Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

Familiereis op maat Jamaica

Jamaica is een eiland dat je prima in twee weken kunt ontdekken. De sfeer is er relaxed en de activiteiten die je kunt ondernemen zijn zó divers, dat het voor ieder wat wils biedt. Het is het eiland van reggae-icoon Bob Marley, het eiland waar de schrijver van James Bond zijn inspiratie opdeed, en van het stadje Port Royal dat als decor diende voor de films van Pirates of the Carribean. In de groene natuur vind je een diversiteit aan bloemen en planten, met hier en daar een waterval waar je in kunt zwemmen. Daarnaast biedt het eiland je paradijselijk witte stranden, waar je in afgelegen baaien tot rust kunt komen.

Reisinfo: Jamaica, individuele rondreis, 15 dagen, vanaf 8 jaar

Bijzonderheden: Stel jullie nu jullie droomreis samen met Karin, de reisspecialist van Better Places die in Jamaica woont. Karin kent Jamaica als geen ander en helpt jullie graag.

Meer info

 

Verfijn resultaten

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website