Cover-Ikke-op-Bali 200x200Tekst en idee: Els den Butter
Illustraties: Wikke Peters
Vormgeving: Nienke Katgerman
Bindwijze: Hardcover, genaaid gebonden
Formaat: 18 x 18 x 0,8 cm
Omvang: 32 pagina's
Verschijningsdatum: oktober 2014
ISBN: 978-90-815975-3-1
NUR: 273
Prijs: € 13,00

Klik hier om 'Ikke op Bali' te bestellen

Wereldbol-bali

Ga je mee met Ikke naar Bali? Samen met haar lievelingsknuffel maakt deze kleine avonturierster een prachtige reis door het land van dolfijnen, tempels en rijstvelden. Selamat Datang!

Ikke op Bali, het vierde deel in de serie Ikke op reis, is het eerste reisboekje speciaal voor peuters en kleuters over het Indonesische eiland Bali, een populaire vakantiebestemming bij Nederlandse gezinnen. Het prentenboek is verkrijgbaar vanaf 13 oktober 2014 en wordt uitgegeven door Globekids Media. Auteur is Els den Butter, de illustraties zijn van Wikke Peters. Eerder verschenen de delen Ikke gaat vliegen, Ikke in Thailand en Ikke in Australië.

Ikke op Bali is een leerzaam boekje met grappige, kleurrijke illustraties voor peuters en kleuters. Erg leuk als voorbereiding op een reis naar Bali, voorpret gegarandeerd. Maar ook een boeiend en herkenbaar boekje voor elk kind dat nieuwsgierig is naar de wereld om zich heen.

Door de ogen van het stoere meisje Ikke maken kinderen kennis met het leven op Bali. Samen met haar grappige knuffel beleeft ze mooie avonturen en doet ze gaandeweg veel kennis op over dit Indonesische eiland. Zo speurt ze onder andere naar dolfijnen op zee, fietst ze door de rijstvelden, maakt kennis met diverse religieuze en culturele rituelen en speelt met de apen in het beroemde Apenbos. Ikke op Bali geeft kinderen op speelse wijze een goed beeld van de belevenissen tijdens een vakantie op Bali.

Het boekje is geschreven en bedacht door Els den Butter, een van de oprichters van www.verrereizenmetkinderen.nl en mede-eigenaar van Globekids Media. Als redacteur werkte zij bijna tien jaar op de redactie van het tijdschrift Rails. Voor Ikke op Bali maakte zij gebruik van de ervaringen met haar eigen gezin waarmee zij meerdere keren naar Bali reisde.

De illustraties zijn gemaakt door Wikke Peters, eigenaar van Studio Niet Lief. Eerder schreef ze het boek 'Koters en Kokosnoten' (Uitgeverij Arena) over de rondreis met haar gezin door Zuidoost Azië. Dit boek inspireerde veel ouders om een ver avontuur met hun kinderen aan te gaan. Wikke woonde met haar gezin drie jaar in Australië waar ze de opleiding tot illustrator volgde.

Het boekje is verkrijgbaar via verrereizenmetkinderen.nl of bij alle (online) boekhandels.

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!