Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

Kids in Cuba

Ontdek het mooie Havana, de tabaksvelden en wuivende stranden! Ga mee terug in de tijd en geniet van het Cubaanse leven in de stad en op het platteland.

Reisinfo: Cuba, individuele rondreis, 14 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Cuba Chiquita

Cuba is een fantastisch land om met kleine kinderen naartoe te gaan. Wandelen, boottochtjes, ritjes in een oude auto, kijken naar een show met dolfijnen, het kan hier allemaal. Geniet van de kleurrijke stadjes, de natuur en de stranden!

Reisinfo: Cuba, selfdrive, 20 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Cuba 15 dagen

Op deze vakantie door Cuba met de kinderen leer je de salsa dansen, kijk je je ogen uit naar prachtige oude auto’s, bezoek je een echte sigarenfabriek of probeer je in een palmboom te klimmen op een van de tropische stranden. Het leven op dit Caraïbische eiland speelt zich grotendeels af in de buitenlucht, zodat je makkelijk in contact komt met de vriendelijke Cubanen.

Reisinfo: Cuba, groepsrondreis, 15 dagen, vanaf 6 jaar

Meer info

 

Familiereis op maat Cuba

Tijdens deze 15-daagse rondreis Cuba met kinderen reis je over het centrale en westelijke gedeelte van het eiland. Onze lokale gids laat je de diversiteit van de hoofdstad Havana zien: niet alleen de mooie gerestaureerde wijken, maar ook de wijken waar het dagelijks leven van de Cubanen zich afspeelt. Vervolgens reis je verder naar het Cubaanse platteland, waar de tabaksvelden liggen tussen grillige karstheuvels. Na wat tijd te hebben gehad op het strand in Playa Larga reis je naar koloniaal Trinidad. Hier hoor je 's avonds overal live muziek en vind je veel oude gebouwen. Je eindigt je reis in een all-inclusive hotel aan het strand in Varadero, zodat je alle indrukken van deze rondreis Cuba met kinderen rustig op je in kunt laten werken.

Reisinfo: Cuba, selfdrive, 15 dagen, vanaf 8 jaar

Bijzonderheden: Stel jullie nu jullie droomreis met verblijf in casas particularas samen met Julio, de reisspecialist van Better Places die in Cuba woont. Julio kent Cuba als geen ander en helpt jullie graag.

Meer info

 

Salsa, old timers, witte stranden

Cuba: het land van de salsa, dorpjes waar de klok is stil blijven staan in het koloniale tijdperk, steden met oude Nederlandse bussen en oldtimers, uitgestrekte tabaksplantages, suikerrietvelden, witte stranden en een zeer vriendelijke bevolking die zich graag mengt met geïnteresseerde bezoekers. Deze privérondreis is bestemd voor gezinnen met kinderen die kennis willen maken met het echte Cuba. Naast een bezoek aan alle highlights krijgt u de kans om bijzondere tripjes te maken, waaronder een bezoek aan een indianendorp en krokodillenkwekerij, zwemmen met dolfijnen en eten in huiskamerrestaurantjes bij de 'locals'.

Reisinfo: Cuba, selfdrive, 19 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Een swingend eiland

In Cuba breek je snel het ijs als je met kinderen op pad bent. Cubanen zijn een hartelijk volk, dat altijd in is voor een praatje. Muziek schalt uit alle hoeken en gaten. Voor je het weet word je uitgenodigd om je heupen los te gooien in een lokaal muziekcafé. Je bezoekt het indrukwekkende Havana en het sfeervolle Spaans-koloniale Trinidad. In Varadero kun je heerlijk luieren op het witte zandstrand, of een duik maken naar de onderwaterwereld.

Reisinfo: Cuba, groepsrondreis, 14 dagen, vanaf 4 jaar

Bijzonderheden: Ook vertrekdata met minimumleeftijd 12 jaar en of Nederlandstalige reisbegeleider

Meer info

 

Explore Cuba

Spring in de oldtimer en ontdek het mooie Cuba met zijn koloniale plaatsen, prachtige natuur en heerlijke stranden! Een superleuke reis door Cuba waarbij je op een relaxte manier het mooie land en zijn vriendelijke bevolking leert kennen!

Reisinfo: Cuba, individuele rondreis, 20 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Cuba Cool

Cuba is een fantastisch land om met kinderen naartoe te gaan. Fietsen, snorkelen, salsa dansen en zwemmen met dolfijnen, het kan hier allemaal. Geniet van de kleurrijke stadjes, de natuur en de stranden!

Reisinfo: Cuba, selfdrive, 22 dagen, vanaf 8 jaar

Meer info

 

Cuba reis familieavontuur

Naar Cuba met je gezin? En meer zien dan op een all-inclusive vakantie? Wij deden het en kwamen enthousiast terug. Want Cuba leeft, de mensen zijn relaxt en met je huurauto en de tevoren gereserveerde nachten in casas particulares kan er weinig misgaan. Oh ja, wel vroeg boeken, dan heb je precies de plekjes die je wilt. Na enkele dagen Havana stuur je langs tabaksplantages zover je kunt kijken. Je pakt de fietstaxi door de smalle straatjes van swingend Trinidad. En voor je het weet, speel je domino op een wankel tafeltje. Gewoon op straat, waar het al gauw gaat over sport. Met je handen, je voeten, een glimlach voor je kids: dit is het Cuba dat je niet wilt missen. 

Reisinfo: Cuba, individuele rondreis, 12 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: Bij Local Hero Travel krijg je insider tips van een lokale reisexpert, Dariel deelt zijn kennis met jou en stelt jouw ideale gezinsreis samen. Voordelig én vertrouwd met Nederlandse ANVR SGR garanties

Meer info

 

Ritmische klanken

Cuba is een land met een zeer aangenaam klimaat. Maar niet alleen dat. Een warme bevolking, koloniale steden met prachtige gebouwen en vooral heerlijke tropische stranden. Ga te paard langs de imposante karstbergen rond Viñales. Of ga met een catamaran de zee op. Door de vaak korte reistijden en vriendelijke mensen is dit reizen op zijn best!

Reisinfo: Cuba, groepsrondreis, 21 dagen, vanaf 4 jaar

Bijzonderheden: Ook vertrekdata met minimumleeftijd 12 jaar en of Nederlandstalige reisbegeleider

Meer info

 

Cuba 20 dagen

Cuba is een van de meest bijzondere van de eilanden in de Caraïben. Tijdens onze rondreis maak je kennis met zowel natuurschoon als de karakteristieke cultuur in het land van Fidel Castro. Geniet van de mooie natuur van de provincie Pinar del Rio. Bij Cienfuegos kun je snorkelen en duiken. In de smalle straatjes van Trinidad ontmoet je vriendelijke bevolking. De laatste dagen van onze reis brengen we door in Varadero, befaamd om zijn hagelwitte zand en blauwe wateren.

Reisinfo: Cuba, groepsrondreis, 20 dagen, vanaf 6 jaar

Bijzonderheden: Ook vertrekdata met minimum leeftijd 10 en 16 jaar

Meer info

 

Swingend Cuba

Ga mee terug in de tijd en geniet van het Cubaanse leven in de stad en op het platteland. Oude koloniale plaatsen, prachtige natuur en heerlijke stranden, je gaat het allemaal meemaken tijdens deze rondreis!

Reisinfo: Cuba, individuele rondreis, 16 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Droomeilanden ontdekken in de Caribische Zee!

Robinson Crusoe-eilandjes met hagelwitte stranden, schildpadden en apen, snorkelavonturen bij de meest indrukwekkende koraalbanken en u aan boord van een prachtige catamaran volledig in de watten laten leggen door een professionele crew: dat zijn de ingrediënten van deze achtdaagse zeiltocht in de Caribische Zee! Met uw gezin ontdekt u een wereld van droomeilandjes tussen Cuba en Mexico en zwemt, snorkelt of kajakt u op de meest prachtige locaties in de azuurblauwe zee. De Europese kapitein en zijn crew verwennen uw gezin en de andere gasten met cocktails, lekkere drankjes voor de kids, verse visgerechten en andere specialiteiten.

Reisinfo: Cuba, cruise, 9 dagen, vanaf 10 jaar

Bijzonderheden: Zeilreis per catamaran, vertrek vanuit Cienfuegos,

Meer info

 

Tryp Peninsula Varadero

Een van de nieuwere luxe resorts van Varadero. De bouwstijl doet denken aan de klassieke plantagehuizen, opgevrolijkt door frisse Caribische kleuren. Het resort is ruim opgezet waardoor het rust uitstraalt. Het ligt aan het strand, omringd door het mooie natuurgebied 'Parque Natural Punta Hicacos', in het noorden van het schiereiland Varadero.

Reisinfo: Cuba, zon en strandvakantie, 9 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: 16 dagen ook mogelijk

Meer info

 

Sol Palmeras varadero

Sol Palmeras werd in 1993 geopend; het was het eerste internationale hotelproject van Cuba. Nu is Varadero een internationaal geliefd toeristisch strandoord met een hotelstrip vol beachresorts, het een nog mooier dan het andere. Sol Palmeras bleef recht overeind staan temidden van alle ontwikkelingen. Het was de eerste Beauty en nog altijd een van de beste. Het is de sfeer en het rotsvaste gegeven dat je in een 'Sol' hotel altijd goed zit en 'Palmeras' vast heeft gehouden aan het beginprincipe: een gast behoor je te koesteren.

Reisinfo: Cuba, zon en strandvakantie, 9 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: 16 dagen ook mogelijk

Meer info

 

Paradisus Varadero

Luxueus resort, waar de slogan 'ultra inclusive exclusive' heerst. De Paradisus resorts hanteren de All-In formule met een zeer volledig inclusief programma. Direct aan een baaivormig gedeelte van het strand van Varadero, waardoor het resort een wel zeer geprivilegieerde ligging heeft, als ware het een privé-strand.

Reisinfo: Cuba, zon en strandvakantie, 9 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: 16 dagen ook mogelijk

Meer info

 

Hotel Nacional Havanna

Dit hotel is een begrip; het is een van de meest gefotografeerde en bepalende gezichten van Havana. De fraaie entree, lobby en liften zijn in de grandeurstijl van de jaren dertig gehouden met originele ornamenten en details. Er zijn caféachtige bars en uitnodigende eetgelegenheden waaronder een gezellig Cubaans specialiteiten eettentje in de openlucht. De prachtige, parkachtige tuin vormt een attractie op zich; 'todo Havana', ofwel iedereen die iets betekent (of wil betekenen), spreekt hier af om onder het genot van een espresso of iets (nog) pittigers, te keuvelen over de goede dingen des levens.

Reisinfo: Cuba, startpakket, 4 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website