Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

Van groene jungle naar gouden strand

Tijdens deze familiereis door Suriname en Curaçao beleef je echt een avontuur! Aan de kust van Suriname kun je met wat geluk reuzenzeeschildpadden hun eieren zien leggen. Je vaart langs oude plantages en mangroves en in het oerwoud vaar je in een typische korjaal, niet meer dan een dikke uitgeholde boomstam. Tijdens de jungletocht maak je kennis met de lokale Marronfamilies en hoor je 's nachts de brulapen. Na al deze avonturen kun je bijkomen aan de stranden van Curaçao. Pal langs de kustlijn ligt een schitterend koraalrif, dus snorkelen tussen allerlei gekleurde vissen en koraal is zeker een aanrader!

Reisinfo: Curacao en Suriname, groepsrondreis, 23 dagen, vanaf 7 jaar

Meer info

 

Eiland hoppen in de Caribbean

Een droomvakantie in het Caribische gebied waarbij u niet één maar twee 'bounty eilanden' ontdekt: dat kan tijdens een eiland-hop-vakantie in de Caribbean! U brengt uw dagen door luierend op witte stranden, snorkelend tussen tropische vissen, duikend naar koraalriffen en zwemmend met dolfijnen! De eilanden Curaçao en Bonaire zijn zeer goed met elkaar te combineren vanwege de verscheidenheid van beide bestemmingen en een korte maar prachtige vlucht van het ene naar het andere eiland.

Reisinfo: Curacao, combireis, 15 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: Combireis Bonaire en Curacao,

Meer info

 

Suriname en Curacao 23 dagen

De KLM brengt je naar Paramaribo waar je in je eigen taal met de lokale bevolking kunt praten. We varen stroomopwaarts de Surinamerivier over en lopen tussen woudreuzen in Brownsberg. We zijn we te gast in een bosnegerdorp waar we kennis maken met de cultuur van de Marrons.Vanuit Boven-Suriname rijden we weer terug naar Paramaribo waar we de fiets pakken en een oude suikerplantage bezoeken. We lunchen bij het kindertehuis Leliëndaal en speuren naar zoetwaterdolfijnen in de Marowijnerivier op weg naar Galibi. Je sluit je vakantie af op Curaçao waar je kunt genieten van een heerlijke strandafsluiting.

Reisinfo: Curacao en Suriname, groepsrondreis, 23 dagen, vanaf 6 jaar

Bijzonderheden: Ook vertrekdata met minimum leeftijd 10 jaar

Meer info

 

Avila Hotel

Het Avila Hotel is uniek vanwege zijn geschiedenis, locatie, koloniale architectuur, stijl en mooie tropische omgeving. Op het terrein vindt u een aantal gebouwen van historische betekenis. Geschiedenis en romantiek geven een bijzondere ambiance en maken een verblijf in het Avila Hotel heel speciaal. Het complex is gelegen aan een mooi zandstrand, circa 1200 meter van het centrum van Willemstad.

Reisinfo: Curacao, zon en strandvakantie, 9 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: 16 dagen ook mogelijk

Meer info

 

Blue Bay Curacao

Blue Bay Curaçao ligt aan de mooie zuidkust van Curaçao. Het resort bestaat uit vele comfortabele en ruime villa's, gebouwd in typisch Caribische stijl. Een hoog plafond en zachte pasteltinten zorgen voor een aangename koelte. Door de ramen, van zowel glas als houten shutters, bepaalt u of u in de zwoele avondwind slaapt of liever in de koelte van de airconditioning.

Reisinfo: Curacao, zon en strandvakantie, 9 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: 16 dagen ook mogelijk,

Meer info

 

Livigstone Jan Thiel Resort

Schitterend gelegen in een tropische tuin nabij een kristalheldere zee, staat het sfeervolle Livingstone Jan Thiel Resort garant voor een ontspannen vakantie. De aantrekkelijke villa's en appartementen liggen verspreid over een glooiend terrein. Een populaire trefplaats aan het strand is Zanzibar, een prachtig, openlucht lounge restaurant, gedecoreerd in Noord-Afrikaanse stijl.

Reisinfo: Curacao, zon en strandvakantie, 9 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: 16 dagen ook mogelijk

Meer info

 

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website