Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

Highlights en avontuur voor het hele gezin!

Maak kennis met het meest swingende land ter wereld: Brazilië. Bekend vanwege de samba, capoeira, carnaval en haar vele beroemde voetballers. Maar ook vanwege de indrukwekkende wereldsteden als Rio de Janeiro en Soa Paulo, 's werelds meest indrukwekkende watervallen Foz do Iguaçu, het uitgestrekte natuurgebied de Pantanal en natuurlijk hagelwitte zandstranden en pittoreske plattelandsdorpjes. Tijdens deze rondreis bezoekt u al deze highlights en meer. Natuurlijk mogen bezoekjes aan de beroemde Corcovado en Copacabana Beach niet ontbreken in uw rondreis. Maar u gaat ook op zoek naar het 'echte Brazilië' door met uw gids de kleurrijke straatjes in Paraty te ontdekken of al snorkelend in de mooie wateren van Ilha Grande. De ultieme gezinsvakantie waarbij highlights en avontuur perfect met elkaar worden gecombineerd!

Reisinfo: Brazilië, individuele rondreis, 22 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Vis op piranha's en dans de samba

Laat je tijdens deze bijzondere familiereis door Argentinië en Brazilië overweldigen door de spectaculaire watervallen van Iguazu, de vele vogels in de Pantanal van Brazilië en de paradijselijke stranden van Ilha Grande. Raak betoverd door het diepblauwe water van de Gruta do Lago Azul in Bonito en snorkel door de kristalheldere riviertjes van dit bijzondere gebied. Proef de sfeer van de tango in koloniaal Buenos Aires en dans de samba in de stad met misschien wel de mooiste ligging ter wereld, Rio de Janeiro.

Reisinfo: Brazilië en Argentinië, groepsrondreis, 22 dagen, vanaf 12 jaar

Meer info

 

Een reis vol natuur en cultuur in dit swingende land

Jullie maken een reis die je niet snel zal vergeten. De reis voert langs enorme watervallen van Foz do Iguaçu, langs de unieke flora en fauna van het Pantanal, het spannende Rio en het mystieke Noordoosten.

Reisinfo: Brazilië, individuele rondreis, 21 dagen, vanaf 8 jaar

Meer info

 

Voor dierenspotters en dansexperts

Tijdens deze familiereis door Brazilië reis je naar kleurrijke plaatsjes als Olinda en Piranhas, de swingende stad Salvador de Bahía, het imposante regenwoud van de Amazone en naar paradijselijke stranden. We overnachten in gezellige, kindvriendelijke hotels en pousadas, veelal met zwembad. In de Amazone overnachten we op een groot houten zeilschip in tweepersoons-cabines.

Reisinfo: Brazilië, groepsrondreis, 23 dagen, vanaf 12 jaar

Meer info

 

Spetterende watervallen en zandkastelen

Brazilië is een enorm groot land waar Nederland wel 200 keer inpast! De verschillen tussen de mensen en de natuur zijn over zo'n oppervlakte dan ook erg groot. Tijdens deze reis gaan jullie het Noordoosten zien, met veel natuur, leuke koloniale plaatsen en ook heerlijke stranden!

Reisinfo: Brazilië, individuele rondreis, 21 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: Verlenging naar Fernando de Noronha mogelijk

Meer info

 

Brazilië en Argentinië 21 dagen

Het enorme Brazilië, bijna de helft van de oppervlakte van heel Zuid-Amerika, toont grote regionale verschillen. Het noordoosten is sterk beïnvloed door de Afrikaanse cultuur van de slaven die hier tussen 1500 en 1850 werden gebracht. In het midden en zuiden wonen overwegend nakomelingen van Europeanen. Het dunbevolkte woud van het Amazonegebied bedekt het westen van Brazilië, met als bewoners indianen en caboclo’s, afstammelingen van indianen en Portugezen.

Reisinfo: Brazilië en Argentinië, groepsrondreis, 21 dagen, vanaf 6 jaar

Bijzonderheden: Ook vertrekdata met minimum leeftijd 10 jaar

Meer info

 

Amazone Tupana Lodge

Vissen op piranha's, kaaimannen spotten en veel te weten te komen over de jungle. Dat zijn zomaar een paar ingrediënten van uw Amazone avontuur.  Vier dagen lang verblijft u in het Braziliaanse regenwoud in een comfortabele lodge, en onderneemt u vele spannende en leerzame activiteiten tijdens deze bouwsteen.

Reisinfo: Brazilië, bouwsteen, 4 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website