Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

Japan Familiereis

Van extravagante teenage cultuur in Tokyo naar honderd jaar oude tempels in Kyoto. Deze tweeweekse familiereis wisselt wervelende metropolen af met prachtige natuurgebieden en de leuke excursies in het programma zorgen ervoor dat niemand in de familie zich verveelt! Leer bijvoorbeeld meer over de Wasabi plant bij één van de grootste Wasabi-boerderijen van het land, leer de geheimen van de Ninja's en maak een leuk boottochtje over Lake Ashi met Mt. Fuji op de achtergrond. Osaka en Kyoto zijn prima fietssteden en wat is er leuker dan een avondje lekker kokkerellen bij een lokale Japanse familie thuis!

Reisinfo: Japan, individuele rondreis, 15 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Neonreclames, tempels en geschiedenis!

Harigato! Een rondreis door Japan zal een bijzondere ervaring worden waarbij u van de ene verbazing in de andere valt. Tokyo is een bruisende metropool waar de nieuwste trends op gadgetgebied ontstaan, u de meest kleurrijke jongeren ziet rondlopen, knipperende neonreclames ziet, maar ook mooie parken en tuinen kunt bezoeken. Japan is natuurlijk niet alleen Tokyo, ook Kyoto doet niet onder voor deze stad. Hier vindt u prachtige tempels en kunt u de stad heel gemakkelijk per fiets ontdekken. Bij het invallen van de schemering heeft u kans om de meest prachtige geisha's rond te zien lopen, houdt uw camera gereed!

Reisinfo: Japan, individuele rondreis, 19 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Japan 21 dagen

Tijdens deze reis bezoeken we wereldsteden als Tokyo, Osaka, Hiroshima en Nagasaki, maar we komen ook in slaperige boerendorpjes, reizen langs de heilige vulkaan Fuji en de Japanse Alpen en slapen in een traditionele ryokan. In Kyoto kun je vergapen aan talloze tempels. We reizen veelal met de supersnelle kogeltrein, de 'Shinkansen'.

Reisinfo: Japan, groepsrondreis, 21 dagen, vanaf 4 jaar

Bijzonderheden: Ook vertrekdatum met minimum leeftijd 10 jaar

Meer info

 

Niets is wat het lijkt

Tijdens deze familiereis door Japan val je van de van de ene verbazing in de andere. Nergens ter wereld gaan mystiek, cultuur en tradities zo harmonieus samen met technische innovatie en futurisme als in Japan. Vergelijk de skyline van de grote steden in Japan met de kleine dorpjes en pittoreske natuurlandschappen. Laat je meeslepen in de gekte van de stadsjungle van Tokyo en kom een paar straten verder tot rust in de oorverdovende stilte van een Japanse tuin. Een vakantie in Japan is een reis vol tegenstellingen.

Reisinfo: Japan, groepsrondreis, 16 dagen, vanaf 12 jaar

Bijzonderheden: Deze reis heeft ook vertrekdata met min. leeftijd 16 jaar

Meer info

 

Doorzoek de website