Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

Zoek de tijger

India is een bijzondere reisbestemming met kinderen en ligt misschien niet voor de hand. Het zuiden is echter goed te doen en er valt genoeg te beleven voor de hele familie. Start de reis aan de stranden van Goa. Ontdek Fort Cochin, vaar door de backwaters en zoek de tijgers en olifanten in Periyar. Sluit de reis af aan het strand van Kovalam.

Reisinfo: India, individuele rondreis, 20 dagen, vanaf 8 jaar

Meer info

 

Gebedsvlaggen en heilige koeien

Je maakt kennis met hectische steden in India, je bezoekt de Taj Mahal en kunt smullen van de lekkerste gerechten. In Nepal geniet je van de prachtige natuur en lieflijke dorpen op het Nepalese platteland. Je maakt een driedaagse bergwandeling, je gaat op safari en logeert bij een familie thuis. Volop afwisseling tijdens deze India en Nepal familiereis!

Reisinfo: India en Nepal, groepsrondreis, 22 dagen, vanaf 12 jaar

Bijzonderheden: Ook vertrekdata met Nederlandstalige reisbegeleider

Meer info

 

India en Nepal 21 dagen

In India ontdek je de kleurrijke steden Delhi en Jaipur en lopen de koeien kriskras over straat. Natuurlijk bezoeken we de wereldberoemde Taj Mahal en de heilige stad aan de Ganges Varanasi. In Nepal kun je in de jungle neushoorns spotten. Het adembenemende landschap van diepe valleien en torenhoge bergen vormt een prachtig decor voor deze reis. In Kathmandu kun je naar hartenlust winkelen en dwalen door de Middeleeuwse straatjes.

Reisinfo: India en Nepal, groepsrondreis, 21 dagen, vanaf 4 jaar

Bijzonderheden: Ook vertrekdata met minimum leeftijd 10 en 16 jaar

Meer info

 

Familiereis op maat India

Er gaan vele attracties schuil in India die klaar zijn om ontdekt te worden. Van adembenemende landschappen tot kleurrijke personages, en van aparte architectuur tot een ongelooflijk scala aan wilde dieren. De reis begint en eindigt in Delhi. Maak kennis met de geschilderde fresco’s en sierlijke koopmanshuizen in Mandawa. Vanuit hier reis je verder naar Jaipur, deze stad staat bekend om de vele rozekleurige gebouwen. Je gaat op zoek naar wilde dieren in het Rantambore National Park en verblijft in een historisch paleis in Karauli. Via Bharatpur reis je verder naar Agra voor een bezoek aan de Taj Mahal.

Reisinfo: India, individuele rondreis, 13 dagen, vanaf 8 jaar

Bijzonderheden: Stel jullie nu jullie droomreis samen met Shalome, de reisspecialist van Better Places die in India woont. Shalome kent India als geen ander en helpt jullie graag.

Meer info

 

Op zoek naar de lekkerste curry

Tijdens deze familiereis door India en Nepal zul je betoverd raken door de forten en paleizen van de vroegere Maharadja's, de grandeur van de Taj Mahal. Bij de indrukwekkende tempels in Khajuraho kun je het beste per fiets verkennen. Ook de natuur komt aan bod, want in Nepal verblijven we vlakbij Chitwan Nationaal Park waar je neushoorns, olifanten, tijgers en apen kunt spotten.

Reisinfo: India en Nepal, groepsrondreis, 23 dagen, vanaf 12 jaar

Meer info

 

Reizen als een maharadja

Paleizen en forten zijn de stille getuigen van de weelde waarin de Rajasthaanse maharadja's vroeger leefden. In de wirwar van straatjes eromheen spelen zich nog altijd de kleurrijke taferelen af van het ‘gewone’ volk. In een ontspannen tempo bezoek je tijdens deze familiereis India alle hoogtepunten van het noorden. Alle hotels op deze reis beschikken over een zwembad, fijn om de Indiase warmte van je af te spoelen!

Reisinfo: India, groepsrondreis, 22 dagen, vanaf 4 jaar

Bijzonderheden: Ook vertrekdata met minimumleeftijd 12 jaar en of Nederlandstalige reisbegeleider

Meer info

 

Tulbanden, olifanten en paleizen

Rajasthan is India's meest kleurrijke provincie. De sprookjesachtige paleizen, de forten en de rijk versierde kleding van de bevolking zijn een lust voor het oog. In een ontspannen tempo bezoek je de mooiste hoogtepunten. Natuurlijk is er tijd voor ontspanning en speciale activiteiten afgestemd op de kidz. We hebben accommodaties uitgezocht die allemaal beschikken over een zwembad!

Reisinfo: India, groepsrondreis, 16 dagen, vanaf 4 jaar

Bijzonderheden: Ook vertrekdata met minimumleeftijd 12 jaar en of Nederlandstalige reisbegeleider

Meer info

 

Doorzoek de website