altKinderboek: Ikke gaat vliegen

Tekst en idee: Els den Butter
Illustraties: Wikke Peters
Bindwijze: Hardcover, genaaid gebonden
Formaat: 18 x 18 x 0,8 cm
Omvang: 32 pagina's
Verschijnt: November 2010
ISBN: 978-90-815975-1-7
NUR: 273
Prijs: € 11,45

BESTELLEN

De eerste vlucht is voor je peuter of kleuter reuzespannend. Met het boekje 'Ikke gaat vliegen' kun je je kind voorbereiden op dit avontuur. Ga je mee vliegen met het meisje Ikke? Samen met papa, mama en haar lievelingsknuffel stapt ze voor het eerst het vliegtuig in. Ze kijkt haar ogen uit.

 

altIkke neemt de kleine lezer mee aan de hand op reis. Na het inchecken, de douane en de gate mag ze eindelijk door de slurf het vliegtuig in. Wat is het vliegtuig groot! Samen met haar grappige knuffel laat ze zien wat er allemaal komt kijken bij een vliegreis.

Ikke gaat vliegen is een lief boekje met kleurrijke humorvolle illustraties waar peuters en kleuters van zullen genieten. Helemaal als ze zelf ook met het vliegtuig op vakantie gaan.

Het boekje is geschreven door Els den Butter, een van de oprichters van deze site en ervaringsdeskundige op het terrein van vliegen met kleine kinderen. Tijdens de verre reizen die ze met haar gezin maakte, stapte ze minstens dertig keer het vliegtuig in.

De illustraties zijn gemaakt door Wikke Peters. Over de reis die zij met haar gezin door Thailand en Maleisië maakte, schreef ze het boek 'Koters en Kokosnoten'. Dit boek inspireerde veel ouders om een ver avontuur met hun kinderen aan te gaan. Wikke woonde met haar gezin drie jaar in Australië waar ze de opleiding tot illustrator volgde.

Het boekje 'Ikke gaat vliegen' is het eerste deel van de serie 'Ikke op reis'.

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!