Samen met je kinderen de wereld verkennen.
Samen kennis maken met andere landen, bijzondere culturen, wilde dieren en mooie natuur. Dat maakt Travelnauts graag mogelijk voor ieder gezin. Alle reizen worden op maat uitgewerkt aan de hand van je specifieke wensen, daarbij houdt Travelnauts vooral rekening met de wensen van de kinderen. Rustig reistempo, een zwembad, leuke activiteiten die worden afgestemd op de leeftijd, Travelnauts regelt alles, jouw gezin wordt 100% ontzorgt.  Jij en je kinderen hoeven alleen nog maar te genieten van het grote avontuur. Travelnauts biedt een zeer breed assortiment aan avontuurlijke en prachtige gezinsreizen, met keuze uit vele bestemmingen, verspreid over de hele wereldTravelnauts is dé expert in verre gezinsreizen. Je gunt je kind toch de wereld?

Familiereis met Travelnauts naar Amerika Familiereis met Travelnauts naar Canada

Beleef 'The American Dream'
Bewonder samen met je kinderen de nationale parken aan de westkust, ontdek echte wereldsteden aan de oostkust of geniet van de prachtige stranden en de vele pretparken in Florida. Travelnauts biedt ook reizen aan naar Alaska, Hawaii en de Rocky Mountains.
Bekijk alle Amerika reizen

Avontuur in Canada
Samen met de kinderen beren en walvissen spotten, foto’s maken bij de bijzondere Niagara watervallen of per camper Canada ontdekken. Durf jij het aan?
Bekijk alle Canada reizen

Dieren in Costa Rica
Een familievakantie naar Costa Rica staat garant voor plezier. Dit prachtige land staat bekend om mooie natuur en avontuurlijke activiteiten. Je kan ook combineren met het onontdekte Nicaragua of Panama.
Bekijk alle Costa Rica reizen

Familiereis met Travelnauts naar Costa Rica Familiereis met Travelnauts naar Zuid-Afrika

Spot de Big Five in Zuid-Afrika
Zuid-Afrika heeft het allemaal; prachtige steden, mooie stranden, bijzondere culturen, bergen, ruige kusten en natuurlijk veel wilde dieren. Wil jij samen met je kinderen  de Big Five spotten?
Bekijk alle Zuid-Afrika reizen

Thailand, het land van de glimlach
Wat is er nu leuker dan in een drijvend hotel te slapen, met jungle geluiden wakker worden en op witte zandstranden te spelen? Thailand is ideaal voor een eerste verre familiereis.
Bekijk alle Thailand reizen 

Down Under met Travelnauts
Een vakantie naar Australië is een bijzondere ervaring. Bezoek de wereldsteden Sydney en Melbourne. Spot walvissen bij Hervey Bay, maak een zeiltocht langs de parelwitte stranden van de Whitsundays of bewonder de rode landschappen en enorme natuurparken in Centraal of West-Australië. 
Bekijk alle Australië reizen

 Familiereis met Travelnauts naar Thailand Familiereis met Travelnauts naar Australië

Ben je er nog niet helemaal over uit welke mooie bestemming je graag samen met je kinderen wilt bezoeken? Bekijk dan eens onze inspiratiepagina's. Laat je inspireren door de verhalen en ervaringen van onze klanten over de verschillende bestemmingen.

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!