonderheden: Luang Prabang Pakse

Meer info

 

Laos en Cambodja 20 dagen

Maak op vakantie met de kinderen kennis met het authentieke, nog ongerepte Cambodja en Laos. Tijdens deze boeiende familievakantie volgen we grotendeels de machtige Mekong rivier. Onderweg kijk je je ogen uit bij de indrukwekkende Boeddhistische tempels en stoepa’s. In Laos zijn de mooie stad Luang Prabang en het prachtige karstlandschap bij Van Vieng indrukwekkende hoogtepunten. Op het eiland Don Khong ontspan je aan het water en kun je leuke excursies maken. Natuurlijk brengen we in Cambodja een bezoek aan Phnom Penh en het beroemde tempelcomplex Angkor Wat. Hier kun je mooie fietstochten maken tussen de eeuwenoude tempels. Een bijzondere familiereis door twee unieke Aziatische landen.

Reisinfo: Laos Cambodja, groepsrondreis, 20 dagen, vanaf 4 jaar

Meer info

 

Familiereis Cambodja en Laos

Wilt u al jaren naar Cambodja en Laos maar denkt u dat deze bestemmingen niet geschikt zijn voor kinderen? Bekijkt u dan deze voorbeeldreis eens! Tijdens deze 11-daagse reis zijn malariavrije plaatsen opgenomen, neemt u deel aan leuke, unieke activiteiten (speciaal geselecteerd voor kinderen) en worden er verschillende vervoersmiddelen ingezet. In een aangenaam tempo bezoekt u de bekendste plaatsen, zoals Phnom Penh, Siem Reap, Luang Prabang en Kamu Village. Hierbij wordt u begeleid door een Engelssprekende privé gids.

Reisinfo: Cambodja en Laos, individuele rondreis, 13 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Laos reis familieavontuur

Nee, niet naar Thailand maar naar Laos. Hier kun je je kinderen een authentiek stukje Azië laten zien. Met dit programma hoef je niet steeds te verkassen en zie je het land zo relaxt en verantwoord mogelijk. De transfers tussen de steden doe je per airco lijnbus of privé minibusje met chauffeur. Uiteraard zijn de hotels comfortabel en voorzien van een zwembad. Na een directe vlucht op Bangkok eerst even acclimatiseren. De nachttrein brengt je gezin naar de hoofdstad Vientiane. Vanuit Vang Vieng, een plattelandsdorp tussen de kalkrotsen aan de Nam Song rivier, en daarna ook vanuit het koloniale Luang Prabang, maak je afwisselende dagtrips en doe je (sportieve) activiteiten. Twee weekjes Laos: een bijzonder stukje Azië in een notendop!

Reisinfo: Laos, individuele rondreis, 15 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: Bij Local Hero Travel krijg je insider tips van een lokale reisexpert, Tony deelt zijn kennis met jou en stelt jouw ideale gezinsreis samen. Voordelig én vertrouwd met Nederlandse ANVR SGR garanties.

Meer info

 

Doorzoek de website