Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

Kleurrijke bergvolken en mysterieze tempels

Tijdens deze afwisselende reis ontdekken jullie Bangkok op de fiets en maken jullie  in het Noorden van Thailand wandelingen  te voet door de bergen. Na een 3-daagse reis door het verleden bij het uitgestrekte tempelcomplex van Angkor Wat sluiten jullie de vakantie af op het tropische Koh Chang.

Reisinfo: Thailand en Cambodja, individuele rondreis, 20 dagen, vanaf 8 jaar

Meer info

 

Aziatische ervaringen

De oude wijken van Hanoi, varen tussen de rotseilanden van de Halongbaai en Japanse bruggetjes in Hoi An. Een amusementspark en een zwemparadijs, brommertjes en markten in Saigon, de tempels van Angkor Wat en een prachtig ‘bounty’ eiland! De hoogtepunten van Vietnam, Cambodja en Thailand laten zich prima combineren in deze rondreis van drie weken. Over afwisseling heb je duidelijk niet te klagen.

Reisinfo: Vietnam Cambodja Thailand, groepsrondreis, 21 dagen, vanaf 4 jaar

Bijzonderheden: Ook vertrekdata met minimumleeftijd 12 jaar en of Nederlandstalige reisbegeleider

Meer info

 

Maatwerkreis Cambodja

Cambodja : uiteraard het land van de onvergetelijke tempels van Angkor maar ook het land met kleine slaperige dorpjes tussen de rijstvelden en een bijzonder vriendelijke bevolking. Deze reis start in Siem Reap waar u naast de tempels ook geniet van de mooie omgeving. Hierna reist u verder naar het nog onbekende Kratie aan de Mekong. Hier maakt u kennis met de zeldzame Irawaddy dolfijnen en geniet u van de mooiste zonsondergang van Cambodja. Vervolgens bezoekt u Sen Monorom , hier trekt u een dag op met de olifanten van het Mondulkiri Project, een overgetelijke ervaring. Vervolgens reist u naar Phnom Penh en Kep aan de kust. De reis eindigt in een eco-lodge aan de rivier in Koh Kong. Een bijzondere reis van de gebaande paden!

Reisinfo: Cambodja, individuele rondreis, 18 dagen, vanaf 4 jaar

Meer info

 

Op avontuur in Cambodja

Jullie beginnen deze rondreis met het hele gezin in Siem Reap. Hier ga je in een rustig tempo in twee ochtenden het betoverende Angkor tempelcomplex bezoeken. Je bezoekt natuurlijk de bekendste tempel Angkor Wat maar bijvoorbeeld ook de overwoekerde tempel Ta Prohm. Vervolgens reis je naar de hoofdstad Phnom Penh voor o.a. de mooie Silver Pagoda. Daarna vertrekken jullie naar het nog wat onbekendere eiland Koh Rong. Hier kunnen jullie een paar dagen genieten van het strand en heerlijk ontspannen voordat jullie weer naar huis gaan.

Reisinfo: Cambodja, individuele rondreis, 14 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Op avontuur in Cambodja 8 dagen

Ontdek met je kinderen de hoogtepunten van Cambodja! Je begint deze tour met het hele gezin in Siem Reap. Hier bezoek je in jullie eigen tempo twee ochtenden het betoverende Angkor tempelcomplex. Jullie bezoeken natuurlijk de bekendste tempel Angkor Wat maar bijvoorbeeld ook de overwoekerde tempel Ta Prohm. Vervolgens reizen jullie naar de hoofdstad Phnom Penh voor o.a. de mooie Silver Pagoda.

Reisinfo: Cambodja, individuele rondreis, 8 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Familiereis op maat Cambodja

Deze 8-daagse rondreis Cambodja met kinderen begint in Siem Reap. Dit is het startpunt voor een bezoek aan het beroemde Angkor Wat, het grootste religieuze monument ter wereld. Je reist verder naar Kratie, waar je het plattelandsleven te zien krijgt en de tempel Sambor Prei Kuk bezoekt. De reis eindigt in de levendige hoofdstad Phnom Penh, waar je op eigen houtje kunt rondlopen. Deze familiereis Cambodja geeft je een goed beeld van het echte leven van de Cambodjaanse bevolking.

Reisinfo: Cambodja, individuele rondreis, 8 dagen, vanaf 8 jaar

Bijzonderheden: Stel jullie nu jullie droomreis samen met Siyin, de reisspecialist van Better Places die in Cambodja woont. Siyin kent Cambodja als geen ander en helpt jullie graag.

Meer info

 

Cambodja Familiereis

Met deze familiereis leer je Cambodja in relaxt tempo kennen. In elke plaats blijf je 3 nachten, bijna alle hotels hebben een zwembad, er zitten niet veel lange reisdagen in, je wisselt tempelbezoeken af met tochtjes op het platteland en strandverblijf.

Reisinfo: Cambodja, individuele rondreis, 15 dagen, vanaf 5 jaar

Meer info

 

Ontdek magisch Cambodja

Cambodja is één van de meest kleurrijke landen in heel Azië. Het land biedt een afwisseling van wereldberoemde tempelcomplexen zoals Angkor Wat, tropische witte zandstranden, een zeer authentiek binnenland waar u even terug reist in de tijd en vele mogelijkheden om dit prachtige landschap te ontdekken: per fiets, boot of zelfs per ossenwagen. Deze rondreis door Cambodja beschikt over al deze ingrediënten en nog veel meer!

Reisinfo: Cambodja, individuele rondreis, 21 dagen, vanaf 8 jaar

Meer info

 

Gezinsreis Cambodja Vietnam 1

Deze landen in Zuid-Oost-Azië laten zich goed combineren! De vriendelijke bevolking, het lekkere eten, de groene rijstvelden, de mooie stranden en de rijke historie maken deze reis tot een zeer gevarieerd geheel. Angkor moet u een keer in uw leven gezien hebben! Ook de kinderen zullen de door de jungle overwoekerde tempels zeker geweldig vinden. Ook in Vietnam komen een aantal hoogtepunten aan bod. Zo bezoekt u het traditionele Hanoi en vaart u door het karstlandschap bij Ninh Binh. Er is ook tijd voor ontspanning ingebouwd op de stranden van Hue en Hoi An.

Reisinfo: Cambodja Vietnam, individuele rondreis, 23 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Het leven langs de Mekong

Tijdens de Indochina familiereis ontdek je Thailand, Laos en Cambodja. Deze landen behoorden ooit als kolonie toe aan Frans Indochina. Dit is een bijzondere en zeer afwisselende rondreis. Tijdens de reis overnachten we in hotels die variëren van eenvoudig tot luxueus. We slapen ook 1 nacht in de trein. We hebben de beschikking over een eigen bus, zodat we kunnen stoppen waar we willen. Er wordt een tweedaagse, comfortabele boottocht gemaakt over de Mekongrivier. Om tijd te besparen vliegen we van Luang Prabang naar Siem Reap.

Reisinfo: Thailand Cambodja en Laos, groepsrondreis, 22 dagen, vanaf 7 jaar

Meer info

 

Kids in Cambodja en Vietnam

Op ontdekkingstocht door Cambodja en het zuiden van Vietnam! Jullie gaan met de tuktuk naar de prachtige Angkor Wat en andere tempels, op de fiets naar het Tonle Sap meer, ontdekken kleine dorpjes en prachtige natuur met rijstvelden en zien de indrukwekkende (recente) geschiedenis van Cambodja in Phnom Penh. Daarna reizen jullie door naar Vietnam waar je de chaotische drukte van Ho Chi Minh in duikt en na een paar mooie dagen door de waterrijke Mekong Delta kunnen jullie relaxen en nagenieten aan het strand!

Reisinfo: Cambodja Vietnam, individuele rondreis, 16 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Explore Cambodja

Deze superleuke en afwisselende drieweekse rondreis laat je de hoogtepunten van Cambodja zien. Ontdek de indrukwekkende geschiedenis bij Phnom Penh, maak leuke fietstochten, ontmoet olifanten en dolfijnen, geniet van de mooie natuur en heerlijke stranden en verwonder je bij het prachtige Angkor Wat!

Reisinfo: Cambodja, individuele rondreis, 21 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Op zoek naar tempels en dieren

Jullie Cambodja avontuur begint in de hoofdstad Phnom Penh. Hier ziet u de mooiste hoogtepunten en leert hier o.a. meer over de geschiedenis van het land maar ook over het rijke dierenleven. U bezoekt namelijk een wildpark waar geredde dieren worden opgevangen en die u zo van dichtbij kunt zien.U gaat ook de binnenlanden in, naar de afgelegen groene provincie Mondulkiri, waar u de prachtige natuur van het land zult ervaren. Bovendien heeft u de mogelijkheid de zeldzame Irrawaddy dolfijn te spotten, al varende over de Mekong rivier. Uiteraard bezoekt u ook Siem Reap waar u de prachtige Angkor tempels zult bezoeken. Maar wist u dat er hier ook nog verborgen tempels midden in de jungle te vinden zijn? Deze zult u ook gaan ontdekken.

Reisinfo: Cambodja, individuele rondreis, 10 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Explore Cambodja en Vietnam

Ontdek de hoogtepunten van Cambodja én van Vietnam! Tijdens deze drieweekse reis worden jullie ondergedompeld in de Cambodjaanse en Vietnamese cultuur en gaan jullie mooie tijden beleven in deze twee bijzondere landen. Bezoek de wereldberoemde Angkor Wat, ga fietsen en een treinritje maken en bezoek de indrukwekkende Killing Fields. Maak een boottocht in de Mekong Delta, geniet van de Vietnamese sfeer en cultuur in Hoi An en Hué en dobber door het prachtige Halong Bay. Het wordt genieten van in deze mooie landen!

Reisinfo: Cambodja Vietnam, individuele rondreis, 21 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Familiereis Cambodja en Laos

Wilt u al jaren naar Cambodja en Laos maar denkt u dat deze bestemmingen niet geschikt zijn voor kinderen? Bekijkt u dan deze voorbeeldreis eens! Tijdens deze 11-daagse reis zijn malariavrije plaatsen opgenomen, neemt u deel aan leuke, unieke activiteiten (speciaal geselecteerd voor kinderen) en worden er verschillende vervoersmiddelen ingezet. In een aangenaam tempo bezoekt u de bekendste plaatsen, zoals Phnom Penh, Siem Reap, Luang Prabang en Kamu Village. Hierbij wordt u begeleid door een Engelssprekende privé gids.

Reisinfo: Cambodja en Laos, individuele rondreis, 13 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Cambodja en Thailand 21 dagen

Maak op vakantie met de kinderen kennis met het authentieke, nog ongerepte Cambodja en Laos. Tijdens deze boeiende familievakantie volgen we grotendeels de machtige Mekong rivier. Onderweg kijk je je ogen uit bij de indrukwekkende Boeddhistische tempels en stoepa’s. In Laos zijn de mooie stad Luang Prabang en het prachtige karstlandschap bij Van Vieng indrukwekkende hoogtepunten. Op het eiland Don Khong ontspan je aan het water en kun je leuke excursies maken. Natuurlijk brengen we in Cambodja een bezoek aan Phnom Penh en het beroemde tempelcomplex Angkor Wat. Hier kun je mooie fietstochten maken tussen de eeuwenoude tempels. Een bijzondere familiereis door twee unieke Aziatische landen.

Reisinfo: Thailand Cambodja, groepsrondreis, 21 dagen, vanaf 6 jaar

Meer info

 

Op zoek naar tempels en dieren

Cambodja is een prachtig land, vol cultuur en natuur. Het avontuur begint in de hoofdstad Phnom Penh. U gaat ook de binnenlanden in, naar de afgelegen groene provincie Mondulkiri, waar u de prachtige natuur van het land zult ervaren. Bovendien heeft u de mogelijkheid de zeldzame Irrawaddy dolfijn te spotten, al varende over de Mekong rivier. Uiteraard bezoekt u ook Siem Reap waar u de prachtige Angkor tempels zult bezoeken. De vakantie wordt afgesloten met een paar nachtjes strand in de badplaats Sihanoukville, zodat u uitgerust en vele bijzondere herinneringen rijker weer terug naar huis zult keren.

Reisinfo: Cambodja, individuele rondreis, 14 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Gezinsreis Thailand Laos Cambodja 1

Angkor moet u een keer in uw leven gezien hebben! Tijdens deze rondreis combineren we een bezoek aan deze prachtige hoofdstad van het Kmer-rijk met een verblijf in bruisend Bangkok, Chiang Rai en Luang Prabang in Laos. Een perfecte combinatie van cultuur, stad en natuur in een rustig tempo! U geniet van mooie, kindvriendelijke hotels, prachtige tempels en lekker eten! De laatste dagen van uw reis staan in het teken van ontspanning op het strand van Koh Samet. Een super afwisselende reis voor het hele gezin!

Reisinfo: Thailand Laos Cambodja, individuele rondreis, 21 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Cambodja reis familieavontuur

Je gaat op reis met je gezin. Naar Thailand of Vietnam. Maar je twijfelt: Cambodja wil je eigenlijk niet overslaan, het koloniale Phnom Penh niet en Angkor Wat ook niet. Kun je dit combineren zonder dat het te veel of te vermoeiend wordt? Dat horen we bij Local Hero Travel vaker. Gelukkig: het kan, mits je in elk land niet te veel wilt, langere trajecten vliegt en de juiste keuzes maakt. We helpen je cultuur, natuur en natuurlijk strand op een slimme manier te combineren tot de Indochina reis van je leven. Op deze korte add-on reis zie je zowel Phnom Penh als Siem Reap. Je hotels hebben zwembad, de busjes airco en je gids is flexibel en snapt hoe je het wilt hebben.

Reisinfo: Cambodja, individuele rondreis, 6 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: Bij Local Hero Travel krijg je insider tips van een lokale reisexpert, Than deelt zijn kennis met jou en stelt jouw ideale gezinsreis samen. Voordelig én vertrouwd met Nederlandse ANVR SGR garanties.

Meer info

 

Gezinsreis Thailand Laos Cambodja 2

Tijdens deze mooie rondreis ziet u een aantal hoogtepunten van Thailand, Laos en Cambodja. U kunt u fietsen langs de tempels bij Luang Prabang en Siem Reap (Angkor Wat) of tussen de rijstvelden bij Chiang Rai en Battambang. Of huur een tuk-tuk of remok en laat u rijden. En wat dacht u van een boottocht over het Tonle Sap-meer bij Siem Reap of een tochtje per bamboe-trein over de oude spoorrails bij Battambang. Ook brengt u een bezoek aan Vang Vieng, Vientiane en Phnom Penh. U eindigt deze reis op de mooie stranden van het eilandje Koh Samet in Thailand.

Reisinfo: Thailand Laos Cambodja, individuele rondreis, 23 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website