Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

Eiland van goden en demonen

Mysterieus Bali staat bekend als het ‘Eiland van Goden en Demonen’. Er valt volop cultuur te proeven in hindoeïstische tempels, tijdens een dansvoorstelling of in een batikatelier. Het landschap bestaat uit prachtige stranden, groene rijstterrassen en jungle, ruige vulkanen en bergmeren. Voor actievelingen valt er van alles te beleven: fietsen, wandelen, snorkelen, duiken en surfen. En zwemmen… alle hotels beschikken over een zwembad!

Reisinfo: Bali, groepsrondreis, 16 dagen, vanaf 4 jaar

Bijzonderheden: Ook vertrekdata met minimumleeftijd 12 jaar, Nederlandstalige reisbegeleider

Meer info

 

Sarongs, sawa's en satés

Een veelzijdige gezinsvakantie Bali waarbij je de bekende en minder bekende plekjes op het eiland van de Goden combineert. Ga samen met je kinderen deze tropische wereld ontdekken en laat je inspireren door het traditionele Balinese leven. Wandel met een gids de kruidnagelroute langs koffieplantages en exotische fruitbomen en ga snorkelen bij een onbewoond eiland. Trek je sarong aan, maak ceremoniële offertjes bij het waterpaleis en fiets door kampongs (dorpen) en sawa's (rijstvelden). Je reis begint en eindigt je op een relaxte manier aan een familievriendelijk palmenstrand.

Reisinfo: Indonesië (Bali), individuele rondreis, 20 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Gezinsreis Bali 1

Op vakantie naar Bali met kinderen is een feestje. Ook met heel kleine kinderen is het eiland een ideale vakantiebestemming. De afstanden zijn beperkt en de keuze aan fijne kindvriendelijke hotels met tuin en zwembad is heel groot. Bovendien zijn Balinezen dol op kleine kinderen en u zult overal hartelijk worden onthaald en veel bekijks hebben. Kijk ook niet vreemd op als uw kind op de arm van restaurant- of hotelpersoneel wordt meegenomen voor een kijkje in de keuken. Voor het hele gezin is er genoeg te doen: olifanten voeren in het Taro olifantenpark of aapjes kijken in het Monkey Forest in Ubud. Maak een fietstocht door de groene rijstvelden en bezoek tempels en kunstnijverheidsdorpjes. Dit combineert u met lekker ontspannen bij uw hotel of op het strand.

Reisinfo: Indonesië Bali, individuele rondreis, 16 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Familie groepsreis Bali

Een veelzijdige reis op het eiland Bali waarbij we een avontuurlijke fietstocht maken in de prachtig groene omgeving van het kunstenaarsdorp Ubud en gaan snorkelen bij het idyllische  Mengajan eiland. Natuurlijk maken we ook kennis met de overal aanwezige Balinese cultuur en bezoeken we prachtige tempels zoals de mysterieuze Ulun Danu tempel. We overnachten in viersterren familiehotels met zwembad zodat er ’s middags lekker gezwommen kan worden!

Reisinfo: Indonesië, groepsrondreis, 16 dagen, vanaf 6 jaar

Meer info

 

Java en Bali 21 dagen

Op de belangrijkste eilanden van de Indonesische archipel, Java en Bali, vind je in de prachtige natuur grote tuinen, theeplantages, mooie stranden, rijstterrassen en oude tempels. Ontmoet de vriendelijke bewoners van deze eilanden. Op Java kun je een vulkaan beklimmen en bij Lovina op Bali zie je al snorkelend de kleurrijke onderwaterwereld.

Reisinfo: Indonesië, groepsrondreis, 21 dagen, vanaf 6 jaar

Bijzonderheden: Ook vertrekdata met minimum leeftijd 10 en 16 jaar

Meer info

 

Vulkanen, rijstvelden en strand

Tijdens deze avontuurlijke familiereis door Indonesië geniet jullie gezin van de aangename temperatuur en de prachtige natuur. Maak daarnaast kennis met de vriendelijke bevolking, die jullie van harte welkom zal heten. Activiteiten en cultuur wisselen zich tijdens deze familievakantie Indonesië in een prettig tempo af. Zo beklim je onder andere een vulkaan, ga je mountainbiken door de rijstvelden en bezoek je diverse tempels en paleizen. Naast alle bekende hoogtepunten als de Borobudur en de Prambanan bezoeken jullie ook de niet-toeristische binnenlanden van Java en Bali. Natuurlijk is er ook voldoende tijd om samen te ontspannen aan het zwembad bij diverse hotels of op de mooiste stranden. Neem een duikbril en snorkel mee om te zwemmen in de azuurblauwe zee en je te verwonderen over de kleurrijke onderwaterwereld. Laat je tijdens deze familiereis Indonesië verrassen door het onbekende, geniet van de tijd met het gezin en ga samen het avontuur aan!

Reisinfo: Java Bali, groepsrondreis, 22 dagen, vanaf 7 jaar

Meer info

 

Familiereis Doldwaze dolfijnen

Vanuit het zuiden dwars door het groene midden en weer terug naar beneden. Stranden in Tuban met mooie golven om te surfen. Bij Lovina hangt de dauw boven het water, kijkt u op het bootje goed om u heen. Wie weet springt er een dolfijn omhoog. Prachtige tempels in de omgeving van Ubud waar misschien wel een ceremonie gehouden wordt. De stranden van Sanur bieden nog even heerlijke plek om alle indrukken van het mooie Bali te verwerken.

Reisinfo: Bali, individuele rondreis, 15 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: Zuid Bali aankomst Tuban via een prachtige rijstterrassenroute naar Noord Bali Lovina, dolfijnen, snorkelen naar Treetop klimbos en Bratanmeer naar Zuid Bali Ubud, kunstenaarsdorp tussen de sawah's Sa

Meer info

 

Bali's dieren, natuur en stranden

Bali is de ideale bestemming voor een reis met kinderen van alle leeftijden. Er is veel te ontdekken, heeft prachtige natuur waar u doorheen kunt wandelen, fietsen of raften en aan exotische dieren en planten geen gebrek. Een ontmoeting met een olifant, aapje of dolfijn, stoppen langs de kant van de weg om je eigen banaan van de boom te plukken, vliegeren met een kleurige roofvogelvlieger op het strand of voetballen met de kinderen uit het dorp, alles is mogelijk op Bali.

Reisinfo: Indonesië, individuele rondreis, 17 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Bali's dieren, natuur en stranden

Bali is de ideale bestemming voor een reis met kinderen van alle leeftijden. Er is veel te ontdekken, heeft prachtige natuur waar u doorheen kunt wandelen, fietsen of raften en aan exotische dieren en planten geen gebrek. Een ontmoeting met een olifant, aapje of dolfijn, stoppen langs de kant van de weg om je eigen banaan van de boom te plukken, vliegeren met een kleurige roofvogelvlieger op het strand of voetballen met de kinderen uit het dorp, alles is mogelijk op Bali.

Reisinfo: Indonesië, individuele rondreis, 9 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Familiereis Bali

12-daagse familiereis langs de mooiste én leukste plekjes van Bali. Doordat u reist per auto met privéchauffeur, heeft u alle tijd voor de kinderen én de omgeving. In Sanur geniet u met de kinderen van tropische stranden, onderweg naar Lovina van de mooiste rijstvelden en tempels. In Lovina zult u dolfijnen spotten tijdens een boottocht. U kunt er zelfs voor kiezen met dolfijnen te gaan zwemmen. In Ubud geniet u van de Balinese cultuur en in en rond Tuban van een Safari Park en waterpret in het Waterbom Park. Tijdens de reis is er voldoende ruimte voor ontspanning en eigen invulling. U verblijft in familiekamers en we selecteren voor deze reis kwalitatief zeer goede hotels.

Reisinfo: Indonesië, individuele rondreis, 12 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Familiereis op maat Indonesië Java, Bali, Lombok.

Deze 19-daagse familiereis Indonesie voert je door het kleurrijke Bali & Lombok. Een aantal leuke wandelingen en een mooie fietstocht voeren je langs de prachtige natuur met zijn groene rijstvelden en vulkaantoppen. Je maakt kennis met de lokale bevolking, de fascinerende cultuur en indrukwekkende hindoe tempels. Daarnaast kun je het programma zo afwisselend en actief maken als je zelf wilt met optionele activiteiten. Een boottocht tussen de dolfijnen en een afsluiting aan een wit strand met een rustige zee maken deze rondreis Indonesie met kinderen compleet.

Reisinfo: Indonesië, individuele rondreis, 19 dagen, vanaf 8 jaar

Bijzonderheden: Stel jullie nu jullie droomreis samen met Emile, de reisspecialist van Better Places die in Indonesië woont. Emile kent Indonesië als geen ander en helpt jullie graag.

Meer info

 

Familie groepsreis Java en Bali

Tijdens deze familiereis ontdekken we op een ontspannen manier de mooiste plekjes van Java en Bali. We bezoeken de steden koloniale steden Bandung en Jogjakarta, en uiteraard het wereldberoemde tempelcomplex Borobudur. Vanaf Java gaan we per boot naar het eiland Bali, hier verblijven we een paar dagen in het gezellige dorpje Lovina, waar er de mogelijkheid geboden wordt om te snorkelen. We sluiten de reis af met enkele heerlijke stranddagen op Bali in een prachtig resort met zwembad. En ook op Bali valt genoeg te ontdekken!

Reisinfo: Indonesië, groepsrondreis, 22 dagen, vanaf 6 jaar

Meer info

 

Familiereis Schatzoeken op Bali

Wandel door de rijstvelden, bezoek een tempel en maak een mooie fietstocht door het binnenland van Bali. De wrakken voor de kust in de omgeving van Amed worden bewoond door de mooist gekleurde vissen maar vergeet ook niet het binnenland in te gaan en geniet van de natuur en de vriendelijke bevolking.

Reisinfo: Bali, individuele rondreis, 11 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: Zuid Bali Ubud, kunstenaarsdorp en rijstvelden. Oost Bali mooie tocht naar de kust, Amed Sidemen, tussen de rijstvelden. Zuid Bali Sanur, zuid oostkust. Varen naar Het eiland Lembongan heerlijk resort

Meer info

 

Gezinsreis Java

Zoals de naam al aangeeft is onze 13-dgs Gezinsreis Java speciaal samengesteld voor de perfecte gezinsvakantie op Java. Een prachtige reis met leuke excursies voor jong en oud en zo veel mogelijk gebaseerd op hotels met familiekamers. De reis is in een rustig tempo, maar in tegenstelling tot Bali zijn de afstanden op Java wat groter dus de reis is vooral geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Reisinfo: Indonesië (Java), individuele rondreis, 20 dagen, vanaf 8 jaar

Meer info

 

Familiereis Sumatra en West Maleisië

18-daagse familierondreis door Sumatra (Indonesië) en West-Maleisië. Ontdek samen de natuur en dieren van Sumatra (olifanten, orang-oetans) en bezoek het mysterieuze Tobameer. Beleef vervolgens de levendige stad Kuala Lumpur en de natuur van West-Maleisië, alvorens af te sluiten aan de tropische stranden van Langkawi. Deze familiereis is de ideale afwisseling tussen activiteiten en ontspanning in twee Aziatische landen. U verblijft in middenklasse hotels.

Reisinfo: Indonesië en Maleisië, individuele rondreis, 18 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Bali Gezinsreis

De Bali gezinsreis start met een paar dagen acclimatiseren aan het strand van Sanur. Hierna reist u verder naar Ubud en van Ubud gaat de route naar Munduk. Zoals steeds het geval is, heeft u onderweg een eigen gids en bezoekt u in uw eigen tempo de vele bezienswaardigheden die u tegenkomt. Vanuit de rijstvelden van Munduk gaat u naar Lovina om dolfijnen in het wild te spotten. In Amed kunt u prachtig snorkelen. Dit kan daar gewoon vanaf het strand en door de kalme zee is het geschikt voor jong en oud. Vanuit het oosten van Bali steekt u vervolgens over naar de paradijselijke Gili Eilanden. Heerlijk genieten op de mooiste stranden van Indonesië!

Reisinfo: Indonesië (Bali), individuele rondreis, 20 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Java en Bali Familiereis

Tijdens deze reis maakt u kennis met de culturele hoogtepunten van Java, zoals de boeddhistische tempel Borobudur, de tempels op het mystieke Dieng plateau en de hindoeïstische Prambanantempel. Daarnaast bezoekt u de prachtige natuur en haar ruige vulkanen. U bezoekt de mooiste vulkaan van Indonesië, die van Bromo. U heeft tijd om wat stoom af te blazen in een van de vele theeplantages, voordat u zichzelf in het laatste avontuur stort van deze reis; een bezoek aan het Meru Betiri reservaat.

Reisinfo: Indonesië, individuele rondreis, 21 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: Yokyakarta Sanur

Meer info

 

Bali in een (kokos) notendop

Tijdens deze familiereis Bali rijd je op je gemak langs alle hoogtepunten. Met Bali in een (kokos) notendop start je in het groene hart, waar je fietst langs rijstvelden en tempelhuisjes. Even proeven van het plattelandsleven en de reis kan al niet meer stuk. Daarna brengt een chauffeur je naar de ongerepte oostkust, waar je offers maakt in een waterpaleis en deze volgens Balinees tempelgebruik aan de goden overhandigd. Reis vervolgens naar Lovina om het vruchtbare binnenland te voet te ontdekken. Daarnaast lekker bijkomen aan het zwembad van alle opgedane indrukken tot dusver. Je sluit de reis af aan het goudgele strand van Sanur.

Reisinfo: Indonesië (Bali), individuele rondreis, 14 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Java en Bali Familytrip

Uw reis start in Jakarta. U verkent samen met uw privégids ontdekt u de mooiste plekjes, zoals het Taman Mini Park en de oude haven Sunda Kelapa. Vervolgens reist naar Bogor waar u de lokale dierentuin bezoekt om daarna het Javaanse platteland op te gaan. In Bandung gaat u naar een voorstelling van een muziekschool voor kinderen. U reist per 1e klasse de bekende treinroute van Bandung naar Yogyakarta. Vanuit deze stad, die ook wel het culturele hart van Java genoemd wordt, gaat u naar de beroemde Borobudur. Hierna reist u door naar het oosten met een bezoek aan de waterval van Tawangmangu, het plantagegebied en natuurlijk de indrukwekkende Bromo-vulkaan. Hiervandaan gaat u naar Surabaya voor een binnenlandse vlucht naar Bali. Bali ontdekt u vanuit Ubud en de laatste 5 dagen geniet u van een strandvakantie in Sanur. 

Reisinfo: Indonesië (Java en Bali), individuele rondreis, 20 dagen, vanaf 8 jaar

Meer info

 

Familiereis Relaxt op reis

Offertjes liggen op de straat om de goden gunstig te stemmen, overal rijstvelden en palmbomen. Bali heeft alles in zich om een fantastische tijd door te brengen. Een prachtige onderwaterwereld is te vinden bij Bunaken en Siladen aan de noordkant van Sulawesi, u zou hier voor of na de reis naar toe kunnen gaan.Vanaf Gili Air kunt u verder reizen naar Gili Asahan of Gili Gede, twee prachtige plekjes om nog verder tot rust te komen.

Reisinfo: Bali Gili, individuele rondreis, 8 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: Zuid Bali Sanur Ubud ijstterrassenroute naar Noord Bali Lovina, dolfijnen via kustroute naar Oost Bali Amed, snorkelen varen naar Gili Air, bij Lombok, prachtige afsluiting op bounty eilandje, snorkel

Meer info

 

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website