Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

Familiereis Japan

Japan bezoeken met uw gezin? Waarom niet! Alle (moderne) faciliteiten zijn aanwezig, het is er veilig en schoon, u heeft veel vrijheid in het programma en met uw Japan Rail Pass reist u razendsnel naar alle mooie plekjes van Honshu! Daarnaast is Japan door de grote diversiteit aan bezienswaardigheden en activiteiten geschikt voor zowel kinderen als volwassenen; het biedt een mooie mix! Zo ook in deze 13-daagse familiereis. U start in Osaka, een fijne plek om te acclimatiseren, en eindigt in de gigantische hoofdstad Tokyo. Voor deze opbouw is bewust gekozen. Tussendoor maakt u kennis met tradities van de geisha’s en eeuwenoude tempels in Kyoto, wandelt u door de straatjes van het authentieke Takayama en stapt u op de fiets in Hida Furukawa. Hierbij passeert u rijstvelden, boerderijen, rivieren, tempels en traditionele Japanse woonhuizen. Een leuke, ontspannen dag in de natuur! Deze reis is uitermate geschikt als u met uw gezin kennis wilt maken met het veelzijdige Japan.

Reisinfo: Japan, individuele rondreis, 13 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Japan Familiereis

Van extravagante teenage cultuur in Tokyo naar honderd jaar oude tempels in Kyoto. Deze tweeweekse familiereis wisselt wervelende metropolen af met prachtige natuurgebieden en de leuke excursies in het programma zorgen ervoor dat niemand in de familie zich verveelt! Leer bijvoorbeeld meer over de Wasabi plant bij één van de grootste Wasabi-boerderijen van het land, leer de geheimen van de Ninja's en maak een leuk boottochtje over Lake Ashi met Mt. Fuji op de achtergrond. Osaka en Kyoto zijn prima fietssteden en wat is er leuker dan een avondje lekker kokkerellen bij een lokale Japanse familie thuis!

Reisinfo: Japan, individuele rondreis, 15 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Neonreclames, tempels en geschiedenis!

Harigato! Een rondreis door Japan zal een bijzondere ervaring worden waarbij u van de ene verbazing in de andere valt. Tokyo is een bruisende metropool waar de nieuwste trends op gadgetgebied ontstaan, u de meest kleurrijke jongeren ziet rondlopen, knipperende neonreclames ziet, maar ook mooie parken en tuinen kunt bezoeken. Japan is natuurlijk niet alleen Tokyo, ook Kyoto doet niet onder voor deze stad. Hier vindt u prachtige tempels en kunt u de stad heel gemakkelijk per fiets ontdekken. Bij het invallen van de schemering heeft u kans om de meest prachtige geisha's rond te zien lopen, houdt uw camera gereed!

Reisinfo: Japan, individuele rondreis, 19 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Japan 21 dagen

Tijdens deze reis bezoeken we wereldsteden als Tokyo, Osaka, Hiroshima en Nagasaki, maar we komen ook in slaperige boerendorpjes, reizen langs de heilige vulkaan Fuji en de Japanse Alpen en slapen in een traditionele ryokan. In Kyoto kun je vergapen aan talloze tempels. We reizen veelal met de supersnelle kogeltrein, de 'Shinkansen'.

Reisinfo: Japan, groepsrondreis, 21 dagen, vanaf 6 jaar

Bijzonderheden: Ook vertrekdatum met minimum leeftijd 10 jaar

Meer info

 

Niets is wat het lijkt

Tijdens deze familiereis door Japan val je van de van de ene verbazing in de andere. Nergens ter wereld gaan mystiek, cultuur en tradities zo harmonieus samen met technische innovatie en futurisme als in Japan. Vergelijk de skyline van de grote steden in Japan met de kleine dorpjes en pittoreske natuurlandschappen. Laat je meeslepen in de gekte van de stadsjungle van Tokyo en kom een paar straten verder tot rust in de oorverdovende stilte van een Japanse tuin. Een vakantie in Japan is een reis vol tegenstellingen.

Reisinfo: Japan, groepsrondreis, 23 dagen, vanaf 7 jaar

Meer info

 

Sushi, Sumo en Shinkansen

Tijdens de familiereis Japan val je van de ene verbazing in de andere. Nergens ter wereld gaan mystiek, cultuur en tradities zo harmonieus samen met technische innovatie en futurisme als in Japan. Vergelijk de skyline van de grote steden in Japan met de kleine dorpjes en pittoreske natuurlandschappen. Laat je meeslepen in de gekte van de stadsjungle van Tokyo en kom een paar straten verder tot rust in de oorverdovende stilte van een Japanse tuin. Een vakantie in Japan is een reis vol tegenstellingen.

Reisinfo: Japan, groepsrondreis, 18 dagen, vanaf 12 jaar

Meer info

 

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website