Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

Kamperen in de wildernis

Een rondreis door Oost-Afrika vol hoogtepunten. Je maakt spannende safari’s in wereldberoemde parken als de Serengeti en Masai Mara en kunt afdalen in de unieke Ngorongorokrater. Onderweg maak je tijdens je Kenia en Tanzania rondreis kennis met kleurrijke volken als de Masai en Zanzibari. Je overnacht meestal in tenten; ideaal voor het ultieme safarigevoel! Het tropische eiland Zanzibar vormt een heerlijke afsluiting van deze reis.

Reisinfo: Kenia en Tanzania, groepssafari, 22 dagen, vanaf 4 jaar

Bijzonderheden: Kampeerreis, ook vertrekdata met minimumleeftijd 12 jaar, Nederlandstalige reisbegeleiding

Meer info

 

Hoeveel dieren tel jij

Tijdens deze familiereis door Kenia en Tanzania reis je langs de mooiste en meest afwisselende landschappen van Afrika. Je gaat op safari in de wildrijke natuurparken Serengeti, Samburu en Nakuru. Hier zie je zebra's, giraffen, gnoes en honderdduizenden flamingo's en misschien ook wel leeuwen! Je kunt ook naar de Ngorongorokrater, waar hyena's, nijlpaarden, neushoorns en luipaarden in afzondering leven. Daarnaast wandelen we aan de voet van Mount Kenia en Kilimanjaro en ontmoet je de Samburu en Maasai stammen. Tijdens een dorpswandeling in Mto wa Mbu maak je kennis met het lokale leven en lunch je bij de mensen thuis. We eindigen op het exotische eiland Zanzibar, waar je kunt duiken of snorkelen.

Reisinfo: Kenia Tanzania, groepssafari, 23 dagen, vanaf 12 jaar

Bijzonderheden: Tijdens deze reis wordt ook gekampeerd.

Meer info

 

Familiereis Kenia

Wilt u op safari met uw gezin? Dan is deze familiereis door Kenia een goede keuze! Tijdens deze comfortabele reis is er rekening gehouden met reisafstanden, activiteiten en lodges waar u verblijft. Tijdens de safari in Kenia bezoekt u verschillende wildparken waar u natuurlijk op zoek gaat naar leeuwen, neushoorns en luipaarden. Er staan niet alleen safari’s op het programma maar u heeft ook de mogelijkheid om boot, wandel- of fietstochtje te maken, chimpansees te zien of op de rug van kameel te zitten. In Nairobi wordt een bezoek gebracht aan een giraffenopvang, een heel bijzonder gevoel om de tong van een giraffe op je hand te voelen!

Reisinfo: Kenia, safari, 10 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Familiereis op maat Kenia

In deze 14-daagse rondreis Kenia met kinderen kom je langs de mooiste parken van het land en zie je een enorme diversiteit aan dieren. Je begint gelijk al met een topper; het Masai Mara park, bekend van zowel “Out of Africa” als ook de grote migratie. Daarna bezoek je de parken rondom de meren Nakuru en Naivasha. Langs de met sneeuw bedekte bergen reis je verder naar de kust om te genieten van een paar dagen zon, zee en strand voordat je naar huis gaat.

Reisinfo: Kenia, individuele rondreis, 14 dagen, vanaf 8 jaar

Bijzonderheden: Stel jullie nu jullie droomreis samen met Eunice, de reisspecialist van Better Places die in Kenia woont. Eunice kent Kenia als geen ander en helpt jullie graag.

Meer info

 

Luxe safarireis in Kenia, Tanzania en Zanzibar

Stap rechtstreeks in de beroemde film de 'Lion King' en ontdek het bijzondere land van leeuw Simba en zijn vrienden: Kenia. Wilde dieren, uitgestrekte savannes en indrukwekkende safari's wachten u in dit prachtige Oost-Afrikaanse land. Naast kleurrijke nomadische stammen, zoals de Masai en Samburu, vindt u er een overweldigende natuur met grote verscheidenheid.

Reisinfo: Kenia en Tanzania, safari, 18 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Beestenboel in Kenia

Deze reis is geschikt voor families met kinderen van 6 jaar en ouder. Gedurende deze reis zult u een mix vinden van luxere hotels (waar beschikbaar) en 'tented camps'. Op een groot aantal locaties is een zwembad aanwezig. Houdt u rekening met het feit dat de afstanden die afgelegd worden redelijk groot zijn. Daar staat tegenover dat er veel te zien is natuurlijk. De manier om met uw gezin Kenia te ontdekken.

Reisinfo: Kenia, safari, 10 dagen, vanaf 6 jaar

Meer info

 

Op luxe vliegsafari

Ontdek Kenia met uw gezin tijdens een prachtige 'vliegsafari'-reis! U combineert safari bij het mooie Lake Naivasha in de Great Rift Valley met een bezoek aan het befaamde Governors tentenkamp in het Masai Mara reservaat. Een luxe reis inclusief alle safari's maaltijden en vluchten.

Reisinfo: Kenia, safari, 8 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Gezinsreis Kenia, Big Five en Beach

Deze gezinsreis door Kenia combineert het indrukwekkende Masai Mara Game Reserve met een relaxte strandverlenging bij Mombasa. Tijdens de zomervakantie van de kinderen is de Masai Mara de plek waar de enorme kuddes gnoes en zebra’s zich bevinden. Dit is een geweldig spektakel om te zien. Bovendien is er een goede kans om de grote katten te spotten. Ook Lake Naivasha wordt bezocht. Dit zoetwatermeer is een leuke plek om met het gezin te verblijven. Bij Mombasa bieden we een breed aanbod van resorts. Voor u en uw gezin kunnen we zo zeker het juiste resort selecteren.

Reisinfo: Kenia, safari, 13 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Olifanten, giraffen en zebra's

Deze familiereis door Kenia is ideaal voor een rondreis met kinderen. Kenia is één van de meest afwisselende landen van Afrika en de afstanden tussen de wildparken zijn niet heel groot. Tijdens de reis ga je op safari in het beroemde Masai Mara, Nakuru en Amboseli. In Naivasha kun je zelfs wandelen of fietsen tussen de giraffen, gazellen en zebra's. Je ontmoet de kleurrijke Maasai stammen en de reis eindigt aan de witte stranden van de Indische Oceaan, waar je kunt snorkelen of gewoon lekker aan de rand van het zwembad liggen. Je overnacht in hotels en in de parken overnacht je in vooropgezette luxe tenten met eigen voorzieningen en allen met zwembad. Tijdens deze reis kampeer je niet.

Reisinfo: Kenia, groepssafari, 16 dagen, vanaf 7 jaar

Bijzonderheden: Er zijn reizen met min. leeftijd 12 jaar.

Meer info

 

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website