Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

Familiereis Myanmar

Samen met uw gezin kennismaken met het fascinerende Myanmar? Dat kan middels deze 14-daagse veelzijdige en afwisselende rondreis, onder begeleiding van privé gidsen. De reis start in Yangon waar u onder andere de indrukwekkende Shwedagon Pagode bezoekt. In Bagan ziet u uiteraard een deel van de duizenden tempels. Maar u maakt hier ook een tocht per jeep en u leert alles over de griezelige geschiedenis van Bagan. Daarna is het tijd om olifanten te wassen in Green Hill Valley! Per trein reist u vervolgens verder naar het sprookjesachtige Inle Lake. De reis wordt ontspannen afgesloten met een strandverblijf in Ngapali.

Reisinfo: Birma, individuele rondreis, 14 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Myanmar reis familieavontuur

Birma is leuk voor ouders én kinderen. Het land is nog niet overlopen door de drukte en er zijn volop culturele bezienswaardigheden. Vervoer, je hotels en tours zijn daarbij opvallend goed georganiseerd. Je begint in het koloniale Mandalay en pakt dan de lijnbus naar de 1000 tempels van Bagan. Een korte vlucht brengt je naar Kalaw, waar je in een olifantenkamp de dieren wast en voedert, een bijzondere ervaring! Een volgend hoogtepunt is het Inle meer, dat je per motorboot, kano en kajak verkent. Drijvende tuinen, beenroeiers en vissers die je typisch Birmese gerechten laten proeven, hoe local is dit? Voor fijn zandstrand is in onze zomer een Thais eilandje als Ko Phangan ideaal. In een relaxt resort hotel met zwembad kun je met je gezin bijkomen van al je Birma belevenissen.

Reisinfo: Myanmar, individuele rondreis, 11 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: Bij Local Hero Travel krijg je insider tips van een lokale reisexpert, Win deelt zijn kennis met jou en stelt jouw ideale gezinsreis samen. Voordelig én vertrouwd met Nederlandse ANVR SGR garanties.

Meer info

 

Bewonder Birma, mysterie in Myanmar

Tijdens deze familiereis naar Myanmar worden er hoogtepunten maar ook minder bekende plaatsen bezocht. Bijna nergens ter wereld vind je zo'n culturele rijkdom op zo'n klein gebied als in Myanmar. Tijdens deze Myanmar reis zal je enkele van deze rijkdommen bezoeken, zoals de Shwedagon pagode in Yangon en de eeuwenoude tempels in Bagan. Minder bekende maar minstens zo fascinerende schatten van Myanmar worden ook aangedaan. Is het nu Myanmar of Birma? In 1989 is de officiële benaming van Birma aangepast naar Myanmar.

Reisinfo: Birma, groepsrondreis, 20 dagen, vanaf 12 jaar

Meer info

 

Maatwerkreis Myanmar

Bezoek de hoogtepunten van Myanmar tijdens deze mooie afwisselende reis die ook zeer geschikt is voor gezinnen met wat oudere kinderen. De belangrijkste zaken zijn geheel verzorgd , op enkele plaatsen regelt u zelf de transfers. De reis start in de hoofdstad Yangon waar u kennismaakt met Myanmar, het vroegere Burma. Vanuit Yangon vliegt u naar Lashio voor een bezoek aan de prachtige omgeving van Hsipaw. Vervolgens reist u per trein naar Pyin Oo Lwin, een oud koloniaal stadje hoog in de bergen. Voor de stad Mandalay en omgeving is drie volle dagen beschikbaar, de vele tempels en het paleis zijn zeker een bezoek waard en hierna gaat de reis per boot verder naar Bagan met de beroemde tempels en stupa’s. Na een bezoek aan de nog onbekende Chin State eindigt de reis met een verblijf aan het strand in Ngapali waar u kunt nagenieten van een prachtige , onvergetelijke reis!

Reisinfo: Myanmar, individuele rondreis, 18 dagen, vanaf 8 jaar

Meer info

 

De schoonheid van Birma

Een land met een rijk verleden, mooie monumenten en authentieke bevolkingsgroepen? Dat is Myanmar, het vroegere Birma! Doordat het overwegend boeddhistische land jarenlang geïsoleerd stond, werd het door veel reizigers gemeden. De sfeer van weleer proef je nog steeds! Je bezoekt de hoogtepunten Bagan, Mandalay en het Inlemeer. We kiezen op deze Birma familiereis bewust voor hotels met zwembad, waar mogelijk. Fijn om, na een aantal uurtjes ‘sight seeing’, de tropische warmte af te spoelen!

Reisinfo: Birma, groepsrondreis, 15 dagen, vanaf 12 jaar

Meer info

 

Myanmar Familiereis

Myanmar is misschien niet het eerste land waar je aan denkt om met kinderen naar toe te gaan! Maar Myanmar heeft prachtige plaatsen met inmiddels fijne hotels waar u prima met kinderen naar toe kunt!

Reisinfo: Birma, individuele rondreis, 16 dagen, vanaf 5 jaar

Meer info

 

Familiereis op maat Myanmar

Tijdens deze familiereis Myanmar ontdek je het land waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Je reis begint in Yangon, de grootste stad van het land, waar je alvast rustig kunt wennen aan je tijdreis. In Mandalay ontdek je de cultuur van de Birmezen (Myanmar heette vroeger Birma) en ontdek je pagode's met Boeddha's. De boeren langs de Irrawaddy rivier maken ook graag een praatje met je. Zet je reis voort naar Bagan, waar je een enorme hoeveelheid aan tempels kunt zien. Vooral bij zonsondergang ontdek je dat er nog meer staan dan je eigenlijk in het daglicht ziet. In Kalaw kun je een bezoek brengen aan een natuurbeschermingsproject, waarbij je onder andere olifanten kunt zien. Je laatste stop van deze rondreis Myanmar met kinderen is bij het beroemde Inle meer. Hier ontdek je het leven op het meer en maak je kennis met de zogenaamde beenroeiers, die een roeispaan aan hun been hebben gebonden om zich voort te bewegen.

Reisinfo: Birma, individuele rondreis, 14 dagen, vanaf 8 jaar

Bijzonderheden: Stel jullie nu jullie droomreis samen met Nwai, de reisspecialist van Better Places die in Myanmar woont. Nwai kent Myanmar als geen ander en helpt jullie graag.

Meer info

 

Gezinsreis Myanmar Thailand 1

Mede door de vriendelijke bevolking is Myanmar een land dat uw hart zal stelen! Ontdek met de kinderen dit authentieke land, met duizenden tempels, talrijke boeddha-beelden en met bladgoud bedekte stoepa’s. Het landschap is heel verschillend. Zo vindt u er rijstvelden en ruige bergen maar ook dorpjes waar de tijd lijkt stil te hebben gestaan. De reis start in het levendige Mandalay, vervolgens reist u naar de ruïnestad Bagan. Ook staan natuurlijk Kalaw en Inle lake op het programma. Na Yangon is het tijd voor Thailand, waar u een bezoek brengt aan het bruisende Bangkok. De reis wordt afgesloten aan de prachtige stranden van Hua Hin.

Reisinfo: Myanmar Thailand, individuele rondreis, 23 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Gezinsreis Myanmar 2

Met het hele gezin op reis naar Myanmar is een ware ervaring! Naast een indrukwekkende hoeveelheid en verschillende stijlen tempels is het ook een bestemming met een schitterende natuur. Een mooie manier om uitstapjes te maken is het huren van fietsen en zo de omgeving te verkennen. Of maak een tocht per paardenkar bij Bagan of Mandalay en ontdek de vele kloosters, tempels en dorpjes. Ook leuk in deze reis is de boottocht over de Irrawaddy rivier. Tijdens deze reis verblijft u in comfortabele hotels. Soms vindt het vervoer plaats per privé auto met chauffeur, soms per boot en soms per binnenlandse vlucht om lange reisafstanden te voorkomen.

Reisinfo: Myanmar, individuele rondreis, 19 dagen, alle leeftijden

Meer info

 

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website