Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

Familiereis op maat Bhutan

Deze 13-daagse rondreis Bhutan met kinderen  is speciaal gemaakt voor families die samen tijd willen doorbrengen in een van 's werelds meest exclusieve bestemmingen. Het reistempo is ontspannen zodat er voldoende tijd is om alle hoogtepunten van Bhutan te bekijken en kennis te maken met vriendelijke Bhutanezen maar ook met de rijke geschiedenis. Er zijn allerlei activiteiten opgenomen zoals fietsen, een meditatie sessie, een kookworkshop en rotsklimmen. Je brengt een bezoek aan een traditionele boerderij in een dorp waar nauwelijks toeristen komen en je maakt prachtige wandelingen door ongerepte bossen. De reis eindigt met een bezoek aan het ultieme hoogtepunt van Bhutan: Tiger's Nest.

Reisinfo: Bhutan, individuele rondreis, 13 dagen, vanaf 8 jaar

Bijzonderheden: Stel jullie nu jullie droomreis samen met Jan, de reisspecialist van Better Places die in Bhutan woont. Jan kent Bhutan als geen ander en helpt jullie graag.

Meer info

 

Verfijn resultaten

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website