Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

Kleurrijke bergvolken en mysterieze tempels

Tijdens deze afwisselende reis ontdekken jullie Bangkok op de fiets en maken jullie  in het Noorden van Thailand wandelingen  te voet door de bergen. Na een 3-daagse reis door het verleden bij het uitgestrekte tempelcomplex van Angkor Wat sluiten jullie de vakantie af op het tropische Koh Chang.

Reisinfo: Thailand en Cambodja, individuele rondreis, 20 dagen, vanaf 8 jaar

Meer info

 

Het leven langs de Mekong

Tijdens de Indochina familiereis ontdek je Thailand, Laos en Cambodja. Deze landen behoorden ooit als kolonie toe aan Frans Indochina. Dit is een bijzondere en zeer afwisselende rondreis. Tijdens de reis overnachten we in hotels die variëren van eenvoudig tot luxueus. We slapen ook 1 nacht in de trein. We hebben de beschikking over een eigen bus, zodat we kunnen stoppen waar we willen. Er wordt een tweedaagse, comfortabele boottocht gemaakt over de Mekongrivier. Om tijd te besparen vliegen we van Luang Prabang naar Siem Reap.

Reisinfo: Thailand Cambodja en Laos, groepsrondreis, 22 dagen, vanaf 7 jaar

Bijzonderheden: Deze reis heeft ook vertrekdata met min. leeftijd 12 en 16 jaar

Meer info

 

Aziatische ervaringen

De oude wijken van Hanoi, varen tussen de rotseilanden van de Halongbaai en Japanse bruggetjes in Hoi An. Een amusementspark en een zwemparadijs, brommertjes en markten in Saigon, de tempels van Angkor Wat en een prachtig ‘bounty’ eiland! De hoogtepunten van Vietnam, Cambodja en Thailand laten zich prima combineren in deze rondreis van drie weken. Over afwisseling heb je duidelijk niet te klagen.

Reisinfo: Vietnam Cambodja Thailand, groepsrondreis, 21 dagen, vanaf 4 jaar

Bijzonderheden: Ook vertrekdata met minimumleeftijd 12 jaar en of Nederlandstalige reisbegeleider

Meer info

 

Maatwerkreis Cambodja

Cambodja : uiteraard het land van de onvergetelijke tempels van Angkor maar ook het land met kleine slaperige dorpjes tussen de rijstvelden en een bijzonder vriendelijke bevolking. Deze reis start in Siem Reap waar u naast de tempels ook geniet van de mooie omgeving. Hierna reist u verder naar het nog onbekende Kratie aan de Mekong. Hier maakt u kennis met de zeldzame Irawaddy dolfijnen en geniet u van de mooiste zonsondergang van Cambodja. Vervolgens bezoekt u Sen Monorom , hier trekt u een dag op met de olifanten van het Mondulkiri Project, een overgetelijke ervaring. Vervolgens reist u naar Phnom Penh en Kep aan de kust. De reis eindigt in een eco-lodge aan de rivier in Koh Kong. Een bijzondere reis van de gebaande paden!

Reisinfo: Cambodja, individuele rondreis, 18 dagen, vanaf 4 jaar

Meer info

 

Op zoek naar tempels en dieren

Cambodja is een prachtig land, vol cultuur en natuur. Het avontuur begint in de hoofdstad Phnom Penh. U gaat ook de binnenlanden in, naar de afgelegen groene provincie Mondulkiri, waar u de prachtige natuur van het land zult ervaren. Bovendien heeft u de mogelijkheid de zeldzame Irrawaddy dolfijn te spotten, al varende over de Mekong rivier. Uiteraard bezoekt u ook Siem Reap waar u de prachtige Angkor tempels zult bezoeken. De vakantie wordt afgesloten met een paar nachtjes strand in de badplaats Sihanoukville, zodat u uitgerust en vele bijzondere herinneringen rijker weer terug naar huis zult keren.

Reisinfo: Cambodja, individuele rondreis, 14 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Familiereis op maat Cambodja

Deze 8-daagse rondreis Cambodja met kinderen begint in Siem Reap. Dit is het startpunt voor een bezoek aan het beroemde Angkor Wat, het grootste religieuze monument ter wereld. Je reist verder naar Kratie, waar je het plattelandsleven te zien krijgt en de tempel Sambor Prei Kuk bezoekt. De reis eindigt in de levendige hoofdstad Phnom Penh, waar je op eigen houtje kunt rondlopen. Deze familiereis Cambodja geeft je een goed beeld van het echte leven van de Cambodjaanse bevolking.

Reisinfo: Cambodja, individuele rondreis, 8 dagen, vanaf 8 jaar

Bijzonderheden: Stel jullie nu jullie droomreis samen met Siyin, de reisspecialist van Better Places die in Cambodja woont. Siyin kent Cambodja als geen ander en helpt jullie graag.

Meer info

 

Cambodja Familiereis

Met deze familiereis leer je Cambodja in relaxt tempo kennen. In elke plaats blijf je 3 nachten, bijna alle hotels hebben een zwembad, er zitten niet veel lange reisdagen in, je wisselt tempelbezoeken af met tochtjes op het platteland en strandverblijf.

Reisinfo: Cambodja, individuele rondreis, 15 dagen, vanaf 5 jaar

Meer info

 

Ontdek magisch Cambodja

Cambodja is één van de meest kleurrijke landen in heel Azië. Het land biedt een afwisseling van wereldberoemde tempelcomplexen zoals Angkor Wat, tropische witte zandstranden, een zeer authentiek binnenland waar u even terug reist in de tijd en vele mogelijkheden om dit prachtige landschap te ontdekken: per fiets, boot of zelfs per ossenwagen. Deze rondreis door Cambodja beschikt over al deze ingrediënten en nog veel meer!

Reisinfo: Cambodja, individuele rondreis, 21 dagen, vanaf 8 jaar

Meer info

 

Laos en Cambodja 20 dagen

Maak op vakantie met de kinderen kennis met het authentieke, nog ongerepte Cambodja en Laos. Tijdens deze boeiende familievakantie volgen we grotendeels de machtige Mekong rivier. Onderweg kijk je je ogen uit bij de indrukwekkende Boeddhistische tempels en stoepa’s. In Laos zijn de mooie stad Luang Prabang en het prachtige karstlandschap bij Van Vieng indrukwekkende hoogtepunten. Op het eiland Don Khong ontspan je aan het water en kun je leuke excursies maken. Natuurlijk brengen we in Cambodja een bezoek aan Phnom Penh en het beroemde tempelcomplex Angkor Wat. Hier kun je mooie fietstochten maken tussen de eeuwenoude tempels. Een bijzondere familiereis door twee unieke Aziatische landen.

Reisinfo: Laos Cambodja, groepsrondreis, 20 dagen, vanaf 4 jaar

Meer info

 

Familiereis Cambodja en Laos

Wilt u al jaren naar Cambodja en Laos maar denkt u dat deze bestemmingen niet geschikt zijn voor kinderen? Bekijkt u dan deze voorbeeldreis eens! Tijdens deze 11-daagse reis zijn malariavrije plaatsen opgenomen, neemt u deel aan leuke, unieke activiteiten (speciaal geselecteerd voor kinderen) en worden er verschillende vervoersmiddelen ingezet. In een aangenaam tempo bezoekt u de bekendste plaatsen, zoals Phnom Penh, Siem Reap, Luang Prabang en Kamu Village. Hierbij wordt u begeleid door een Engelssprekende privé gids.

Reisinfo: Cambodja en Laos, individuele rondreis, 13 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Cambodja reis familieavontuur

Je gaat op reis met je gezin. Naar Thailand of Vietnam. Maar je twijfelt: Cambodja wil je eigenlijk niet overslaan, het koloniale Phnom Penh niet en Angkor Wat ook niet. Kun je dit combineren zonder dat het te veel of te vermoeiend wordt? Dat horen we bij Local Hero Travel vaker. Gelukkig: het kan, mits je in elk land niet te veel wilt, langere trajecten vliegt en de juiste keuzes maakt. We helpen je cultuur, natuur en natuurlijk strand op een slimme manier te combineren tot de Indochina reis van je leven. Op deze korte add-on reis zie je zowel Phnom Penh als Siem Reap. Je hotels hebben zwembad, de busjes airco en je gids is flexibel en snapt hoe je het wilt hebben.

Reisinfo: Cambodja, individuele rondreis, 6 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: Bij Local Hero Travel krijg je insider tips van een lokale reisexpert, Than deelt zijn kennis met jou en stelt jouw ideale gezinsreis samen. Voordelig én vertrouwd met Nederlandse ANVR SGR garanties.

Meer info

 

De Magie van Angkor Wat

Deze reis is geschikt voor families met kinderen van alle leeftijden. U heeft alle tijd om dit UNESCO werelderfgoed uit de 9e tot 14e eeuw te bekijken. Alles vanuit een luxe hotel, waar u iedere middag of ochtend heerlijk kunt bijkomen van alle indrukken en waar de kinderen kunnen zwemmen en spelen. Perfect te combineren met een bezoek aan Thailand.

Reisinfo: Cambodja, bouwsteen, 4 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Sokha Beach Resort Sihanoukville

Deze reis is geschikt voor families met kinderen van alle leeftijden. Wanneer u op zoek bent naar een nog 'vrij' onontdekte strandbestemming, dan is het Sihanoukville in Cambodja. Het is de enige strand bestemming in Cambodja, waar de hotels op niveau zijn. Sihanoukville is een oud vissersstadje en pas in de jaren 50 ontwikkelt tot havenstad (-je). Het hotel heeft een privé strand, hier vindt u echte rust. Tegelijkertijd kunt u eenvoudig de wat drukkere stranden opzoeken wanneer u dat wenst.

Reisinfo: Cambodja, strandverlenging, 5 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Doorzoek de website