Verre Reizen Met Kinderen

4covers600x600Speciaal voor nieuwsgierige kinderen!

Als voorbereiding op onze reizen lezen wij, als ouders, reisverhalen van andere gezinnen. We duiken diep in de Lonely Planet en andere reisgidsen en zoeken alle beschikbare informatie die op internet voor handen is. Heerlijk die voorpret. Ook onze kinderen willen we hier van mee laten genieten. We vertellen ze leuke verhalen en spannende weetjes over onze bestemming, zoeken er plaatjes bij en maken een mooie aftelkalender.

Voor peuters en kleuters zijn er nu ook de reisboekjes van Ikke. Op dit moment zijn er vier kleurrijke deeltjes verschenen: Ikke gaat vliegen (2010), Ikke in Thailand (2011), Ikke in Australië (2013) en Ikke op Bali (2014).

En zoals een moeder schreef na de bestelling van Ikke in Thailand:

'We hebben het boekje inmiddels binnen en al meerdere keren voorgelezen. Ademloos heeft die kleine van ons geluisterd en vragen gesteld! Ga ik dat ook zien net als Ikke? Heel erg leuk! Wat gaan we hier een plezier van hebben in onze voorbereidingen!'

knuffel_150

Nieuwe website!

Het is tijd voor verandering. Vernieuwing. Daarom vind je hier binnenkort een nieuwe frisse, uitnodigende webstie vol met leuke verhalen en prachtige reizen voor jou en je gezin. Vertrouwde inhoud in een nieuw jasje.
Kom je gauw weer langs?

Doorzoek de website