Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

Familiereis op maat Egypte

In deze rondreis Egypte met kinderen bezoek je de steden Cairo en Luxor, waar je gaat genieten van de vele oude bezienswaardigheden. Je maakt in Cairo een uitstapje naar de wereldberoemde piramides en ontdekt de moskeeën en markten die de stad rijk is. Na een ritje met de nachttrein k0m je aan in Luxor, het oude Thebe. Een excursie naar de Westbank brengt je onder andere bij bij het graf van Toetanchamon. In Safaga kun je nog even genieten van de zon, de zee en het privéstrand van je hotel voordat je weer terug naar huis reist.

Reisinfo: Egypte, individuele rondreis, 9 dagen, vanaf 8 jaar

Bijzonderheden: Stel jullie nu jullie droomreis samen met Miriam, de reisspecialist van Better Places die in Egypte woont. Miriam kent Egypte als geen ander en helpt jullie graag.

Meer info

 

Egypte 9 dagen

Ideale rondreis voor de voor- en najaarvakanties naar het land van farao’s en piramides. Geniet met het hele gezin van het heerlijke klimaat en bezienswaardigheden als de piramides van Sakkara en Gizeh. Bij Luxor maken we een tocht over de Nijl met een felucca en is er voldoende tijd om de mysterieuze oude tempels van Luxor te bezoeken.

Reisinfo: Egypte, groepsrondreis, 9 dagen, vanaf 4 jaar

Meer info

 

Egypte 19 dagen

Vakantie met de kinderen naar het land van farao’s en piramides in de zomer. Vlieg rechtstreeks met de KLM en bezoek de piramides van Sakkara en Gizeh. Van Aswan naar Luxor maken we een driedaagse cruise over de Nijl en bezoeken we onderweg mysterieuze oude tempels. Geniet van de zon en het water bij het verblijf aan de Rode Zee.

Reisinfo: Egypte, groepsrondreis, 19 dagen, vanaf 4 jaar

Bijzonderheden: Ook vertrekdatum met min. leeftijd 10 jaar

Meer info

 

Verfijn resultaten

Doorzoek de website