Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

Duinen en dieren

Tijdens deze familiereis door Namibië, Botswana en Zimbabwe ontdekken jullie een ongeëvenaarde variëteit aan landschappen en culturen: van het moderne Windhoek tot het olifantrijke Chobe Park en van de surrealistische Namib tot het natuurgeweld van de Victoria watervallen. Ook de Sossusvlei in Namibië, met zijn huizenhoge zandduinen, zal enorme indruk maken.

Reisinfo: Botswana Namibië Zuid Afrika Zimbabwe, groepssafari, 22 dagen, vanaf 12 jaar

Bijzonderheden: Er zijn reizen met min. leeftijd 16 jaar. Tijdens deze reis wordt ook gekampeerd.

Meer info

 

Namibië, Botswana en Zambia

Deze indrukwekkende safarireis in zuidelijk Afrika voert je door de schitterende, ruige landen Namibië, Botswana en Zambia. De kans is groot dat je dieren van heel dichtbij ziet en misschien zwemt er wel een krokodil langs je boot of sta je opeens oog in oog met een nijlpaardenfamilie.

Reisinfo: Botswana Namibië Zambia, groepsrondreis, 22 dagen, vanaf 4 jaar

Bijzonderheden: Ook vertrekdata met minimum leeftijd 10 en 16 jaar

Meer info

 

Familiereis Botswana en Victoria Watervallen

Samen met uw kinderen vliegen boven de Okavango Delta, wandelen langs de indrukwekkende Victoria watervallen en heel veel wilde dieren zien vanuit een jeep, boot en traditionele mokoro. Dit kan allemaal tijdens een familiereis door Botswana waarbij u verblijft in kindvriendelijke lodges. Deze familiereis door de Okavango Delta wordt gecombineert met een bezoek aan de indrukwekkende Victoria watervallen en is eventueel uit te breiden met enkele nachten in de Kalahari woestijn.

Reisinfo: Botswana, individuele rondreis, 9 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website