Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

Costa Rica reis familieavontuur

Weinig landen lenen zich zo goed voor een korte gezinsreis als Costa Rica. Heb je de vlucht met overstap eenmaal gehad, dan blijken alle puzzelstukjes in elkaar te vallen. Een afwisselende, relaxte route langs de indrukwekkende natuurparken, verantwoord avontuur voor jong en oud en daarna samen bijkomen in een heetwaterbron of aan het palmenstrand. Twee weken tropisch avontuur liggen binnen handbereik: Costa Rica is makkelijker te bereizen dan je wellicht denkt. De afstanden zijn kort, je hotels en lodges speciaal uitgezocht voor families met kinderen de faciliteiten zijn gewoon goed. Je local Hero helpt je waar nodig en zorgt voor de ‘local touch’. Eventjes ben je Tico met de Tico’s en lijkt Holland heel ver weg. 

Reisinfo: Costa Rica, individuele rondreis, 17 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: Bij Local Hero Travel krijg je insider tips van een lokale reisexpert, Wil deelt zijn kennis met jou en stelt jouw ideale gezinsreis samen. Voordelig én vertrouwd met Nederlandse ANVR SGR garanties.

Meer info

 

Familiereis op maat Costa Rica

Tijdens deze rondreis Costa Rica met kinderen per huurauto glijd je met een kano door het tropisch regenwoud op zoek naar apen en luiaards. Met een beetje geluk kun je ´s avonds zien hoe de zeeschildpadden het strand opkruipen om hun eieren te leggen. Zet aan de Caribische kust je snorkel op om de onderwaterwereld te leren kennen of leer de golven bedwingen tijdens een surfles. De Bribri Indianen verwelkomen je als hun gast en leren je van alles over het regenwoud. In de omgeving van de Arenal vulkaan kun je een frisse duik nemen in de poel onder de waterval of  breng ´s avonds een bezoek aan de door de vulkaan verwarmde thermale bronnen.

Reisinfo: Costa Rica, selfdrive, 20 dagen, vanaf 8 jaar

Bijzonderheden: Stel jullie nu jullie droomreis samen met Liesbet, de reisspecialist van Better Places die in Costa Rica woont. Liesbet kent Costa Rica als geen ander en helpt jullie graag.

Meer info

 

Vulkanen, Apen en Bananen

Een avontuurlijke familievakantie naar een prachtige locatie? Denk dan eens aan Costa Rica! Een bezoek aan een schildpaddenstrand, boottochtjes door de jungle, vulkanen beklimmen, op zoek naar apen, luiaards en merkwaardige vogels, lekker eten bij Caribische cafeetjes, slingeren door de boomtoppen van het regenwoud, prachtige nationale parken bezoeken en als afsluiter een paar dagen relaxen aan de Pacifische kust. Meer natuur, cultuur en vooral avontuur kunt u zich bijna niet wensen!

Reisinfo: Costa Rica, selfdrive, 15 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Felgekleurde gifkikkers

Wil je in een rustig tempo de hoogtepunten van Costa Rica ontdekken? Dat kan tijdens deze rondreis door 'de tuin van Midden-Amerika'. Het grootste deel van dit kleine land is bedekt met primair regen- en nevelwoud. Met een overvloed aan flora en fauna: felgekleurde kikkers, zonnende kaaimannen, prachtig koraal, fladderende kolibries en koddige neusbeertjes. Een 'must' voor zelfs de meest verwende natuurliefhebber!

Reisinfo: Costa Rica, groepsrondreis, 15 dagen, vanaf 4 jaar

Bijzonderheden: Ook vertrekdata met minimumleeftijd 12 jaar en of Nederlandstalige reisbegeleider

Meer info

 

Privé familiereis Beestenboel in Costa Rica

In Costa Rica voelt iedereen zich een beetje een avonturier, bioloog en ontdekkingsreiziger tegelijkertijd. Ga op zoek naar hoog in de bomen huizende luiaards en toekans. Of verwonder je over een fotogenieke roodoogboomkikker. Naast natuur betekent dit goed te bereizen land ter grootte van Nederland en ingeklemd tussen twee oceanen ook avontuur: raften, een canopy tour, zwemmen onder de rook van een vulkaan, boogie-boarden, op ontdekking langs watervallen in nevel- en regenwouden. En uiteraard ontspanning: lekker badderen in vulkanisch thermale baden en aan de prachtige stranden van de Stille Oceaan.

Reisinfo: Costa Rica, individuele rondreis, 13 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Pura Vida Costa Rica

Deze Costa Rica familiereis is geschikt voor de gezinnen met wat jongere kinderen. We hebben gezorgd voor voldoende rustpunten in de reis door in alle plaatsjes minimaal 2 overnachtingen in te plannen. Je reist per huurauto dit met natuur overladen land door, wat je ook veel vrijheid geeft om lekker te stoppen waar je wilt.

Reisinfo: Costa Rica, selfdrive, 14 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Nicaragua en Costa Rica combinatiereis vol avontuur

Een fantastische combinatie van het nog onbekende Nicaragua & het actieve Costa Rica; u combineert in 3 weken twee van de mooiste landen van Midden-Amerika! Nicaragua is het grootste én het veiligste land in deze regio en tegelijkertijd één van de minst bekende landen wat het toerisme betreft. Dit land staat in de toeristische kinderschoenen en is daarom juist een enorm interessant reisdoel. Laat u verrassen door onbekend Nicaragua: wonderschone meren, imposante vulkanen, romantische steden én een bijzonder gastvrije bevolking.

Reisinfo: Nicaragua en Costa Rica, selfdrive, 23 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: Auto met chaufeur in Nicaragua, selfdrive in Costa Rica

Meer info

 

Familie groepsreis Boomslingeren als Tarzan

Deze bijzondere 14-daagse rondreis door Costa Rica laat ons de veelzijdigheid zien van deze mooie bestemming. We bezoeken tropische regen- en nevelwouden met hun uitbundige flora en fauna. Sta versteld van de kleuren van een toekan of de schutkleuren van een kaaiman. En schrik niet als je oog in oog komt te staan met een brulaap! Ook de imposante vulkanen van Costa Rica laten tijdens deze rondreis hun indruk na.

Reisinfo: Costa Rica, groepsrondreis, 14 dagen, vanaf 6 jaar

Meer info

 

Vulkanen en wouden

Met andere families op pad van tropisch regenwoud tot brede zandstranden. Vulkanen, nevelwouden, droog tropisch bos en watervallen. Apen, miereneters, krokodillen en veel kleurrijke vogels. Speel slingeraap tijdens een heuse 'canopy', maak een boottocht door de mangrovebossen in de Golf van Nicoya of maak een 'skywalk' tussen de boomtoppen. Relax heerlijk aan de Grote Oceaan aan het rustige strand van Carrillio, waar vissersbootjes elke dag verse vis binnenhalen.

Reisinfo: Costa Rica, groepsrondreis, 15 dagen, vanaf 6 jaar

Meer info

 

Luieren met luiaards

Costa Rica is een geweldig land ook voor jonge kinderen. Er zijn heerlijke stranden en je kan er heel veel dieren zien zoals luiaards, apen, schildpadden en bijzondere kikkers! Ga mee op avontuur naar Costa Rica en luier met de luiaards!

Reisinfo: Costa Rica, selfdrive, 20 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Cruise en Fun

Deze reis is geschikt voor families met kinderen van alle leeftijden. Een perfecte combinatie; Costa Rica en cruisen vanuit Miami naar het Caribisch gebied. U vliegt via Miami naar Costa Rica en op de terugreis maakt u een stop in Miami voor de cruisereis. Gedurende deze reis zult u een mix vinden van luxere (waar beschikbaar) en eenvoudigere hotels. De eenvoudigere hotels zijn gekozen vanwege de ligging of de charme. U ziet in deze 2 weken de mooiste en bekendste plekken van Costa Rica, zoals San José, Arenal, Tortuguero en Monte Verde. Vervolgens vliegt u naar Miami waar u op een luxe cruiseschip stapt en het Caribisch gebied gaat verkennen, u en de kinderen zullen zich geen moment vervelen; sit back and relax!

Reisinfo: Costa Rica, cruise en selfdrive, 26 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: Selfdrive Costa Rica en cruise vanuit Miami,

Meer info

 

El Dorado' voor het hele gezin

Costa Rica heet niet voor niets 'rijke kust'. Vanaf de prachtige goudgele stranden loop je zo het bijna ondoordringbare oerwoud in. Vol met bontgekleurde vogels, vlinders en gifkikkertjes. In het Tortuguero Nationaal Park komen zelfs zeeschildpadden aan land om hun eieren te leggen! De avonturiers slingeren zich in een tuigje van boomtop naar boomtop in het Monteverde Nevelwoud. Costa Rica is een topbestemming voor de natuurliefhebber!

Reisinfo: Costa Rica, groepsrondreis, 21 dagen, vanaf 4 jaar

Bijzonderheden: Ook vertrekdata met minimumleeftijd 12 jaar en of Nederlandstalige reisbegeleider

Meer info

 

Gezinsreis Costa Rica 1

Bijna nergens ter wereld is de de tropische natuur zo uitbundig als in Costa Rica. In de vele natuurparken is alles weelderig groen, ongerept en vol leven. En er is veel actie mogelijk, wat natuurlijk geweldig is voor kinderen: suizen aan een kabelbaan over de boomtoppen, raften over rivieren en wandelen over de flanken van hoge vulkanen. Overal zijn vogels en u zult ook zeker allerlei soorten aapjes zien. En als u goed kijkt, spot u u misschien een luiaard, die lekker hangt te slapen aan een tak. Ook zijn er uitgestrekte stranden, mooie baaitjes en kunt u tal van watersporten uitoefenen. De hotels zijn comfortabel en u reist met een huurauto, dus u kunt stops make waar u maar wilt.

Reisinfo: Costa Rica, selfdrive, 15 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Groen, groener, groenst!

Tijdens deze familiereis door Costa Rica ontdek je de overweldigende en afwisselende natuur. Tochten door het tropische regenwoud laten je zoeken naar apen, neusbeertjes en luiaards. Je wandelt langs borrelende kraters en dampende bronnen en kunt heerlijk in bronnen badderen met uitzicht op de Arenal Vulkaan. Waaghalzen mogen de spannende canopytour niet missen. Hangend in een trapeze glijd je via een kabelbaan van boomtop naar boomtop en voel je je als Tarzan of Jane! Ter afsluiting van deze avontuurlijk reis door Costa Rica kun je aan het strand heerlijk zonnen en zwemmen, of leren surfen!

Reisinfo: Costa Rica, groepsrondreis, 16 dagen, vanaf 7 jaar

Bijzonderheden: Deze reis heeft ook vertrekdata met min. leeftijd 12 en 16 jaar.

Meer info

 

Zweven tussen de boomtoppen

Tijdens deze familiereis door Costa Rica ontdek je de overweldigende en afwisselende natuur. Tochten door het tropische regenwoud laten je zoeken naar apen, neusbeertjes en luiaards. Je wandelt langs borrelende kraters en dampende bronnen en kunt heerlijk in bronnen badderen met uitzicht op de Arenal Vulkaan. Waaghalzen mogen de spannende canopytour niet missen. Hangend in een trapeze glijd je via een kabelbaan van boomtop naar boomtop en voel je je als Tarzan of Jane! Ter afsluiting van deze avontuurlijk reis door Costa Rica kun je aan het strand heerlijk zonnen en zwemmen, of leren surfen!

Reisinfo: Costa Rica, groepsrondreis, 21 dagen, vanaf 7 jaar

Bijzonderheden: Deze reis heeft ook vertrekdata met min. leeftijd 12 en 16 jaar.

Meer info

 

Panama en Costa Rica combinatiereis

Natuurlijk vindt u in Panama het beroemde kanaal, maar ook de combinatie van de Europese en Indiaanse cultuur maakt het land bijzonder. Spot zeldzame vogels en vlinders in de jungle van Boquete en rust heerlijk uit op de parelwitte stranden van de eilandengroep Bocas del Toro. Vervolgens gaat u door naar Costa Rica waar een ontspannen Caribisch sfeertje en een jungle avontuur in het Tortuguero Nationaal Park op u staan te wachten. U verblijft in uitstekende strand- en stadshotels (waar mogelijk) en in het regenwoud.

Reisinfo: Panama en Costa Rica, selfdrive, 21 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Gezinsreis Costa Rica 2

Ook met kleinere kinderen kunt u heel goed op reis naar Costa Rica. De hotels zijn comfortabel en u reist met een huurauto zodat u stops kunt maken waar en wanneer u maar wilt. Daarbij is Costa Rica een van de veiligste landen van Latijns-Amerika en bovenal is het er prachtig! Er is genoeg te doen: wandelen over hoge hangbruggen boven de jungle, zwemmen in zee en spelen op het strand. En natuurlijk gaan de kids op zoek naar aapjes, felgekleurde kikkertjes en bontgekleurde vogels. Freek Vonk zou er jaloers van worden.

Reisinfo: Costa Rica, selfdrive, 16 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Rondje Costa Rica

Ga je voor het eerst op rondreis met je kinderen buiten Europa, denk dan eens aan Costa Rica. Het land is qua vlucht goed bereikbaar en door de beperkte grootte overzichtelijk. Het heeft een goede mix van natuur, strand en actief, waarbij voor jong en oud genoeg te beleven is maar je ook kunt relaxen aan tropische stranden. Per huurauto, niet echt lastiger dan in Zuid Europa, ben je bovendien mobiel. Daarbij krijg je een routebeschrijving en alle ondersteuning van onze Nederlandstalige agent. Bij de reis zijn een georganiseerd bezoek aan Tortuguero, de warmwaterbronnen bij Fortuna, een tocht met gids door het nevelwoud al inbegrepen.

Reisinfo: Costa Rica, selfdrive, 16 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Kids in Costa Rica

Deze 2-weekse rondreis laat je de hoogtepunten van het mooie Costa Rica zien. Eeuwenoude regenwouden, vulkaangebieden, wilde dieren en heerlijke stranden, je zult het hier allemaal tegenkomen.

Reisinfo: Costa Rica, selfdrive, 14 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Explore Costa Rica

Een complete rondreis door een prachtig land. Sta versteld van de adembenemend mooie natuur, slinger aan lianen in het regenwoud, verwonder je over de vele dieren en geniet van de mooie stranden!

Reisinfo: Costa Rica, selfdrive, 19 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website