Verre Reizen Met Kinderen

Zoek jullie familiereis!

Tamarind Cove Hotel

Op de lange, goudgele zandstranden of aan de heerlijke zwembaden van uw eerste klasse hotel met kamers in haciënda stijl komt u, gelegen in de warme zon met een zacht en verkoelend zeebriesje, helemaal tot rust. In een van de restaurants kunt u genieten van diverse lekkernijen. Probeer eens een typische delicatesse en zeer populair gerecht uit de traditionele Bajan keuken: de ' flying fish'. Waterskiën, zeilen, windsurfen en snorkelen zijn een paar watersportfaciliteiten die onder meer worden aangeboden.

Reisinfo: Barbados, zon en strandvakantie, 9 dagen, alle leeftijden

Bijzonderheden: 16 dagen ook mogelijk

Meer info

 

The Fairmont Royal Pavilion

De Fairmont Royal Pavilion wordt ook wel omschreven als 'de parel in de kroon van Barbados'. Het luxe hotel laat uitsluitend volwassenen en kinderen boven de 13 jaar toe. Diverse beroemdheden en Britse royalty hebben het hotel al weten te vinden. Geniet van het zwembad of neem een duik in de blauwe Caribische Zee. Tegen een vergoeding is het mogelijk om te duiken of te diepzee vissen. Verder bestaat er de mogelijkheid om bijvoorbeeld te zeilen, snorkelen, windsurfen of te waterskiën.

Reisinfo: Barbados, zon en strandvakantie, 9 dagen, vanaf 12 jaar

Bijzonderheden: 16 dagen ook mogelijk

Meer info

 

Verfijn resultaten

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website