Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

Familiereis op maat Colombia

Tijdens deze reis Colombia met kinderen ontdek je het beste wat dit nog onontdekte Latijns-Amerikaanse land je kan bieden. Je reis begint in de hoofdstad van Colombia, Bogotá. Via een van de mooiste koloniale dorpjes reis je naar de koffieregio, waar je naast koffie proeven ook kunt genieten van de thermale baden in de omgeving. Medellín is de stad van de eeuwige lente en de thuisstad van de beroemde artiest Botero. Vanuit hier reis je verder naar Palomino, waar je kunt genieten van het strand tijdens een verblijf in een ecolodge. Ook kun je vanuit hier het nationale park Tayrona bezoeken, met de mooiste stranden van Colombia. Je sluit deze familiereis Colombia af in Cartagena, een ommuurde stad rijk aan koloniale gebouwen.

Reisinfo: Colombia, individuele rondreis, 16 dagen, vanaf 8 jaar

Bijzonderheden: Stel jullie nu jullie droomreis samen met Erik, de reisspecialist van Better Places die in Colombia woont. Erik kent Colombia als geen ander en helpt jullie graag.

Meer info

 

Colombia reis familieavontuur

Waar gaan we dit jaar heen met ons gezin? Naar Colombia, dat zal je niet vaak horen. Ten onrechte, want je vliegt rechtstreeks naar dit Zuid Amerikaanse land. Ook verder ga je je verbazen. Want ben je er eenmaal, dan tref je een veilig, divers land waar jij en je kinderen je welkom voelen. Waar je comfortabel reist maar net zo goed geniet van een middagje bij het zwembad van je hotel. En waar je je geen moment verveelt: fietsen door koloniale stadswijken, op safari door de natuur, een bezoek aan een koffieboerderij, kajakken en paardrijden maar ook languit aan het strand. Je bent in vertrouwde handen want we regelen al jaren reizen voor ondernemende gezinnen, die zonder uitzondering enthousiaste ambassadeurs worden. De Colombianen verdienen het. Jij ook?

Reisinfo: Colombia, individuele rondreis, 16 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: Bij Local Hero Travel krijg je insider tips van een lokale reisexpert, Natalia deelt haar kennis met jou en stelt jouw ideale gezinsreis samen. Voordelig én vertrouwd met Nederlandse ANVR SGR garantie

Meer info

 

Kleurrijke steden en Caribische stranden

Tijdens deze familiereis door het nog weinig toeristische Colombia ontmoet je de meest aardige mensen van Zuid-Amerika. Laat je overweldigen door de variatie en tegenstellingen van het land, zoals het Andesgebergte, de koloniale steden, de koffiestreek en de prachtige Caribische stranden. Salsa en andere typische Colombiaanse muziekstijlen als cumbia en bambuca vergezellen ons de hele reis. Colombia is één van Zuid-Amerika’s best bewaarde geheimen en er is geen betere periode dan nu om te ervaren hoe het is in dit kleurrijke en levendige land!

Reisinfo: Colombia, groepsrondreis, 23 dagen, vanaf 12 jaar

Meer info

 

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website