Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

Eiland hoppen in de Caribbean

Een droomvakantie in het Caribische gebied waarbij u niet één maar twee 'bounty eilanden' ontdekt: dat kan tijdens een eiland-hop-vakantie in de Caribbean! U brengt uw dagen door luierend op witte stranden, snorkelend tussen tropische vissen, duikend naar koraalriffen en zwemmend met dolfijnen! De eilanden Curaçao en Bonaire zijn zeer goed met elkaar te combineren vanwege de verscheidenheid van beide bestemmingen en een korte maar prachtige vlucht van het ene naar het andere eiland.

Reisinfo: Bonaire, combireis, 15 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: Combireis Bonaire en Curacao,

Meer info

 

Bel Mar Appartementen

Een rustig en kleinschalig goed middenklasse appartementencomplex. Ideaal voor rustzoekers en duikers. Het comfort van de kamers en het vriendelijke personeel geven Belmar extra glans en dat past precies bij het schitterende Bonaire. Autohuur wordt wel aangeraden, aangezien het dichtstbijzijnde strand op zo'n vier kilometer afstand van het complex ligt; naar Kralendijk is het enkele kilometers. Een huurauto is meteen ook gemakkelijk voor uitstapjes om het binnenland te gaan verkennen.

Reisinfo: Bonaire, zon en strandvakantie, 9 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: 16 dagen ook mogelijk

Meer info

 

Divi Flamingo Beach Resort

De prachtige westkust van Bonaire is rijk aan ruim tachtig duikplaatsen die vanaf de kant bereikbaar zijn. Het resort is dan ook voor iedere watersportliefhebber een verademing. Er is een PADI duikschool aanwezig en verder is het mogelijk te kajakken en te snorkelen. Het is ook gezellig eten in het 'Chibi Chibi' restaurant waar u kunt genieten van lekkere gerechten en uitzicht hebt over de blauwe zee. Er zijn in het stadje Kralendijk ook veel leuke restaurantjes om te proberen. Het centrum ligt immers op loopafstand.

Reisinfo: Bonaire, zon en strandvakantie, 9 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: 16 dagen ook mogelijk

Meer info

 

Plaza Resort Bonaire

Plaza Resort is een ruim opgezet strandhotel met een prachtige tuin op een landtong, omringd door een lagune en de zee. Het hotel staat bekend als kindvriendelijk. Kinderen tussen 5 en 12 jaar kunnen gebruik maken van het Aquakids programma, dat wordt aangeboden door een ervaren en gecertificeerde PADI instructeur. Uw kind leert al snorkelend de onderwaterwereld van Bonaire kennen. Dit gebeurt in de kalme en ondiepe wateren voor het hotel of op andere snorkellocaties en het bevat verder een boottocht naar Klein Bonaire.

Reisinfo: Bonaire, zon en strandvakantie, 9 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: 16 dagen ook mogelijk

Meer info

 

Verfijn resultaten

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website